malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aha a ja zrozumialam, ze nie bylas ;d mnie tak srednio sie podobalo

W Krakowie nie byłam :and:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: W Krakowie nie byłam

wiem pozniej doczytałam ;d
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem pozniej doczytałam ;d

Tylko się podjarałam, a jak znam życie, to nawet nie będę miała kiedy pojechać tam -,-
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Tylko się podjarałam, a jak znam życie, to nawet nie będę miała kiedy pojechać tam -,-

W Krakowie też byłam, fajnie jest, ale też drogo ;d my od miesiaca sie zbieramy, i tez jakos nie wychodzi. Ale na rocznice to juz trzeba :tak: a nawet fajne sa te obnizki, oplaca sie
pijana
pijana
  30 Iulie 2012

Domyłeś się, Prinz ??? xD

SoDontWasteTheTime
wpis jest ukryty
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zabiła psa i się tym chwali. Co za skur*ysynstwo, i to jeszcze dziewczyna. Az mnie zmroziło jak zobaczyłam wyraz pyska tego psa.. Musiał cierpiec. Udusiła go

Zayebałabym taką, serio. Teraz to się chyba "moda" zrobiła na takie akcje.

Konto usunięte
Konto usunięte: Domyłeś się, Prinz ??? xD

Hhaahhaha:d Podbijam :D
W ogóle, to peeling i sok z cytryny powinien pomóc.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Zayebałabym taką, serio. Teraz to się chyba "moda" zrobiła na takie akcje.

kuwa ale jak tak mozna? co Ci ludzie mają w głowie? sprawia im to frajde, czy co czują kiedy to robią? nie mogę tego pojąć, ja mam wyrzuty jak ostatnio Chanel klapsa dostała za pogryzioną spinkę, wkurzyłam się bo ją pogryzła i mi przyniosła pod nogi, lekko dostała nawet nie klaps a i tak mam wyrzuty że ona taka mała i że to tylko pies, przeciez nie zrobił tego specjalnie. a ludzie mordują zwierzęta i jeszcze zdjecia robią.
SoDontWasteTheTime
wpis jest ukryty
styka51
styka51
  30 Iulie 2012

Zakochałam się :

d83dde0d

Konto usunięte
Konto usunięte: kuwa ale jak tak mozna?

Jak dla mnie to są ludzie z pewnymi zaburzeniami. Wiesz, jak ktoś ich dręczy psychicznie czy fizycznie, to przelewają swoje emocje na kogoś słabszego. Ja bym jakies psychotropy im przepisała i do pokoju bez klamek.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Wiesz, jak ktoś ich dręczy psychicznie czy fizycznie, to przelewają swoje emocje na kogoś słabszego.

A czy dzieci alkoholików też muszą pić? Czy dzieci maltretowane tez muszą być? Wydaje mi sie, ze jak ktos doswiadczyl czegos złego to tego unika. To cos innego, popierniczeni psychole ktorym frajde sprawia zabijanie słabszych, bezbronnych zwierzat. Nie moge sobie tego wyobrazic, ktos morduje zwierze i no kuwa patrzy na to, słyszy pisk i go to nie rusza tylko dalej krzywde robi, jak se pomysle ze sa tacy skuwiele to az mi słabo! albo Ci co ciagneli huskiego za autem tak długo az mu głowe urwali, czujesz?
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012

*być - BIĆ

styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A czy dzieci alkoholików też muszą pić? Czy dzieci maltretowane tez muszą być?

Wiesz, często tacy ludzie cierpią na DDA. Dzieci maltretowane mają strasznie zrytą psychikę, bardzo często stają się osobami aspołecznymi, pojawia się nadpobudliwość, niska samoocena oraz wiele wiele innych i bez odpowiedniej pomocy zamieniają się we wrak człowieka.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Wiesz, często tacy ludzie cierpią na DDA. Dzieci maltretowane mają strasznie zrytą psychikę, bardzo często stają się osobami aspołecznymi, pojawia się nadpobudliwość, niska samoocena oraz wiele wiele innych i bez odpowiedniej pomocy zamieniają się we wrak człowieka.

moge zrozumiec takie jednostki, ale tego ze zdjecia nie zrozumiem :and:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012

idę z moją Pipunią :zakochany: na długi spacerek bo muszę ochłonąć.

:bye:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.