malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak w pracy sobie rozmawiamy z babkami ... i doszłyśmy do wniosku, że BYKOWE powinno wrócic i obowiązkowa służba wojskowa ...

jak wojsko nie wroci to beda same lalusie - emo gowniarze
styka51
styka51
  9 August 2012

Sylwia skejcior:

po środku ja:D

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem w szoku!!!!

no ja tez, jak przytyje 500g to lece na bieznie :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Twoja metamorfoza życiowa rzuca na kolana Słonko ;*

miazga :D :*

Konto usunięte
Konto usunięte: jak Tomek wrzuca to zdjęcie za każdym razem ... to nie wierze jak z takiego Pinokia mogł się zrobić taki Prinz XDDDDDDD

hahaha sie chce to mozna duzo osiagnac :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wojsko nie wroci to beda same lalusie - emo gowniarze

pewnie, że tak ... raz jak napisałam na facebooku, że jestem za przywróceniem tego ...
to z mojego wieku (czyli Ci co nieobowiązywała służba wojskowa) zaczęli się rzucać, że we wojsku jest źle .., że tam źle traktuja i wojsko nie zmienia człowieka ...

mam 3 braci w domu którzy byli i jakoś na debili nie wyszlo :ninja:
JuIia
JuIia
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a dobry.

Cześc Lublinie :ziober2:

---

znalazłam buty i się zakochałam :zakochany:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Prinz
Prinz: no ja tez, jak przytyje 500g to lece na bieznie

i te wdzianko, no nie moge uwierzyc. teraz duzo lepiej wygladasz!!!
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
Prinz
Prinz: hahaha sie chce to mozna duzo osiagnac :)

pewnie, że można ... ale miałeś nosek jak Rudolf ten z czerwonym noskiem XD
styka51
styka51
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: obowiązkowa służba wojskowa ...

To to obowiązkowe. Ci faceci, to takie cioty teraz. Mój tata był 2,5 roku i porządny facet z niego, wujek tak samo, Mańka dwaj bracia też, a im młodszy tym bardziej jakiś taki memejowaty. Czasem żałuję, że Maniek do wojska nie mógł iść :ninja:
Prinz
Prinz
  9 August 2012

ja bym do wojska chetnie poszedl jakbym nie musial wlosow scinac :lol:

Paulinessa
Paulinessa
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a dla mnie w moim wieku to gowniarze, przynajmniej zawsze na takich trafialam i jakos tak wyszlo. uwazam ze to byl dobry wybór j

Nie wątpię! :)
Ja też mam takie podejście, że jednak chłopak w moim wieku zawsze będzie mnie ogarnięty :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty dalej sama? bo kiedys pisalas o rozterkach, ze kochałaś kogoś ale nie mogliscie byc razem etc

Sama i na razie nie zamierzam nic w tej kwestii zmienić. Generalnie zawsze jestem podejścia, że nikogo nie zamierzam szukać, wypatrywać cośtamcośtam. Ktoś ma być to będzie. Poznałam miesiąc temu takiegooo faaajnego faceta :zakochany: No ale to nie ten, nie rozpoczynałam znajomości na poważnie :and:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie, że tak ... raz jak napisałam na facebooku, że jestem za przywróceniem tego ... to z mojego wieku (czyli Ci co nieobowiązywała służba wojskowa) zaczęli się rzucać, że we wojsku jest źle .., że tam źle traktuja i wojsko nie zmienia człowieka ... mam 3 braci w domu którzy byli i jakoś na debili nie wyszlo

teraz jest zle ze takcy faceci chodza po ziemi. :nie: jak prinz napisal ze smaruje sie podkladem uznalam ze jest lalusiem. wtedy nie wiedzialam co oznacza te słowo, dzisiaj wiem.. :nie: i wolalabym nie zyc w tych czasach
Prinz
Prinz
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i te wdzianko, no nie moge uwierzyc. teraz duzo lepiej wygladasz!!!

a dziekuje:) zeby mi jeszcze wlosy szybciej rosly to byloby fajnie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie, że można ... ale miałeś nosek jak Rudolf ten z czerwonym noskiem XD

hahaha no jak rudolf doslownie :d

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz jest zle ze takcy faceci chodza po ziemi. jak prinz napisal ze smaruje sie podkladem uznalam ze jest lalusiem. wtedy nie wiedzialam co oznacza te słowo, dzisiaj wiem.. i wolalabym nie zyc w tych czasach

Nic dobra - czas się zbierac ... musze jeszcze dupeńkę umyć...
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sama i na razie nie zamierzam nic w tej kwestii zmienić. Generalnie zawsze jestem podejścia, że nikogo nie zamierzam szukać, wypatrywać cośtamcośtam. Ktoś ma być to będzie. Poznałam miesiąc temu takiegooo faaajnego faceta No ale to nie ten, nie rozpoczynałam znajomości na poważnie

aha. a czemu tak?
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Prinz
Prinz: a dziekuje:) zeby mi jeszcze wlosy szybciej rosly to byloby fajnie :)

dokad zapuszczasz?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.