malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gazowana wódka? Ok

woda.smali. Nie ma to jak mieć pokój na poddaszu. Saune tutaj mam normalnie , śmiało można siedzieć bez gaci
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wyszlo na to, ze jutro moge sobie zerwac bardzo duzo malin - sasiad jeszcze pare dni z plantacji zrywal nie bedzie. co polecacie zrobic dobrego? mysle nad jakims dzemem, ale pewnie by nie wyszedl

Maliny :zakochany:

Spróbuj zrobić dżem, co Ci szkodzi? :)
Ewentualnie ciasto z malinami. Jakąś tartę może.

Ja mam zamiar jutro zrobić ananasa w cieście :zakochany:
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja na cmentarz się wybrałam i się narobiłam. Grzebałam się trochę w ziemi i myślałam, że nie wytrzymam.I widziałam zdechłą, rozkładającą się mysz - to tak z niusów

Ja rozjechanego jeżyka :smutny: musiałam go wziąć między koła, żeby nie przejechać.
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: woda.smali. Nie ma to jak mieć pokój na poddaszu. Saune tutaj mam normalnie , śmiało można siedzieć bez gaci

Pewnie sie dzieje sie pod biurkiem .
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podczas gdy sama do niedawna chodziła w lateksowych leginsach.

Ależ Kochana ja sama się do tego przyznaję, że miałam ubrania gorsze i lepsze - JAK KAZDY Z NAS, btw do tej pory lubię lateksowe leginsy :ziober2: ale porównując lateksowe leginsy a wyzej pokazany stroj chyba kazdy wolałby leginsy ubrac. :-)
a poza tym - zejdz ze mnie bo ja Twoich ciuchow nie komentuje. ;-) nie prowadze bloga o modzie i nie szczycę się stylizacjami wiec prosze mnie nie oceniac, jak ktos prowadzi bloga to mam do tego PEŁNE PRAWO. tak jak i Ty, ale z całym szacunkiem co ja nosze i co oceniam powinno Cie guzik interesowac
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie sie dzieje sie pod biurkiem .

nic sie nie dzieje... btw mam laptopa leże w łóżku czy tam na łózku i zelewa mnie ciepła fala potu
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nic sie nie dzieje... btw mam laptopa leże w łóżku czy tam na łózku i zelewa mnie ciepła fala potu

robi sie gorąco :zabawa:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja rozjechanego jeżyka musiałam go wziąć między koła, żeby nie przejechać.

Niech spoczywa w spokoju :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: a poza tym - zejdz ze mnie bo ja Twoich ciuchow nie komentuje. ;-)

No tak, Ty innych komentować możesz bez oporów, Ciebie nie wolno. Oksy.
Wybacz, myślałam, że skoro zamieszcza się zdjęcia na portalu internetowym należy liczyć się z tym, że jest się oglądanym i można zostać ocenionym, bądź skomentowanym. Wybacz naprawdę, nie wiedziałam, że nie ma się do tego prawa :smutny:

starczy. szkoda postów, bo sama sobie wiecznie przeczysz.
Letal
Letal
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: robi sie gorąco

nawet mi nie mów , nie zostawie otwartego okna na noc bo ma być burza i będzie lać
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012

Spina z modernizatorką, boję się.

Konto usunięte
Konto usunięte: Niech spoczywa w spokoju

Dokładnie (*)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012

trąby powietrze też znowu zapowiadali.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co polecacie zrobic dobrego? mysle nad jakims dzemem, ale pewnie by nie wyszedl

Sernik na zimno a na wierzchu poukładaj maliny :zakochany:, ja pijam kefiry zarówno z truskawek jak i z malin i smakują zawsze bardzo dobrze, robiłam też kiedyś naleśniki z 'farszem' malinowym, pycha.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
asexualna
asexualna
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet mi nie mów , nie zostawie otwartego okna na noc bo ma być burza i będzie lać

Burza w nocy? :D Wątpię, prędzej nad ranem jak słońce wyjdzie.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spina z modernizatorką, boję się.

Głupia :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie (*)

Za to mój pies poluje na żaby.
Ostatnio nawet wiewiórce nie dał się napić :and:

No, ale ma to też swoje plusy, bo odstrasza ptaki z borówek i ich nie wpieprzają, bo nie są w stanie zdążyć :X
sylwik
sylwik
  28 Iulie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spróbuj zrobić dżem, co Ci szkodzi? :)

chyba bede probowac, tylko przepisu poszukam.
taki zazelowany, zeby zima jesc go samego lyzeczka:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ewentualnie ciasto z malinami. Jakąś tartę może.

obawiam sie, ze ciasto znaczaco przekracza moje mozliwosci kulinarne:rotfl:
oprocz sernika na zimno w proszku z malinami na wierzchu :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.