Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1251 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
o matko... ale się uśmiałam z tych waszych fotek... rozwaliło mnie zdjęcie Styki z żabią miną apel do Gosi: nie zbliżaj się do ciemnych farb, czarne włosy na Twojej głowie to zło
padam...
a jeśli chodzi o białe kozaczki - miałam kiedyś jedne, ale ładne, nie z żadnym szpicem tylko fajnym, zaokrąglonym noskiem. były bardzo zgrabne i nadal nie uważam, aby były obciachowe. naprawdę fajnie w nich wyglądałam. to chyba jedyne białe kozaki, które mi się podobały nawet koleżanki mi zazdrościły, jedna na ich widok rzuciła mi się do stóp, myślałam, że mi buta z nogi zerwie
za to te ze szpicem (coś jak na zdjęciu SoDope) są masakryczne :D
baj de łej.
nie czytam zazwyczaj prywatnych wiadomości na fotce ale dzisiaj dotsrzegłam jedną od kobiety, myślę sobie, że jak baba napisała to raczej nie pierdołowaty podryw tylko może coś ciekawszego... taa...
ehem

w blondzie jest Ci dużo lepiej, wyglądasz ślicznie
nie no, na tym zdjęciu nawet ładnie, nie było może takiej tragedii :) ale jasne włosy bardziej Ci służą
zresztą, też miałam przez krótki czas czarne, teraz mam blond i uważam, że wrażenia takie same jak w Twoim przypadku

a to wtedy nie były modne dziubki tylko kacze łypki? :D
o i znalazłam kolejne zdjęcie z etapu życia ... mniej niż 40 kilo ... http://gosiafotki2.w.interii.pl/CAM_1588.JPG
tutaj faktycznie wyglądałam jak wyniszczona ...
a mi się podoba taka drobna buzia

ja też nie, kiedyś może jasny brąz, coś zbliżonego do mojego naturalnego :) a niektórym pasują czarne, tylko, że ciemne włosy postarzają