malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  10 August 2012

Hej dziewczyny kochane , ja szukam eyeliner'a w kolorze białym najlepiej w płynie . Nie musi być super drogi ...
Znacie może jakieś fajne ?

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  10 August 2012
witam was z londynu
Paulinessa
Paulinessa
  10 August 2012

Będę kochać kogoś kto mi znajdzie na allegro lub jakimkolwiek sklepie internetowym ładną sukienkę, która musi koniecznie:

- być krótka, do połowy uda jakoś
- być zapinana pod szyję na guziczki, które zaczynają się od pasa
- mieć kołnierzyk
- lekko rozszerzony dół

kolor i materiał póki co dowolny. ;)
nie ukrywam, że najlepszy byłby granat i jakiś delikatny materiał ale cicho :rotfl:

:smutny: no już nie mogę, nie mogę znaleźć czegoś fajnego.

w zasadzie, chce coś tego typu.
http://iv.pl/images/30604079121747808379.jpg

Paulinessa
Paulinessa
  10 August 2012

Nie chce Wam zawracać d.upyy no ale :smutny:

madzia2143
madzia2143
  10 August 2012

kto dzisiaj imprezuje? ;)

madzia2143
madzia2143
  10 August 2012
http://szafa.pl/c11373571-sukienka-z-okraglym-kolnierzykiem-s26-niebieska.html

guziczki możesz doszyć chyba nie? :)
mamboochaxd
styka51
styka51
  10 August 2012
Babsy
Babsy: no i?? pokazu! co Cie naszlo :)?

No i pod słońce widać pomarańczowo-rude refleksy, tylko trzeba się przyjrzeć :lol:
styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto dzisiaj imprezuje? ;)

Ja dziś organizuje full romantic kolację z winem, podgrzewaczami i Maniuchem. Chyba, że znów mnie wydyma i zostanie dłużej w pracy -,-
madzia2143
madzia2143
  10 August 2012
styka51
styka51: Ja dziś organizuje full romantic kolację z winem, podgrzewaczami i Maniuchem. Chyba, że znów mnie wydyma i zostanie dłużej w pracy -,-

cóż to szykujesz na tę kolację? ;> na pewno się uda :) kurczę, z Ciebie to dobra kobieta jest! (chociaż ja jak byłam w związku to rozpieszczałam lubego jak tylko się dało...)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012

Wypłatę dostałam :D 150 zł dałam mamie a niech sobie coś kupi :D

madzia2143
madzia2143
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wypłatę dostałam :D 150 zł dałam mamie a niech sobie coś kupi :D

ja mojej ostatnio kurtkę kupiłam :) tak to już jest, jak się woli komuś robić prezenty niż sobie ;P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012

Jutro u mnie targ to mama sobie coś kupi .. dostałam więcej wypłaty to co będę ... żałować. :D

styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cóż to szykujesz na tę kolację? ;> na pewno się uda :) kurczę, z Ciebie to dobra kobieta jest! (chociaż ja jak byłam w związku to rozpieszczałam lubego jak tylko się dało...)

Tortille robię :d Wczoraj placki upiekłam, sos z wczoraj jest, mięsko muszę usmażyć i git :D
Chociaż nie wiem czy wino do tego smakuje;p
Oj...czasem mnie nawet docenia, a czasem, to wrrr...

Konto usunięte
Konto usunięte: Wypłatę dostałam :D 150 zł dałam mamie a niech sobie coś kupi :D

Jaka dobra córka:D
Mój Maniek tez swojej mamie non stop pieniądze daje. Ale ona dostaje tylko rentę po mężu i mało tej kasy, to Maniek daje na jedzenie, na opłaty. I często jestem tam, ona "Maniu, takie fajnie bluzki widziałam na targu..do fryzjera musiałabym jechać, bo się pewnie matki wstydzisz...,meble by się przydały do mojego pokoju..." :crylol:
styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jutro u mnie targ to mama sobie coś kupi .. dostałam więcej wypłaty to co będę ... żałować. :D

Ja dziś byłam na targu:D Babcię zawiozłam, babcia była w banku, to sobie sweterek kupiła, bluzę na zamek, dwie pomadki w Rossmannie i dwa lakiery, potem ją do fryzjera zawiozłam, pomalowała się, pasemka zrobiła, henne na brwi i rzęsy :D Normalnie hot dupeczka:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.