malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Dupeczky, opyla się: http://travel.groupon.pl/d-8572555-Malopolska-Krakow ?

z tego 15 min od rynku sie usmialam:crylol:
nie wiem jak cenowo i standardem, ale lokalizacja jak na hotel w krk do dupy.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

wróciłam z pracy - czas na make up i kamerka XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Babsy
Babsy
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zabiła psa i się tym chwali. Co za skur*ysynstwo, i to jeszcze dziewczyna. Az mnie zmroziło jak zobaczyłam wyraz pyska tego psa.. Musiał cierpiec. Udusiła go

to sobie kuwa znalazla "rekwizyt" :zonk: do sesji... jak ja internauci znajda, pozaluje chwili w ktorej o czyms takim pomyslala d83dde21
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Babsy
Babsy: to sobie kuwa znalazla "rekwizyt" do sesji... jak ja internauci znajda, pozaluje chwili w ktorej o czyms takim pomyslala

wrocilam ze spaceru, jak zobaczylam te foto tej kuwy w czerwonej bluzce dalej mnie to zlosci tak samo, i ciagle mam przed oczami mine tego psa.. :and:
pijana
pijana
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jeszcze nie ... :D

Przeczuwasz zwolnienie ? :ninja:
styka51
styka51: Hhaahhaha:d Podbijam :D W ogóle, to peeling i sok z cytryny powinien pomóc.

Ciekawe jak sok z cytryny działa w ogóle na twarz, czy nie ściąga albo nie wysusza :ninja: Dowiemy się jak Prinz wróci xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Zabiła psa i się tym chwali. Co za skur*ysynstwo, i to jeszcze dziewczyna. Az mnie zmroziło jak zobaczyłam wyraz pyska tego psa.. Musiał cierpiec. Udusiła go

Masakra jakaś :and: Kumpela ostatnio była u babci w Tarnowie i mówi jej, że jej kocica urodziła 4 kotki, jeden zdechł, jeden urodził się martwy, a dwa jeszcze ma. A babcia do niej czemu nie zabili tych, które przeżyły, bo oni zawsze tak robią z dziadkiem :zonk: No ja pierrrrr...e, krew w żyłach buzuje ze złości :-/
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Masakra jakaś Kumpela ostatnio była u babci w Tarnowie i mówi jej, że jej kocica urodziła 4 kotki, jeden zdechł, jeden urodził się martwy, a dwa jeszcze ma. A babcia do niej czemu nie zabili tych, które przeżyły, bo oni zawsze tak robią z dziadkiem No ja pierrrrr...e, krew w żyłach buzuje ze złości :-/

mnie tez bardzo zlosci jak ktoś topi szczeniaki czy wlasnie kocieta, przeciez mozna znalezc dobry dom albo dac do schroniska tam mają szansę na adopcję, nie trzeba ich topic. ja nie miałabym sumienia...nie wiem czemu po prostu jestem wrazliwa na takie cos
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

U mnie w pracy właścicielka ma kotke i ona mimo, że tych kotów nie chciała to i tak je bardzo lubi i karmi i nie miałaby tele odwagi by się ich pozbyć w taki koszmarny sposób.

Rozumiem, że jedni nie chcą małych kotów w domu - nie ukrywajmy to trzeba pilnować do jakiegoś momentu i cały czas mieć na oku. Natomiast jestem zdania, że jak ktoś nie chce kotów to nech wysterylizuje kotke i tyle w temacie.

styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe jak sok z cytryny działa w ogóle na twarz, czy nie ściąga albo nie wysusza

Podobno wysusza i rozjaśnia ;p
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem, że jedni nie chcą małych kotów w domu - nie ukrywajmy to trzeba pilnować do jakiegoś momentu i cały czas mieć na oku. Natomiast jestem zdania, że jak ktoś nie chce kotów to nech wysterylizuje kotke i tyle w temacie.

Jak sie nie chce małych kotów to niech pilnuje kotke. Dla mnie to jest jednoznaczne z tym, ze ktos kto zabija kocieta bo nie były planowane to równie dobrze mógłby dokonać aborcji przy wpadce, ale to nie to samo, bo kocięta się urodziły a aborcja to co innego w sumie, no to jakby zabil dziecko po urodzeniu. Zwierzeta tez czują - tak jak my.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak sie nie chce małych kotów to niech pilnuje kotke.

Pilnować kota ... się nie da. Też dlatego jak ktoś nie chce kotów i ja mówie, że jest coś takiego jak sterylizacja. Płacisz raz ... a nie, że potem jest wielki bul i rzal bo kotka gdzieś tam latała.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pilnować kota ... się nie da. Też dlatego jak ktoś nie chce kotów i ja mówie, że jest coś takiego jak sterylizacja. Płacisz raz ... a nie, że potem jest wielki bul i rzal bo kotka gdzieś tam latała.

Wiem, ja moją suczkę sterylizuję po pierwszej cieczce :tak: i nie robię to bynajmniej ze wzgledu na młode, nawet gdyby przypadkiem i jakims cudem zaszła to nic by sie nie stalo, młode by sie odchowało i poszukało domu. Chodzi o zdrowie, raka sutka, ropomacicze, ciąże urojoną i ogólnie suka w cieczce nie jest sobą. Sterylizacja zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób ww.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: młode by sie odchowało i poszukało domu.

Ty akurat masz taką rase którą nawet zmieszaną każdy weźmie XDDDDDDDDD

Moja koleżanka miała sukę Yorka i jej sie puściła z jakimś kundlem ... a piesek do dziś lata pod blokiem - przynajmniej do ojca podobne :zakochany:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty akurat masz taką rase którą nawet zmieszaną każdy weźmie XDDDDDDDDD

ta, a to dziwne, bo ciagle tu czytam ze Yorki są brzydkie i głupie, hmm.. Przynajmniej z 10 x to przeczytalam tu na forum :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja koleżanka miała sukę Yorka i jej sie puściła z jakimś kundlem ... a piesek do dziś lata pod blokiem - przynajmniej do ojca podobne

Miała szczęście, że kundel nie był dużo większy i że suka przeżyła. :nie: to sobie zostawila szczeniaka?

Fryzjerka od naszego psa ma mieszankę Yorka z Maltanczykiem - oczywiscie oba z rodowodami wiec rasa czysta nie bylo ryzyka zadnej innej domieszki rasowej z przeszlosci. Zobacz co wyszlo - ma na imię Inka i jest taka malusia, mniejsza niz nasza nie wiem moze z 1,300 wazy? No slodka jest :rotfl:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ta, a to dziwne, bo ciagle tu czytam ze Yorki są brzydkie i głupie, hmm.. Przynajmniej z 10 x to przeczytalam tu na forum

Tak to nie zmienia mojego zdania, że te psy są brzydkie ... ale .. nie ukrywajmy, że ta rasa jest chodliwa ...

Konto usunięte
Konto usunięte: to sobie zostawila szczeniaka?

Nie, sąsiad kupił od Niej jednego ... :D
SailorMoon
SailorMoon
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miała szczęście, że kundel nie był dużo większy i że suka przeżyła.

Konto usunięte
Konto usunięte: ma na imię Inka

Miałam ratlerka o imieniu Inka. Zdechła właśnie z powodu zacytowanego powyżej...
Konto usunięte
Konto usunięte: No slodka jest

faktycznie śliczna :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.