malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak to nie zmienia mojego zdania, że te psy są brzydkie ... ale .. nie ukrywajmy, że ta rasa jest chodliwa ...

Oczywiscie, kazdy moze miec swoje zdanie, aczkolwiek jak sama napisalas (chodliwa rasa) jestes w mniejszosci, w koncu ludzie nie płacą grubej forsy za psy dlatego, że są brzydkie. Z jakiegos powodu je kupują :tak: BO SĄ ŁADNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :zakochany: :D:D
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, sąsiad kupił od Niej jednego ... :D

Biorąc pod uwagę fakt, że sprzedawanie psów nie mając hodowli jest zabronione.. :ziober2: to miała szczęście. :tak:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

Teraz w okresie samotności chyba kupię sobie jakiegos zwierzaka i tak myślę ... moze SZYNSZYLA ? :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Biorąc pod uwagę fakt, że sprzedawanie psów nie mając hodowli jest zabronione..

tylko to było kilka lat temu ... właściciel który go kupił umarł więc... i tak nawet po psu widzę, że mu smutno.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z jakiegos powodu je kupują

powodów może byc kilka..
mały piesek, pasujący do kobiety ... pies którego trzyma się w domu ..., może być trzymany w bloku ...

mi się nie podobają i to jest kwestia gustu.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012

Z drugiej strony konie są bardzo drogie... - a one śmierdzą .....
Wątpie by ktoś kupował konie tylko dlatego, że ładnie wyglądają :)

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Miałam ratlerka o imieniu Inka. Zdechła właśnie z powodu zacytowanego powyżej...

Przykro mi.. Ciekawe, czy jak jest wiadomo, ze pokrył sukę dużo większy pies to mozna jakos temu zaradzic w sensie przeprowadzic cos jakby aborcje albo cesarke? Chyba teraz juz jest taka mozliwosc.
SailorMoon
SailorMoon: faktycznie śliczna :)

Jakbym miała pewność, że z drugiego miotu wyjdą takie same to bym sobie 'zamówiła', ale podobno przewaznie wychodzą albo bardziej maltanczyki albo bardziej Yorki, ten jest zupełnie inny nigdy nie widzialam takiego fajnego psa, a te włoski jakie mięciutkie :zakochany:
JuIia
JuIia
  30 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Miałam ratlerka o imieniu Inka. Zdechła właśnie z powodu zacytowanego powyżej...

Zdechła 'w' czasie czy po :O
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moze SZYNSZYLA ? :D

Samotności?
Szynszyle są świetne:d Latają po całym domku^^

Ja miałam papużki faliste już i rybki też. Chciałąbym coś myszowatego właśnie...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe, czy jak jest wiadomo, ze pokrył sukę dużo większy pies to mozna jakos temu zaradzic w sensie przeprowadzic cos jakby aborcje albo cesarke?

pewnie, że można ... są psy o rasie 'pekińczyk' one same nie urodzą małych piesków ... im zawsze jest potrzebna pomoc lekarska ...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
styka51
styka51: Samotności? Szynszyle są świetne:d Latają po całym domku^^

dobrze przeczytałaś :P

no mieliśmy w klasie biologicznej w gimnazjum szynszyle i juz wtedy mi się podobała :D
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
JuIia
JuIia: Zdechła 'w' czasie czy po :O

tu nie chodzi o stosunek, tylko o poród. wyobraz sobie suczke 2 kg i kryje ją 5 kg pies, czasem zdarza sie ze i 7 kg pies pokryje, wtedy zdycha w ostatnich miesiacach ciazy albo przy porodzie bo szczeniaki są za wielkie. jak facet ma bardzo dużą pałę to też nie umieramy :ninja:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie, że można ... są psy o rasie 'pekińczyk' one same nie urodzą małych piesków ... im zawsze jest potrzebna pomoc lekarska ...

no ale np w 2 kg suce nie rozwiną się szczeniaki po 7 kg psie, i co w tedy? aborcja albo cos?
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moze SZYNSZYLA ? :D

moja przyjaciolka miala 2, spidi i rose :rotfl: ale one mają cudne futerko.. :zakochany: i ogolnie sa fajne
styka51
styka51
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze przeczytałaś :P

yhym:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no mieliśmy w klasie biologicznej w gimnazjum szynszyle i juz wtedy mi się podobała :D

Hahhaha:d Ja w podstawówce miałam w klasie przyrodniczej chomiki, żółwia, patyczaki, rybki i papugi jakieś. Zawsze na początku lekcji chłopacy wypuszczali papugi z klatki, żeby lekcja minęła :lol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  30 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale np w 2 kg suce nie rozwiną się szczeniaki po 7 kg psie, i co w tedy? aborcja albo cos?

Nie wiem trudno jest mi cokolwiek powiedzieć na ten temat ... ale wiem, że tamta rasa ma to ogólnie z natury, że im lekarz musi pomóc czy coś.

W gruncie rzeczy zwierzęta też głupie nie są i owczarek niemiecki nie puścił by się na Twoją Chanel ...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.