malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: No to aż grzech z nich nie korzystać :D

Właśnie coś się nie układa :D jak byłam nad oceanem oczywiście dostałam okres (*) wróciłam do Polski poprawiła się pogoda, też dostałam. A teraz jeziora zakwitły, masakra jakaś.
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Najwięcej kosztuje samolot z tego wszystkiego masakra.

możesz mnie zasponsorować to pojade z Tobą nawet do Czeczenii

Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie najlepiej by było, jakby kropa onlajn była do ukrycia

Tak. btw nie widzę żadnego swetra , i po zabawie
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No dobra, podzielę się z Tobą po starej znajomości. Znaj moje dobre serce.

Dziękuję, jak dojdzie to Ci powiem jak wygląda pod każdym użytkownikiem.
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: możesz mnie zasponsorować to pojade z Tobą nawet do Czeczenii

Nie mam tyle, to Ty jesteś z Polski A. :(
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuję, jak dojdzie to Ci powiem jak wygląda pod każdym użytkownikiem.

pewnie tak :
http://zapodaj.net/6cb16ae27fc9.png.html

:rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak. btw nie widzę żadnego swetra , i po zabawie

Nie prowokuj mnie, bo nie chce mi się czytać epopei zwrotnych :rotfl:

Nie bądź niegrzeczny :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuję, jak dojdzie to Ci powiem jak wygląda pod każdym użytkownikiem.

Brzmi co najmniej dziwnie, ale oksy!
Jesteśmy umówione. Tylko pamiętaj, że mu tak tu między sobą, więc nie rozpowiadaj, rozumiemy się ?
sylwik
sylwik
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zazdroszczę własnych owoców, jakichkolwiek

ostatni rok tu siedze w wakacje. szkoda zdrowia, i psychicznego, i przy robocie w polu za grosze. wiec witaj bloku przez caly rok:D
truskawy mozna zasadzic w donicach na balkonie,to juz cos:tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: No i raz zdarzyło mi się cały garnek spalić, z gotującymi się pomidorami, bo wstawiłam i usiadłam do kompa i zapomniałam o nim \\

ja czajnik stopilam. taki zwykly, na kuchenke. zbytnio przypalilam wode...:ninja:
wiec widzisz, masz sie bardzo dobrze w tej kwestii:D
Konto usunięte
Konto usunięte: W tym sezonie za to widziałam jeszcze mniejsze opakowania niż zazwyczaj, tak jakby połówki tych tekturowych
w sumie fakt! tez jakies tycie widywalam tylko:wtf:
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie tak : http://zapodaj.net/6cb16ae27fc9.png.html

iczabot aktywny :Zabawa: ale ja wiem jak to wygląda przecież

Konto usunięte
Konto usunięte: Brzmi co najmniej dziwnie, ale oksy! Jesteśmy umówione. Tylko pamiętaj, że mu tak tu między sobą, więc nie rozpowiadaj, rozumiemy się ?

Ok nie martw się, już raz mi Magda kopie ksero wysłała, a potem zabrała bo sie chwaliłam :(
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie prowokuj mnie, bo nie chce mi się czytać epopei zwrotnych Nie bądź niegrzeczny

dawno nie odwiedzałem Twojego profilu całkiem wyładniałaś Agnieszko na stare lata :ziober2:
teraz też uważasz że jestem niegrzeczny ?
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Też ostatnio wpadać do domu zaczęły. Ale ogólnie nawet gdzieś posiedzieć na zewnątrz czy coś to latają jak głupie. Małego już w tym roku 3 zacięły a i inne dzieci u mnie na osiedlu też. Dziś moją mamę nawet. Nie pamiętam żeby kiedyś aż taki nawał ich był.

No faktycznie duzo, swego czasu u mnie na parapetach po 5 zabitych leżało, potem już sprzataliśmy co wieczór bo po każdej się nie opłacało kwiatków ściągać :D :lol: mnie w kwietniu ugryzła jak do pracy szłam, wpadła mi za kołnierz z płaszcza i o. :/
SailorMoon
SailorMoon: Johnnie Walkera :D

to jest to co smakuje jak drewno?:D myslalam ze tylko faceci to lubia ::rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatni rok tu siedze w wakacje. szkoda zdrowia, i psychicznego, i przy robocie w polu za grosze. wiec witaj bloku przez caly rok:D truskawy mozna zasadzic w donicach na balkonie,to juz cos

Nie mam balkonu.. a pod oknami mam jedną z głównych ulic dzielnicy, w tym roku dwukrotnie tłoczniejszą niż zazwyczaj ze względu na budowę drugiej linii metra.
Także możliwości mam praktycznie żadne :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja czajnik stopilam. taki zwykly, na kuchenke. zbytnio przypalilam wode... wiec widzisz, masz sie bardzo dobrze w tej kwestii:D

Pogratulować uśmiercenia czajnika :D

Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie fakt! tez jakies tycie widywalam tylko

Może liczą na to, że ludzie nie zauważą, a kasę wezmą taką jak za normalnej wielkości opakowanie :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ok nie martw się, już raz mi Magda kopie ksero wysłała, a potem zabrała bo sie chwaliłam :(

Widzisz? Wzbudzasz we mnie nutkę niepewności
i co ja biedna mam teraz począć? :(

Konto usunięte
Konto usunięte: dawno nie odwiedzałem Twojego profilu całkiem wyładniałaś Agnieszko na stare lata teraz też uważasz że jestem niegrzeczny ?

Stare lata.. fakt.. w piątek mnie plecy bolały, ale myślałam, że nie dałam znać po sobie :ziober2:
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Widzisz? Wzbudzasz we mnie nutkę niepewności i co ja biedna mam teraz począć? :(

Za późno, już wysłałaś.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za późno, już wysłałaś.

Miałaś być cicho.
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stare lata.. fakt.. w piątek mnie plecy bolały, ale myślałam, że nie dałam znać po sobie

nie no dobrze się trzymasz jeszcze całkiem :ziober2: źle nie jest haha
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.