malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012

o matko... ale się uśmiałam z tych waszych fotek... rozwaliło mnie zdjęcie Styki z żabią miną :rotfl: apel do Gosi: nie zbliżaj się do ciemnych farb, czarne włosy na Twojej głowie to zło :rotfl: padam...

a jeśli chodzi o białe kozaczki - miałam kiedyś jedne, ale ładne, nie z żadnym szpicem tylko fajnym, zaokrąglonym noskiem. były bardzo zgrabne i nadal nie uważam, aby były obciachowe. naprawdę fajnie w nich wyglądałam. to chyba jedyne białe kozaki, które mi się podobały :rotfl: nawet koleżanki mi zazdrościły, jedna na ich widok rzuciła mi się do stóp, myślałam, że mi buta z nogi zerwie :crylol: za to te ze szpicem (coś jak na zdjęciu SoDope) są masakryczne :D

baj de łej.

nie czytam zazwyczaj prywatnych wiadomości na fotce ale dzisiaj dotsrzegłam jedną od kobiety, myślę sobie, że jak baba napisała to raczej nie pierdołowaty podryw tylko może coś ciekawszego... taa...

Konto usunięte
Konto usunięte: fantastycznie! masz ładny dekold, ... Jak dla mnie masz cudowne piersi, chętnie bym Ci je wypieściła.pozdrawiam Wioleta

ehem :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012
styka51
styka51: Kurde nie wiem...Ale ten kuzyn mnie wkurza, bo dostaje te 1000 zł renty i zarobi z 1800/2000 zł i mówi, że ma mało kasy A z rodziami mieszka, samochód na gaz...-,-

Moja siostra też dostaławała ... auto też dostała .... ale mało ... XD
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zbliżaj się do ciemnych farb, czarne włosy na Twojej głowie to zło padam...

ja miałam czarne włosy przez 3 lata ... BO UWAGA PRZECIEZ PIEKNIE W NICH WYGLADAŁAM :crylol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012

przeciez czarne włosy to potęga

styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rozwaliło mnie zdjęcie Styki z żabią miną

To był imo stajl:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Moja siostra też dostaławała ... auto też dostała .... ale mało ... XD

Wkurza mnie coś takiego -,-
Mam nadzieję, że po licencjacie jakąś robotę znajdę i będe miałą chociaż te 800 zł na miecha.
styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez czarne włosy to potęga

Nie jest źle...najlepsze są moje aktualne pomarańczowe refleksy, których nie widać. A chciałabym mieć intensywniejszy kolor ;C
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012
styka51
styka51: Nie jest źle...najlepsze są moje aktualne pomarańczowe refleksy, których nie widać. A chciałabym mieć intensywniejszy kolor ;C

no nie jest źle ... ale kruczo czarne włosy wyglądałam jak wiesniara:D
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam czarne włosy przez 3 lata ... BO UWAGA PRZECIEZ PIEKNIE W NICH WYGLADAŁAM

w blondzie jest Ci dużo lepiej, wyglądasz ślicznie

Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez czarne włosy to potęga

nie no, na tym zdjęciu nawet ładnie, nie było może takiej tragedii :) ale jasne włosy bardziej Ci służą

zresztą, też miałam przez krótki czas czarne, teraz mam blond i uważam, że wrażenia takie same jak w Twoim przypadku :rotfl:

styka51
styka51: To był imo stajl:D

a to wtedy nie były modne dziubki tylko kacze łypki? :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012

o i znalazłam kolejne zdjęcie z etapu życia ... mniej niż 40 kilo ... http://gosiafotki2.w.interii.pl/CAM_1588.JPG

tutaj faktycznie wyglądałam jak wyniszczona ...

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zresztą, też miałam przez krótki czas czarne, teraz mam blond i uważam, że wrażenia takie same jak w Twoim przypadku

no ja jużsobie nie zrobie nigdy w życiu czarnych kłaków ...

i dziwie się tym wszystkim dziewuchom co mają ... O_o
styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie jest źle ... ale kruczo czarne włosy wyglądałam jak wiesniara:D

Białe kozaczki i jechana:D

Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj faktycznie wyglądałam jak wyniszczona ...

Taka dziewusia malutka :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 August 2012

dobra ide bo musze zeby umyc i ide w droge :D

styka51
styka51
  10 August 2012

Wakacje między 3 gim a 1 lo:

:crylol:

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o i znalazłam kolejne zdjęcie z etapu życia ... mniej niż 40 kilo ... http://gosiafotki2.w.interii.pl/CAM_1588.JPGtutaj faktycznie wyglądałam jak wyniszczona ...

a mi się podoba taka drobna buzia :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja jużsobie nie zrobie nigdy w życiu czarnych kłaków ... i dziwie się tym wszystkim dziewuchom co mają ... O_o

ja też nie, kiedyś może jasny brąz, coś zbliżonego do mojego naturalnego :) a niektórym pasują czarne, tylko, że ciemne włosy postarzają
styka51
styka51
  10 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że ciemne włosy postarzają

Pocieszaj mnie, pocieszaj;C Naturalnie jestem prawie czarna ;C
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.