malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  16 August 2012
Abaddon
Abaddon: Do 9 rano. Mam ten sam abonament. Ale jednak nie zaszalejesz z np filmami za dnia, inaczej limit by poszedł raz dwa, stąd często w nocy przesiaduje i dopiero je "cisnę".

ano wlasnie, yt chociazby- niektore filmy buforuja sie na biezaco, inne musze wlaczyc, odejsc na 10 min i wrocic, zbuforuje sie na tyle, by moc ogladac na biezaco, lub nie :zonk: ale mi sie po nocy nie chce siedziec ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: ja rozumiem jakby podnieśli stawkę o 10 zł .. czy 15 ... ale o 40 zł ? O_o

dokladnie. mi z racji przedluzenia umowy rok temu wlasnie obnizyli abonament o dyche, tak to placilabym 59.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 August 2012

pojade zobaczyć co tam się stało O_o

Abaddon
Abaddon
  16 August 2012
Babsy
Babsy: ale mi sie po nocy nie chce siedziec

Ja nie dla nich przesiaduje po nocach :> Mam sporo teraz czasu dla siebie, to akurat wykorzystuje te darmowe transfery :P Ktoś wcześniej wspomniał o Orange (bez limitów),chciałem właśnie tę sieć wybrać (testowałem nawet), jednak zasięg mają u mnie ujowy (Pomorze,w mieście ok,jednak na obrzeżach miasta, wioskach-porażka). Stąd decyzja by zostać w Play mimo limitów :/
Co do YT, też tak mam że jeden ładuje się normalnie,inny jak żółw, czy to od operatora zależne? Raczej nie :)
Bardziej mnie irytuje auto-wyłączanie się modemu przy zmianie pasma przesyłania, gdy np jestem w trakcie pisania, wrr...
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  16 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko, że i tak nie mam takiej predkości jak oni mi tam wycenili XDDDDDDDDDDDD

tak myslalem .to tylko predkosc maksymalna ktorej nigdy nie bedzie.jednak sie ciesze ze mam neo
Konto usunięte
Konto usunięte: mam orange freedom, 2mb, nie ma limitow

ile placisz?;p
sylwik
sylwik
  17 August 2012

ja tam na wakacje sobie nabylam darmowy net - aero2. i dziala:ninja: wolno, czasem sie modem wylacza, ale jest za darmo, i film da sie sciagnac, powoli ale jednak:rotfl:
dziala 50 razy lepiej niz radiowy rodzicow, to taki szit, ze sie nie da korzystac:nie:

styka51
styka51
  17 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziala 50 razy lepiej niz radiowy rodzicow, to taki szit, ze sie nie da korzystac

Właśnie ja mam radiowy i nie narzekam...nie m go tylko jak prądem się energetyka bawi :zabawa:
W ogóle jadę dziś na zakupy i mam rozterkę...lepsze czarne wysokie szpilki czy czarne botki na koturnie?
Babsy
Babsy
  17 August 2012
Abaddon
Abaddon: Ja nie dla nich przesiaduje po nocach Mam sporo teraz czasu dla siebie, to akurat wykorzystuje te darmowe transfery Ktoś wcześniej wspomniał o Orange (bez limitów),chciałem właśnie tę sieć wybrać (testowałem nawet), jednak zasięg mają u mnie ujowy (Pomorze,w mieście ok,jednak na obrzeżach miasta, wioskach-porażka). Stąd decyzja by zostać w Play mimo limitów Co do YT, też tak mam że jeden ładuje się normalnie,inny jak żółw, czy to od operatora zależne? Raczej nie Bardziej mnie irytuje auto-wyłączanie się modemu przy zmianie pasma przesyłania, gdy np jestem w trakcie pisania, wrr...

rozumiem :) tez nie siedzialabym tylko dla limitu, po prostu przychodzi jakas 22, 23 i ide w kime, zwyczajnie chce mi sie spac.
tez nie wiem, od czego zalezy ladowanie sie filmu... no tak czy siak, ogladam filmy rzadziej, niz bym chciala.
mi ostatnio zasieg co i rusz gubi, albo sam sie rozlacza. kiedys mialam tak z telefonem, teraz z internetem ;/
styka51
styka51: czarne wysokie szpilki

:w00t:
styka51
styka51
  17 August 2012
Babsy
Babsy:

Kurde wiem...
A wybór mam mniej więcej między:

a:

I nie wiem co zrobić ;C
styka51
styka51
  17 August 2012
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  17 August 2012

ja bym wzięła te z paseczkiem na zewnętrzej czesci stopy :D

Babsy
Babsy
  17 August 2012

bierz te z paskiem :)

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  17 August 2012

Mi się coś nie podoba w tych butach z paskiem, no ale mi nie musi :)

styka51
styka51
  17 August 2012

I nie kupiłam żadnych;C
Czarnych koturn nie było...tylko beżowe, khaki i bordowe. A szpilki były masakrycznie niewygodne, po prostu w śródstopiu jakoś krzywo wyprofilowane były ;C

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  17 August 2012

tez chce nowe buty!

styka51
styka51
  17 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tez chce nowe buty!

Ja też...na pocieszenie kupiłam sobie szare tenisówki w pepco :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.