malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: eh, myślałam, że pomożesz mi odkryć coś nowego brązy i fiolety ok, w innych kolorach czuję się jak bałwan, mam wrażenie, że wyglądam w nich idiotycznie chciałabym brązowe / piwne tęczówki - wszystko do nich pasuje szukam sobie jakiegoś mineralnego podkładu, kusi mnie ten z meow cosmetics ale zamawiać trzeba z zagranicy

To prawda, przy brązowych oczach się można nieziemsko pobawić, zwłaszcza z moim ukochanym niebieskim lub granatem, który "gasi" zielone tęczówki :nie:
A co do podkładu to właśnie się kiedyś zastanawiałam nad mineralnym kryjącym EDM, ale nie wiem czy to naprawdę mocne krycie i jak taki podkład wygląda np. pod oczami :woot:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To prawda, przy brązowych oczach się można nieziemsko pobawić, zwłaszcza z moim ukochanym niebieskim lub granatem, który "gasi" zielone tęczówki

jakbym miała brązowe to zaczęłabym się malować, a tak to mi się nawet nie chce :P

Konto usunięte
Konto usunięte: A co do podkładu to właśnie się kiedyś zastanawiałam nad mineralnym kryjącym EDM, ale nie wiem czy to naprawdę mocne krycie i jak taki podkład wygląda np. pod oczami

te z meow to są trzy rodzaje i jeden ma ponoć naprawdę mocnę krycie :) mnie akurat na tym nie zależy, może zamówiłabym lżejszy, choć nie wiem... kiedyś używałam jakiegoś mineralnego mojej mamy, pod oczami było ok, w ogóle mi się podobała jego konsystencja, fajnie się rozprowadzał :)
pijana
pijana
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakbym miała brązowe to zaczęłabym się malować, a tak to mi się nawet nie chce :P

Ja ostatnio stawiam na brwi, na oczach tylko tusz, ale w takiej wersji wyglądam jakbym wyskoczyła z gimnazjum xD
Konto usunięte
Konto usunięte: te z meow to są trzy rodzaje i jeden ma ponoć naprawdę mocnę krycie :) mnie akurat na tym nie zależy, może zamówiłabym lżejszy, choć nie wiem... kiedyś używałam jakiegoś mineralnego mojej mamy, pod oczami było ok, w ogóle mi się podobała jego konsystencja, fajnie się rozprowadzał :)

Chyba się kiedyś skuszę na jakiś, cera na pewno by się nie obraziła za dawkę minerałów :tak:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ostatnio stawiam na brwi, na oczach tylko tusz, ale w takiej wersji wyglądam jakbym wyskoczyła z gimnazjum xD

ciekawe na ile ja wyglądam skoro na co dzień się nie maluję :ninja: a brwi uwielbiam podkreślać, w ogóle mam obsesję na ich punkcie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba się kiedyś skuszę na jakiś, cera na pewno by się nie obraziła za dawkę minerałów

na wizażu zachwalają benefita, może się skuszę :ninja: ale on pewnie nie jest w 100% taki mineralny... chociaż... nie wiem więc nie oceniam :)
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012

a! Sylwik w innym temacie podała stronę, na której można za darmo zamówić 3 próbki mineralnych :D chyba coś wybiorę :D

pijana
pijana
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe na ile ja wyglądam skoro na co dzień się nie maluję a brwi uwielbiam podkreślać, w ogóle mam obsesję na ich punkcie :D

Po zdjęciach to tak 18, a ile masz ? :ziober2: Ja też mam obsesję, ostatnio zapuściłam sporo i dzisiaj poszłam na regulację żeby mi babeczka nadała równy kształt, ale kiedyś w podstawówce podcięłam jedną brew nożyczkami, więc już nigdy nie będą takie same :rotfl: Człowiek młody to głupi był
Konto usunięte
Konto usunięte: na wizażu zachwalają benefita, może się skuszę ale on pewnie nie jest w 100% taki mineralny... chociaż... nie wiem więc nie oceniam :)

Pewnie i tak nie mają koloru "ledwo ciemniejszy od bieli", także nawet nie patrzę :D
Paulinessa
Paulinessa
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten kontrast ze skórą, jak dla mnie świetny ! Zwłaszcza, że masz ciemne oczy, więc jak dla mnie pasowało, nawet czarna kreska, której zazwyczaj nie lubię u Ciebie wyglądała ok

Tak, wtedy lubiłam te czarne kreski, obecnie raczej tak się już nie maluje :)

Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie Ci to kontrastowało z jasną skórą, nie było przypałowo :D

Ponad 3 lata tak się nosiłam, więc przypałowo to nie było ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale chyba wolę Ci w blondzie (nie będę tu jednak obiektywna bo ostatnio mam lekką słabośc do blondu)

ja siebie też, czuję, że to jasny blond jednak jest MOIM kolorem :tak:
pijana
pijana
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a! Sylwik w innym temacie podała stronę, na której można za darmo zamówić 3 próbki mineralnych :D chyba coś wybiorę :D

Chyba poobczajam, może będzie coś megajasnego :D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Po zdjęciach to tak 18, a ile masz ?

chyba tyle co Ty (o ile nie mylę się co do Twojego wieku :D) - zacny rocznik 91

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też mam obsesję, ostatnio zapuściłam sporo i dzisiaj poszłam na regulację żeby mi babeczka nadała równy kształt, ale kiedyś w podstawówce podcięłam jedną brew nożyczkami, więc już nigdy nie będą takie same Człowiek młody to głupi był

mi kiedyś brat przywalił deską i miałam rozcięta brew, teraz w jednym miejscu nie rosną mi włoski i mam nierówne :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie i tak nie mają koloru "ledwo ciemniejszy od bieli", także nawet nie patrzę :D

no z tego benefita to mały wybór, ale meow ma sporo odcieni :D patrzaj na koniec strony:

tuuu
Paulinessa
Paulinessa
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zacny rocznik 91

:rock:
pijana
pijana
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba tyle co Ty (o ile nie mylę się co do Twojego wieku :D) - zacny rocznik 91

Tak, tyle co ja :D Sporo nas tu jest z tego rocznika :yes:
Konto usunięte
Konto usunięte: mi kiedyś brat przywalił deską i miałam rozcięta brew

:ninja: Kochany
Konto usunięte
Konto usunięte: no z tego benefita to mały wybór, ale meow ma sporo odcieni :D patrzaj na koniec strony:

Oooo kurde, chyba się skuszę :D Dzięki :D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

:D :ziober:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, tyle co ja :D Sporo nas tu jest z tego rocznika :yes:

ja tam się cieszę :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Kochany

ehę :ninja: bardzo...

Konto usunięte
Konto usunięte: Oooo kurde, chyba się skuszę :D Dzięki :D

jeśli zamówisz to koniecznie daj znać :D ja się waham... nigdy nie zamawiałam nic przez neta z zagranicy, na allegro się boję, że podróbki... a tak to nie wiem czy trafię z kolorem i w ogóle... na razie chyba wezmę te próbki, co Sylwia, może akurat się sprawdzą :) jak nie to może się odważę na meow...
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012

uciekam dziołchy. miłego wieczoru :)

pijana
pijana
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uciekam dziołchy. miłego wieczoru :)

Wzajemnie :D
sylwik
sylwik
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i dziwie się tym wszystkim dziewuchom co mają ... O_o

mi naprawde pasowaly, aktualny brazoombre jest gorzej. no ale jak sie ma z natury blond i farbuje na czarno to 1mm odrostu i efekt lysienia:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.