malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  18 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: To jest już koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy pić. :D

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 August 2012
styka51
styka51: Nie wiem czy trzeba. Ja bym założyła, bo byłoby mi głupio trochę...nie dość, że dekold, to jeszcze gołe plecy;p

Jeżeli kiedys mi się zachce ( w co wątpię) wyjśc za mąż, to znajdę taką sukienkę gdzie przód będzie cały zabudowany, za to plecy całe odkryte :mrgreen:.

styka51
styka51: To jest śmieszne po prostu. Nie mam sił do takich zachowań. U mnie na wiosce ludzie zdziwieni, że ja wódkę pije, że na wakacjach sama z chłopakiem byłam, że pewnie teraz w ciąży będę...Jak mnie to irytuje to głowa mała. A i nawet te stare babcie nie są takie wredne, co te przed 50 -,-

A nie męczą na każdym kroku Ciebie i Twojej rodziny, kiedy to za mąż wyjdziesz ?;D.

styka51
styka51: Super coś takiego wygląda:D Coś w stylu empire:D Ja kiedyś mogłam bez problemu nosić kolczyki za 5 zł, a teraz od razu ucho boli, ale po pewnym czasie przestaje

Też mi sie podoba ;D.
Ciesz się, że nie ropieje. Moje uszy odmówiły współpracy nawet kolczykom złotym, srebrnym.

Sylvinka
Sylvinka: To bardzo duże miasto i ludzie bardziej zaznajomieni są z różnymi subkulturami i nie tylko. Widzą przecież co się dzieje w mieście i na świecie i to nie tylko w telewizji, a na wsi zacofane społeczeństwo to na każdego delikatnie innego od nich patrzą jak na wariata.

W sumie takie reakcje potrafią również rozbawić ;D. Gorzej jak zaczną w człowieka kamieniami rzucać :ziober2:.

kedi
kedi: uwielbiam takie myślenie. ja chodzę ciągle na czarno i z powodu czyichś głupich przekonań na pewno tego nie zmienię więc na wesele też mam czarną.

:).
Ja natomiast ciuchów czarnych nie mam, bo źle się czuję w tym kolorze, jednak tą sukienkę uwielbiam i na weselę jest idealna :D.
:ziober2:
styka51
styka51
  18 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jeżeli kiedys mi się zachce ( w co wątpię) wyjśc za mąż, to znajdę taką sukienkę gdzie przód będzie cały zabudowany, za to plecy całe odkryte .

Fajne są:D Ale mam za brzydkie plecy, soł będe cycky pokazywać:D

MaqdaIena
MaqdaIena: A nie męczą na każdym kroku Ciebie i Twojej rodziny, kiedy to za mąż wyjdziesz ?;D.

Nie nie nie. Wręcz przeciwnie, ciągle słysze "żebyś tylko głupia nie była i czasem ślub brałą! Za młoda jesteś" etc.etc....
MaqdaIena
MaqdaIena: Też mi sie podoba ;D. Ciesz się, że nie ropieje. Moje uszy odmówiły współpracy nawet kolczykom złotym, srebrnym.

No to faktycznie lipa. Żaden metal się nie nadaje?
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 August 2012
styka51
styka51: Fajne są:D Ale mam za brzydkie plecy, soł będe cycky pokazywać:D

:o.
Co masz nie tak z plecami ?;D.

styka51
styka51: Nie nie nie. Wręcz przeciwnie, ciągle słysze "żebyś tylko głupia nie była i czasem ślub brałą! Za młoda jesteś" etc.etc....

A, no tak.

styka51
styka51: No to faktycznie lipa. Żaden metal się nie nadaje?

Chyba żaden. Ale na pewno nie probowalam wszystkich.
W każdym razie kiedys moglam nosić kolczyki za '5zł', potem się na nie uczuliłam...nie mam pojęcia skąd to się wzięło.
:ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 August 2012
Prinz
Prinz: no.

a masz jakies fotki TUZ przed laminowaniem? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię jasny blond u innych dziewczyn, ale jak widzę na ulicy blond-siano to jednak nie wygląda to fajnie, sama rozjaśniałam 7 lat włosy i wiem, że ich kondycja po tym pozostawia wiele do życzenia, więc bez masek i odżywek ani rusz. Teraz dałam sobie spokój i nie maluje ani nie rozjaśniam, ale kto wiem za jakiś czas może znowu mi się zachce białej głowy:D

ja tak tez mam ze co jakis czas chce na bialo :mrgreen:
ale mam nadzieje, ze tym razem wytrwam w postanowieniu :D
Babsy
Babsy: Boziu jakie masz dlugaśkie i piekne wlosy

dziekuje :*
Konto usunięte
Konto usunięte: Piękne włosy Aga! Zazdroszcze długości...

Dzieki :D a co do dlugosci to to kwestia czasu, tez Ci urosna :D
SailorMoon
SailorMoon: Podbijam.

