malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
styka51
styka51: Wakacje między 3 gim a 1 lo

o jaaa, jak dobrze, że nie mam na kompie obciachowych fotek (chyba) bo jeszcze podkusiłoby mnie żeby wrzucić :rotfl: w ogóle to moim zdaniem nie pasuje Ci ta fryzura ze zdjęcia
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
styka51
styka51: Pocieszaj mnie, pocieszaj;C Naturalnie jestem prawie czarna ;C

nieee, Ciebie to się nie tyczy, chodziło mi o takie kruczo czarne, Ty masz brąz i naturalne, jak ktoś się farbuje na czarno to go to postarza. podobnie ciemna (opalona) cera. jasna skóra i jasne włosy - młodszy wygląd
styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o jaaa, jak dobrze, że nie mam na kompie obciachowych fotek (chyba) bo jeszcze podkusiłoby mnie żeby wrzucić w ogóle to moim zdaniem nie pasuje Ci ta fryzura ze zdjęcia

Ja wtedy miałam tak zniszczone włosy, że po prostu żal. Codziennie je prostowałam mega badziewną prostownicą, a o pielęgnacji nie wiedziałam nic. Po prostu, to było mega siano.
One teoretycznie powinny wyglądać tak:

(druga po prawej)....ale o :and:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
styka51
styka51: Ja wtedy miałam tak zniszczone włosy, że po prostu żal. Codziennie je prostowałam mega badziewną prostownicą, a o pielęgnacji nie wiedziałam nic. Po prostu, to było mega siano.

a, to wiele wyjaśnia :) bo właśnie nie podobały mi się te sterczące, sianowate końcówki

styka51
styka51: (druga po prawej)....

zawsze Cię rozpoznaję na zdjęciach :P

styka51
styka51: One teoretycznie powinny wyglądać tak

no tu to inna bajka... ślicznie! i w ogóle to zazdroszczę koloru włosów, zawsze mi się podobał taki brąz :and: ale teraz przekonałam się do blondu, pasuje mi i chyba na razie przy nim zostanę :) a włosy też mam zniszczone, ale głownie od rozjaśniania (fryzjerka mnie trochę w konia zrobiła :and:) ale już poprawia się ich kondycja, staram się pielęgnować moje kłaki :D
pijana
pijana
  10 August 2012

A ja się sobie podobałam w ciemnych włosach, farbowałam ciemnym brązem żeby nie były kruczoczarne :P Ale teraz mi się nie chce ;d

styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a, to wiele wyjaśnia :) bo właśnie nie podobały mi się te sterczące, sianowate końcówki

Wiem, wiem...ale jaka podjarana byłam, że w ogóle miałam prostownice :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze Cię rozpoznaję na zdjęciach :P

Znaczy, że sie nie zmieniam :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: no tu to inna bajka... ślicznie! i w ogóle to zazdroszczę koloru włosów, zawsze mi się podobał taki brąz ale teraz przekonałam się do blondu, pasuje mi i chyba na razie przy nim zostanę :) a włosy też mam zniszczone, ale głownie od rozjaśniania (fryzjerka mnie trochę w konia zrobiła ) ale już poprawia się ich kondycja, staram się pielęgnować moje kłaki :D

Ja chciałąbym mieć ciut jaśniejsze, bo denerwuje mnie, że są takie ciemne, ale nie chce rozjaśniać, bo szkoda włosów.
Według mnie dobrze wyglądasz w takim kolorze jak masz teraz, do brwi Ci pasuje;)
A jaki masz naturalny?
styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja się sobie podobałam w ciemnych włosach, farbowałam ciemnym brązem żeby nie były kruczoczarne :P Ale teraz mi się nie chce ;d

No podobasz mi się w tych włosach bardzo :tak: I wyglądasz jak człowiek na zdjęciach, a nie jak ja -,-
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja się sobie podobałam w ciemnych włosach, farbowałam ciemnym brązem żeby nie były kruczoczarne :P Ale teraz mi się nie chce ;d

nawet ciemny brąz sporo się różni od czarnego :) ładnie Ci było w tych włosach. chyba sporo tapety miałaś na twarzy, nie? :mrgreen:

mam podobny kolor tęczówki co Ty, używasz jakichś cieni? bo ja się prawie wcale nie maluję, ale gdy chcę umalować sobie oczy na jakąś imprezę to mam wrażenie, że jedyne co pasuje do tego koloru to brązy i fiolety :ninja: mam wrażenie, że we wszystkim innym wyglądam beznadziejnie :ninja: podpowiedz coś :and:
pijana
pijana
  10 August 2012
styka51
styka51: No podobasz mi się w tych włosach bardzo I wyglądasz jak człowiek na zdjęciach, a nie jak ja -,-

Na pewno jeszcze wrócę do ciemnych, a w ogóle to wyglądałam w nich starzej niż teraz, więc jestem idealnym dowodem na prawdziwość tej tezy :D Też prostowałam włosy non stop, dlatego takie gładkie, a końcówki nawet nie rozdwojone, tylko roztrojone :rotfl: Za ciemny podkład też był normą u mnie w gimbazie i liceum, ale nawet dziś, mając 21 lat nie mogę znaleźć tak jasnego żeby mi pasował, a trądzik jakoś musiałam zakrywać :ninja: Ale ogólnie mam mało grzeszków na sumieniu, z przyjemnością patrzę na stare zdjęcia :D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
styka51
styka51: Wiem, wiem...ale jaka podjarana byłam, że w ogóle miałam prostownice

jaki szpan :rotfl:

styka51
styka51: Znaczy, że sie nie zmieniam

no prawie wcale :D wrzucasz fotki z różnych lat, nawet jak z różnymi ludźmi to i tak zawsze wiadomo, która to Ty :D

styka51
styka51: Ja chciałąbym mieć ciut jaśniejsze, bo denerwuje mnie, że są takie ciemne, ale nie chce rozjaśniać, bo szkoda włosów.

