malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  30 Iulie 2012

@BlondSzatynka:
Albo kup sobie królika miniaturkę :D
Mój kuzyn sobie kupił, takie malusie to było...a po pewnym czasie jak urosło, to okazało się, że to nie miniaturka :D Tylko mieszkają w bloku i nie miał o co sobie ścierać pazurów ;C

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

U nas w gimnazjum tez był żół .. patyczaki ... papugę (którą nawet osobiście załatwił mój tata) :D a potem jeszcze dwie szynszyle doszły ...

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Albo kup sobie królika miniaturkę :D Mój kuzyn sobie kupił, takie malusie to było...a po pewnym czasie jak urosło, to okazało się, że to nie miniaturka :D Tylko mieszkają w bloku i nie miał o co sobie ścierać pazurów ;C

podbijam, brat od mojego tez zostal tak wyrąbany.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Albo kup sobie królika miniaturkę :D

królika ... - nigdy.
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykro mi.. Ciekawe, czy jak jest wiadomo, ze pokrył sukę dużo większy pies to mozna jakos temu zaradzic w sensie przeprowadzic cos jakby aborcje albo cesarke? Chyba teraz juz jest taka mozliwosc.

Właśnie nie wiem. Cholera tak żałowałam jej, że szok. W dodatku była prezentem urodzinowym od chłopaka. Jedno szczenię jej zostało, ale nikt tego nie zauważył bo by może się jej pomogło, i jej tam zgniło w środku... Męczyła się, uciekła gdzieś i zdechła... Akurat nie była pod moją opieką jak to się stało, no cóż... Człowiek mądry po szkodzie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakbym miała pewność, że z drugiego miotu wyjdą takie same to bym sobie 'zamówiła', ale podobno przewaznie wychodzą albo bardziej maltanczyki albo bardziej Yorki, ten jest zupełnie inny nigdy nie widzialam takiego fajnego psa, a te włoski jakie mięciutkie

To może trzeba poczekać aż będzie miała szczeniaki i wtedy się okaże czy będą podobne :) No chyba, że kolejka jest z zamówieniami :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

Znaczy się królik by mógłbyś ale jeden królik mojej kolezanki w czasach podstawówki mnie podrapał i mam cudowną bliznę pod okiem ...

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

I blizne wyglądającą jak zmarszczkę...

styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podbijam, brat od mojego tez zostal tak wyrąbany.

Bo pewnie miniaturki droższe od zwykłych są, to sobie podbijali cenę:D

Konto usunięte
Konto usunięte: królika ... - nigdy.

Też bym w sumie nie chciała.
Konto usunięte
Konto usunięte: Znaczy się królik by mógłbyś ale jeden królik mojej kolezanki w czasach podstawówki mnie podrapał i mam cudowną bliznę pod okiem ...

Rozumiem, rozumiem.
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: królik mojej kolezanki w czasach podstawówki mnie podrapał i mam cudowną bliznę pod okiem

Konto usunięte
Konto usunięte: blizne wyglądającą jak zmarszczkę...

To trochę pecha miałaś :rotfl: Nie ma się co dziwić, że uraz masz :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Rozumiem, rozumiem.

a ja nadal wierze w to, że szynszyle nie drapiąXDDDD
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: To trochę pecha miałaś Nie ma się co dziwić, że uraz masz :D

W gruncie rzeczy miałam i szczęście i pecha ...
Szczęście, że ominął mi OKO.
A pecha, że mam teraz bliznę pod okiem i przy prawym oku jakby przedłużenie załamania oka...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

ale będzie mnie stać na kwas to sobie to wypełnie nie bójta żaby :ziober2:

styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nadal wierze w to, że szynszyle nie drapiąXDDDD

Szynszyle biegają;D

A ten wpis na fejsie, to odnośnie aktualnego stanu?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: A ten wpis na fejsie, to odnośnie aktualnego stanu?

też - ogólnie jestem za wprowadzeniem BYKOWYM ... :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

Zresztą jak już rozmawiamy na temat psów to ja też miałam kiedyś pieska przez krótki okres czasu ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.