Konto usunięte: nawet ciemny brąz sporo się różni od czarnego :) ładnie Ci było w tych włosach. chyba sporo tapety miałaś na twarzy, nie?
mam podobny kolor tęczówki co Ty, używasz jakichś cieni? bo ja się prawie wcale nie maluję, ale gdy chcę umalować sobie oczy na jakąś imprezę to mam wrażenie, że jedyne co pasuje do tego koloru to brązy i fiolety mam wrażenie, że we wszystkim innym wyglądam beznadziejnie podpowiedz coś
A dziękować :-) A tapeta to podkład Dermablend Vichy, więc bardzo, bardzo kryjący, ale starałam się kłaść jak najmniej, bo maskę to robił nieziemską. Miałam i mam problemy z cerą, także kryjący podkład do dziś, ale dziś to Revlon :-) A szminki, którą mam na tym zdjęciu nie używałam na co dzień, w ogóle mi nie leżą szminki nude

Mama mówi, że wyglądam w nich jak trup

A cieni używam dokładnie takich jak napisałaś - fioletów i brązów, zdarzają się też szarości i pomarańcz, chociaż jak mi się czasem spodoba jakiś cień, a nie pasuje to i tak maluję xD + cienie typu biel, beż, srebro. Złoto może by mi pasowało, ale jakoś nie preferuję. No i czerń, ale to w postaci eyelinera, smoky eyes nie robię, bo okulary i tak zmniejszają mi oczy. Ale fiolet to mój faworyt