ja żeby uzyskać blond wcale nie musiałam używać rozjaśniacza, odrosty biorę samą farbą. ale oczywiście fryzjerka nagadała, że tak się nie da :zonk: no to farbnęłam na ciemno - ujowo, więc zaczęłam rozjaśniać...

styka51
styka51: Według mnie dobrze wyglądasz w takim kolorze jak masz teraz, do brwi Ci pasuje;)

akurat na tych zdjęciach profilowych to nie widać mojego obecnego odcienia, te dwa zdjęcia z najjaśniejszymi włosami były robione tuż po farbowaniu więc kolor był chłodny, nie pasował mi. teraz już się wypłukał i jest cieplejszy, lepiej w nim wyglądam. jest generalnie jesny, troszkę ciemniejszy niż na tych zdjęciach i odrobinę bardziej żółty :)

styka51
styka51: A jaki masz naturalny?

naturalny właśnie mniej więcej taki, jak brwi - ciemny blond / jasny brąz
pijana
pijana
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet ciemny brąz sporo się różni od czarnego :) ładnie Ci było w tych włosach. chyba sporo tapety miałaś na twarzy, nie? mam podobny kolor tęczówki co Ty, używasz jakichś cieni? bo ja się prawie wcale nie maluję, ale gdy chcę umalować sobie oczy na jakąś imprezę to mam wrażenie, że jedyne co pasuje do tego koloru to brązy i fiolety mam wrażenie, że we wszystkim innym wyglądam beznadziejnie podpowiedz coś

A dziękować :-) A tapeta to podkład Dermablend Vichy, więc bardzo, bardzo kryjący, ale starałam się kłaść jak najmniej, bo maskę to robił nieziemską. Miałam i mam problemy z cerą, także kryjący podkład do dziś, ale dziś to Revlon :-) A szminki, którą mam na tym zdjęciu nie używałam na co dzień, w ogóle mi nie leżą szminki nude :nie: Mama mówi, że wyglądam w nich jak trup :rotfl:
A cieni używam dokładnie takich jak napisałaś - fioletów i brązów, zdarzają się też szarości i pomarańcz, chociaż jak mi się czasem spodoba jakiś cień, a nie pasuje to i tak maluję xD + cienie typu biel, beż, srebro. Złoto może by mi pasowało, ale jakoś nie preferuję. No i czerń, ale to w postaci eyelinera, smoky eyes nie robię, bo okulary i tak zmniejszają mi oczy. Ale fiolet to mój faworyt :tak:
Paulinessa
Paulinessa
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja się sobie podobałam w ciemnych włosach

ja sobie też :też: i w jaśniejszym brązie, i w ciemniejszym, i w bordo...
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A dziękować :-) A tapeta to podkład Dermablend Vichy, więc bardzo, bardzo kryjący, ale starałam się kłaść jak najmniej, bo maskę to robił nieziemską. Miałam i mam problemy z cerą, także kryjący podkład do dziś, ale dziś to Revlon :-) A szminki, którą mam na tym zdjęciu nie używałam na co dzień, w ogóle mi nie leżą szminki nude Mama mówi, że wyglądam w nich jak trup A cieni używam dokładnie takich jak napisałaś - fioletów i brązów, zdarzają się też szarości i pomarańcz, chociaż jak mi się czasem spodoba jakiś cień, a nie pasuje to i tak maluję xD + cienie typu biel, beż, srebro. Złoto może by mi pasowało, ale jakoś nie preferuję. No i czerń, ale to w postaci eyelinera, smoky eyes nie robię, bo okulary i tak zmniejszają mi oczy. Ale fiolet to mój faworyt

eh, myślałam, że pomożesz mi odkryć coś nowego :rotfl: brązy i fiolety ok, w innych kolorach czuję się jak bałwan, mam wrażenie, że wyglądam w nich idiotycznie :and: chciałabym brązowe / piwne tęczówki - wszystko do nich pasuje :ninja: szukam sobie jakiegoś mineralnego podkładu, kusi mnie ten z meow cosmetics ale zamawiać trzeba z zagranicy :and:

Styka, obecny kolor mam podobny do tego, co ma na głowie Shakira :zakochany:

tylko ja nie jestem taka ładna i nie mam takiej fajnej karnacji. ona wygląda bosko :and:
pijana
pijana
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sobie też :też: i w jaśniejszym brązie, i w ciemniejszym, i w bordo...

Ten kontrast ze skórą, jak dla mnie świetny ! :w00t: Zwłaszcza, że masz ciemne oczy, więc jak dla mnie pasowało, nawet czarna kreska, której zazwyczaj nie lubię u Ciebie wyglądała ok :tak:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sobie też :też: i w jaśniejszym brązie, i w ciemniejszym, i w bordo...

chyba wolę Ci w blondzie, ale tu też
Konto usunięte

fajnie Ci to kontrastowało z jasną skórą, nie było przypałowo :D

ale chyba wolę Ci w blondzie (nie będę tu jednak obiektywna bo ostatnio mam lekką słabośc do blondu)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.