Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1246 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
na razie chce zejsc z cieniowania bo bo brakuje mi jakies z 15cm do jednakowej dlugosci :/ przedzialek zazwyczaj robie sobie bardzo z prawej strony, czesc zostaje tam a reszte daje na lewo, i tam wlasnie mi brakuje zeby bylo rowno :/ a mysle ze zapuszcze do ramion max, dalej to juz estetycznie u chlopaka nie wyglada.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Prinz: na razie chce zejsc z cieniowania bo bo brakuje mi jakies z 15cm do jednakowej dlugosci :/ przedzialek zazwyczaj robie sobie bardzo z prawej strony, czesc zostaje tam a reszte daje na lewo, i tam wlasnie mi brakuje zeby bylo rowno :/ a mysle ze zapuszcze do ramion max, dalej to juz estetycznie u chlopaka nie wyglada.
znam to. ja juz mam wszystkie rowne i chce wycieniowac, nigdy nie dogodzisz

Konto usunięte: znam to. ja juz mam wszystkie rowne i chce wycieniowac, nigdy nie dogodzisz a jak szybko Ci rosna wlosy?
ale mysle ze fryzjerka nie miala wyjscia by je wycieniowac, wygladalbym jak mega down z prosto rosnacymi wlosami. wolno wlasnie :/ z 1cm moze na miesiac. ja wycieniuje moze lekko koncowki, tzn troche postrzepie jak juz urosna na rowno :)
ahaha zamienmy sie :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
bywaja takie wpadki xD coz, jak widac kazda z nas :D
Prinz: ale mysle ze fryzjerka nie miala wyjscia by je wycieniowac, wygladalbym jak mega down z prosto rosnacymi wlosami. wolno wlasnie :/ z 1cm moze na miesiac. ja wycieniuje moze lekko koncowki, tzn troche postrzepie jak juz urosna na rowno :)
ahaha zamienmy sie :D
nie chcialbys, ja mam tak z 4mm na miesiac. proste wlosy nie sa az takie fajne, wygladaja bardzo ciezko..
juz jest na fejsie LOL
sama tez zdaj jakas fotorelacje :D
ja za to dostawalam kiedys masowo, zwlaszcza jak wrzucalam zdjecia Beyonce czy Kim Kardashian i w linku do zdjec bylo to slowo :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Prinz zdecydowanie wygrywa konkurs na najgorszy look z przeszłości, a ja szukam czegoś ujowego, ale znalazłam tylko taką spódniczkę, którą zresztą bardzo lubiłam xd Buty też średniawe, ale rzadko i krótko w nich chodziłam, jak ja w ogóle dawałam radę chodzić w klapkach na obcasie, to do dziś nie ogarniam