:*
Konto usunięte
Konto usunięte: agosia - faktycznie swietne wlosy

Dziekuje :*

Ja jak zawsze z tygodniowym opoznieniem :D
Adidasowa
Adidasowa
  18 August 2012

Rozczarowałam się tymi galeriami w Kielcach. Na dwie galerie kupiłam jedna pare butów z nike:ziober2:

Babsy
Babsy
  18 August 2012
http://iddavanmunster.blogspot.com/ nioch nioch ^^ piekna/dobrze zrobiona, niewazne, kolejna blogerka od ktorej nie moge oderwac wzroku d83dde0d
styka51
styka51
  18 August 2012
Babsy
Babsy: , kolejna blogerka od ktorej nie moge oderwac wzroku

Fajny ma styl, tylko szkoda, że na każdym zdjęciu retusz ;C
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  18 August 2012
Babsy
Babsy: http://iddavanmunster.blogspot.com/ nioch nioch ^^ piekna/dobrze zrobiona, niewazne, kolejna blogerka od ktorej nie moge oderwac wzroku

Ma piękne brwi :zakochany:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  18 August 2012

Zna ktoś dobry przepis na zapiekanego łososia wędzonego?
Bo szukałam na necie ale same skomplikowane, jakieś kapary, sól morska i inne pierdoły.
Chciałabym coś dobrego a prostego dosyć

albo w ogóle coś zapiekane?

SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  18 August 2012
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/ciasto_fillo/tarta_szpinak_feta/przepis.html

wypiernicze szpinak, zastąpię łososiem a ciasto fillo (a co to jest?) zastapie ciastem francuskim, i uj :crylol: zobaczymy co wyjdzie
sylwik
sylwik
  18 August 2012

musialam wymienic dowod i nie chcialo mi sie pieprzyc ze zdjeciem - punkt w galerii 'zdjecia w 15 minut', w zabiegany dzien.
wczoraj odebralam, bede przez 10 lat uzywac dokumentu na ktorym wygladam jak ufoludek:crylol:
no, do momentu, az kupie mieszkanie, oby pare lat mniej:)
ale ja tak mam z kazdym dokumentem. na prawie jazdy mam zdjecie mnie 15letniej, na legitce nieludzko skacowanej... :crylol:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sylwik

poka pikczersa :D

ja raz sobie zrobiłam w automacie '5 minut', wyglądałam jak burak.
teraz jakiekolwiek zdjęcie do dokumentów robię po drugiej stronie ulicy, babka prowadzi art studio i przy okazji strzela foty do dokumentów. Robi Ci z 10 i wybierasz, które Ci się najbardziej podoba :-) Jeszcze nie wyszłam od niej niezadowolona.
Babsy
Babsy
  18 August 2012
styka51
styka51: Fajny ma styl, tylko szkoda, że na każdym zdjęciu retusz ;C

nom... ale nierownosci cery nie pasuja do pinupowego looku :P
Psyche30
Psyche30: Ma piękne brwi

tez tak mysle, uwielbiam takie :w00t:
Konto usunięte
Konto usunięte: musialam wymienic dowod i nie chcialo mi sie pieprzyc ze zdjeciem - punkt w galerii 'zdjecia w 15 minut', w zabiegany dzien. wczoraj odebralam, bede przez 10 lat uzywac dokumentu na ktorym wygladam jak ufoludek no, do momentu, az kupie mieszkanie, oby pare lat mniej:) ale ja tak mam z kazdym dokumentem. na prawie jazdy mam zdjecie mnie 15letniej, na legitce nieludzko skacowanej...

za rok sobie przelam, bedziesz musiala wymienic i zrobisz lepsze foto ;) pamietam, jak mnie egzaminator nie chcial na teorie na prawko wpuscic, bo na dowodzie bruneta z grzywka i w oksach, a weszla blondina bez grzywki i okularow :crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Robi Ci z 10 i wybierasz, które Ci się najbardziej podoba

tez mam takiego fotografa, i tez do niego chodze od czasu zdjec dowodowych chyba wlasnie :) plus jeszcze drobny retusz zrobi XD
sylwik
sylwik
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poka pikczersa :D

http://w.fotka.pl/d953fc34c1.jpg
na kazdym inna osoba, zadna jakos mega do mnie nie podobna:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz jakiekolwiek zdjęcie do dokumentów robię po drugiej stronie ulicy, babka prowadzi art studio i przy okazji strzela foty do dokumentów. Robi Ci z 10 i wybierasz, które Ci się najbardziej podoba :-) Jeszcze nie wyszłam od niej niezadowolona.

sek w tym, ze sie dowiadywalam gdzie dobre robia, polecono mi, ale i tak zostawilam wszystko na ostatnia chwile i juz wyjezdzajac z miasta sobie przypomnialam:crylol:
Babsy
Babsy: za rok sobie przelam, bedziesz musiala wymienic i zrobisz lepsze foto ;)

tez metoda, ale prawka sie nie da przelamac juz:lol:
Babsy
Babsy: pamietam, jak mnie egzaminator nie chcial na teorie na prawko wpuscic, bo na dowodzie bruneta z grzywka i w oksach, a weszla blondina bez grzywki i okularow

jak zdawalam podobnie miala problem jedna babka:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.