malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 August 2012
styka51
styka51: Powiem serio u mnie w rodzinie kiedyś tam się wyzywali, ale ogólnie spokojnie jest ;)

u mnie rodzina jako rodzina nikt sie nie kłócił .. tylko po prostu chłopak narzeczony mojej siostry niepotrzebnie otwarł pape w nieodpowiednim czasie...
styka51
styka51
  20 August 2012
kedi
kedi: cały weekend na spidzie w robocie, po 12h, potem zaraz po spontan wypad do stolicy, wyszłam z domu o 7 rano, wróciłam dziś nad ranem

Ale zayebiście:d Ja w stolicy tylko na wycieczce w podstawówce byłam.
kedi
kedi: o kurcze, dźwignął coś czy jak?

W środę albo czwartek przerzucił 35 ton żwiru :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie jak są imprezy rodzinne to o jaaa, zawsze jakiś dramat się znajdzie. Pamiętam jak mój wujek kiedyś zrobił striptiz na rondzie - oczywiście taniec na rurze również się odbył

Takich rzeczy też nie ma. Kiedyś moi rodzice mieli z sąsiadami małą "imprezkę" grali w tysiąca, wódka, kiełbaska, ogóreczek. I sąsiad się nawalił jak szpadel, pamiętam, że powiedział coś niemiłego o mojej mamie, a mój tata wziął sąsiada za szmaty, niósł przez pół domu i prawie zrzucił ze schodów :lol: Ale potem mama była szczęśliwa :D
sylwik
sylwik
  20 August 2012
styka51
styka51: Witam! Co tam? Jak weekend minął?

paaaaadaaaaaaam a dalej trza pracowac:rotfl:
ale grzeje:zakochany:
styka51
styka51
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiedziałam, że po piwie można mieć takiego kaca:/

Ja miałam kiedyś jak namówili mnie na palenie papierosów. Już wiem, że fajki nie dla mnie.
styka51
styka51
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie rodzina jako rodzina nikt sie nie kłócił .. tylko po prostu chłopak narzeczony mojej siostry niepotrzebnie otwarł pape w nieodpowiednim czasie...

Rozumiem, rozumiem. Szkoda siostry na takiego faceta.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale grzeje

Widzę...chyba idę się smażingować :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 August 2012
styka51
styka51: Rozumiem, rozumiem. Szkoda siostry na takiego faceta.

JEJ PROBLEM.

ja w razie czego ich razem nigdzie nie zaprosze...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  20 August 2012

Nie będę się strować że ktoś mi impreze rozwali...

Babsy
Babsy
  20 August 2012
styka51
styka51: Oj Myślę, że jeszcze trochę sobie pochodzisz

zobaczymy :) ale moze nie, zawsze stowa w kieszenie wiecej ;) ile ja juz na sama ciaze wydalam, o ludzie... wole nie liczyc
Konto usunięte

jak sie szybko doi jedno po drugim ... :P znajomo brzmi ^^
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to to akurat by było śmieszne ... ale rzucanie się z pięściami na innych obrażanie .. to już nie jest przyjemne. a jak ktoś gacie ściąga to chociaż ludzie się śmieją.

oj ale akcje na pięści też się zdarzały. Teraz nie ma jakoś imprez rodzinnych to cisza ;P

Konto usunięte

oj możnaaaa, znam to :and:
Babsy
Babsy
  20 August 2012
styka51
styka51: Ja miałam kiedyś jak namówili mnie na palenie papierosów. Już wiem, że fajki nie dla mnie.

taaak, najgorszego kacora miewalam, kiedy pilam i duzo palilam :) potem mnie do fajek ze 2 dni nie ciagnelo, ale sie przemagalam i sie kopcilo znowu :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie będę się strować że ktoś mi impreze rozwali...

pewnie, po co Ci to.
styka51
styka51
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie będę się strować że ktoś mi impreze rozwali...

Dokładnie ;) Trzeba sobie dobierać gości ;)

Babsy
Babsy: zobaczymy :) ale moze nie, zawsze stowa w kieszenie wiecej ;) ile ja juz na sama ciaze wydalam, o ludzie... wole nie liczyc

Nie licz...kolejne jakieś 20 lat, to będzie wydatek:D

Babsy
Babsy: taaak, najgorszego kacora miewalam, kiedy pilam i duzo palilam :) potem mnie do fajek ze 2 dni nie ciagnelo, ale sie przemagalam i sie kopcilo znowu

A ja wiem, że fajki to nie dla mnie, zdecydowanie.
mirra20
mirra20
  20 August 2012
styka51
styka51: Ja miałam kiedyś jak namówili mnie na palenie papierosów. Już wiem, że fajki nie dla mnie.

ja tam nie palę w ogóle, ale dziwi mnie to, bo po wódce zero bólu głowy, a dzisiaj po wczorajszych piwach to jakaś masakra
mirra20
mirra20
  20 August 2012
Babsy
Babsy: jak sie szybko doi jedno po drugim ... :P znajomo brzmi ^^

no trochę się wydoiło, ale dzisiejsze samopoczucie utwierdza mnie tylko w tym, że lepsza wódka
Konto usunięte
Konto usunięte: oj możnaaaa, znam to

no to piąteczka
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale dziwi mnie to, bo po wódce zero bólu głowy, a dzisiaj po wczorajszych piwach to jakaś masakra

ja ostatnio stawiam na szampany, po nich jakos mi dobrze :mrgreen: a co mi tam, sylwester co weekend. tylko wczoraj wlasnie obaliłam za dużo piwa i dzisiaj masarkra.

Konto usunięte
Konto usunięte: no to piąteczka

piąteczka! damy radę 270b
mirra20
mirra20
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja ostatnio stawiam na szampany, po nich jakos mi dobrze a co mi tam, sylwester co weekend. tylko wczoraj wlasnie obaliłam za dużo piwa i dzisiaj masarkra.

oj nie szampan, po nim też mnie głowa boli, na dzień dzisiejszy tylko wodzia na mnie dobrze działa, czysta rządzi:D

Konto usunięte
Konto usunięte: piąteczka! damy radę

nie ma rady, zwłaszcza jak się urlop kończy i jutro trzeba wracać do pracy:(
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.