malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  9 August 2012

nie mam kozaków w szpic, ale są czółenka:lol:

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam kozaków w szpic, ale są czółenka

gustowne. ładnaś :tak:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dokad zapuszczasz?

na razie chce zejsc z cieniowania bo bo brakuje mi jakies z 15cm do jednakowej dlugosci :/ przedzialek zazwyczaj robie sobie bardzo z prawej strony, czesc zostaje tam a reszte daje na lewo, i tam wlasnie mi brakuje zeby bylo rowno :/ a mysle ze zapuszcze do ramion max, dalej to juz estetycznie u chlopaka nie wyglada.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Prinz
Prinz: na razie chce zejsc z cieniowania bo bo brakuje mi jakies z 15cm do jednakowej dlugosci :/ przedzialek zazwyczaj robie sobie bardzo z prawej strony, czesc zostaje tam a reszte daje na lewo, i tam wlasnie mi brakuje zeby bylo rowno :/ a mysle ze zapuszcze do ramion max, dalej to juz estetycznie u chlopaka nie wyglada.

znam to. ja juz mam wszystkie rowne i chce wycieniowac, nigdy nie dogodzisz :crylol: a jak szybko Ci rosna wlosy?
mirra20
mirra20
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gustowne. ładnaś

były fioletowe i lakierowane maj gad
a dziękuje
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znam to. ja juz mam wszystkie rowne i chce wycieniowac, nigdy nie dogodzisz a jak szybko Ci rosna wlosy?

ale mysle ze fryzjerka nie miala wyjscia by je wycieniowac, wygladalbym jak mega down z prosto rosnacymi wlosami. wolno wlasnie :/ z 1cm moze na miesiac. ja wycieniuje moze lekko koncowki, tzn troche postrzepie jak juz urosna na rowno :)
ahaha zamienmy sie :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: były fioletowe i lakierowane maj gad a dziękuje

bywaja takie wpadki xD coz, jak widac kazda z nas :D
Prinz
Prinz: ale mysle ze fryzjerka nie miala wyjscia by je wycieniowac, wygladalbym jak mega down z prosto rosnacymi wlosami. wolno wlasnie :/ z 1cm moze na miesiac. ja wycieniuje moze lekko koncowki, tzn troche postrzepie jak juz urosna na rowno :) ahaha zamienmy sie :D

nie chcialbys, ja mam tak z 4mm na miesiac. proste wlosy nie sa az takie fajne, wygladaja bardzo ciezko..
mirra20
mirra20
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bywaja takie wpadki xD coz, jak widac kazda z nas :D

o pamiętam też, że jak miałam lat 18 czyli 7 lat temu, to nosiłam takie mega krótkie obciachowe topy na dyskoteki
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o pamiętam też, że jak miałam lat 18 czyli 7 lat temu, to nosiłam takie mega krótkie obciachowe topy na dyskoteki

takie rozowe jak jaska? :crylol:
mirra20
mirra20
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: takie rozowe jak jaska?

nie inne coś w tym stylu:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie inne coś w tym stylu:

shit happens :rotfl:
mirra20
mirra20
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: shit happens

po prostu masakra, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać:lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 August 2012
ssk991
ssk991: Waga? :D Już myślałąm, że panna albo skorpion;p

poje.:cenzura:.o mi sie, Beata ma na wrzesien, a ja nie waga zadna :P

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: liczę na fotorelację:D

juz jest na fejsie LOL

Konto usunięte
Konto usunięte: będę podbijać Kraków:D

sama tez zdaj jakas fotorelacje :D

ssk991
ssk991: i tez były te "krągłości" po angielsku i któraś dostała bana za to-,-

ja za to dostawalam kiedys masowo, zwlaszcza jak wrzucalam zdjecia Beyonce czy Kim Kardashian i w linku do zdjec bylo to slowo :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  9 August 2012

Prinz zdecydowanie wygrywa konkurs na najgorszy look z przeszłości, a ja szukam czegoś ujowego, ale znalazłam tylko taką spódniczkę, którą zresztą bardzo lubiłam xd Buty też średniawe, ale rzadko i krótko w nich chodziłam, jak ja w ogóle dawałam radę chodzić w klapkach na obcasie, to do dziś nie ogarniam :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.