malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w Kielcach otwarli firmowy sklep Ziaja ...

Nie słyszałam, nie widziałam :szok:

PS. Dzisiaj przyszła mi kiecka zamawiana z allegro :zakochany:
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
kedi
kedi: ja mam odwrotnie, może zamienimy się na jakiś czas i to jest na prawde problem bo zaczynam wyglądać jak zwłoki

też tak mam... byłam u lekarza, i muszę pić nutridrinki, takie o:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też tak mam... byłam u lekarza, i muszę pić nutridrinki, takie o:

jesteś niedożywiona że kazał Ci pić nutridrinki ?
Paulinessa
Paulinessa
  20 August 2012
massacre
massacre: zalezy od calej reszty, ktora do nich zalozysz - efekt moze byc ordynarny, buty same w sobie wg mnie nie sa

podbijam.
Paulinessa
Paulinessa
  20 August 2012
kedi
kedi: i to jest na prawde problem bo zaczynam wyglądać jak zwłoki

ja teraz nie posiadam wagi, może to i dobrze, ale wydaje mi isę że przytyłam ze 2 kilo, może 3...
Paulinessa
Paulinessa
  20 August 2012

co jest dziwne, bo jem jak zawsze jadła mi pracuje. mhm, albo mam shizy.

madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: jesteś niedożywiona że kazał Ci pić nutridrinki ?

'tak wyszło'. u mnie to się zaczęło od sesji zimowej, przez stres nie umiałam nic jeść efektem czego była okropny spadek masy ciała, później skumulowały się inne problemy i reagowałam na nie tak samo. Gdy w końcu w życiu mi się trochę uspokoiło okazało się że mam wykończony organizm, skurczony żołądek i w ogóle ch*ynia z grzybnią. Czas to ogarnąć.
Earth
Earth
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też tak mam... byłam u lekarza, i muszę pić nutridrinki, takie o:

Dobre to? W smaku i działaniu? Również mam problem z przytyciem i na mój organizm nie robi wrażenia nadwyżka kaloryczna a sporo mnie to kosztowało. O_o
Paulinessa
Paulinessa
  20 August 2012

ściągam Ci bana, chyba Ci złapało w ostatni poście Madzia.

Babsy
Babsy
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie proporcje trzeba do tej mieszanki szampan + likier?

no, 3/4 szampana, 1/4 likieru, tak czy inaczej likieru mniej- zobaczysz, ile Ci pasuje :)
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  20 August 2012
Earth
Earth: Dobre to? W smaku i działaniu? Również mam problem z przytyciem i na mój organizm nie robi wrażenia nadwyżka kaloryczna a sporo mnie to kosztowało. O_o

Miałem okazje spróbować podczas podawania pacjentom w szpitalu - w smaku ohydne, w działaniu jak najbardziej przynosi efekty, ale to nie słuzy do przybeirania masy a do uzupełniania niedoborów, głównie składników białek funkcjonalnych.
Konto usunięte
Konto usunięte: 'tak wyszło'. u mnie to się zaczęło od sesji zimowej, przez stres nie umiałam nic jeść efektem czego była okropny spadek masy ciała, później skumulowały się inne problemy i reagowałam na nie tak samo. Gdy w końcu w życiu mi się trochę uspokoiło okazało się że mam wykończony organizm, skurczony żołądek i w ogóle ch*ynia z grzybnią. Czas to ogarnąć.

a kazał Ci zbadać tarczycę ?
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
Earth
Earth: Dobre to? W smaku i działaniu? Również mam problem z przytyciem i na mój organizm nie robi wrażenia nadwyżka kaloryczna a sporo mnie to kosztowało. O_o

nie jest to złe, a bałam się bo lekarz mi powiedział że ludzie tego pić nie mogą. Dla mnie to w smaku , przypomina zwykły jogurt :) ale czuć że jest to sojowy produkt. Co do działania - w przyszłym tygodniu idę do lekarza skontrolować wagę by sprawdzić czy coś mi przybrało czy dalej lecę.
Konto usunięte
Konto usunięte: ściągam Ci bana, chyba Ci złapało w ostatni poście Madzia.

dziękuję Paulinko :) :*
Babsy
Babsy: no, 3/4 szampana, 1/4 likieru, tak czy inaczej likieru mniej- zobaczysz, ile Ci pasuje :)

czyli na oko, dam rade bo nawet w gotowaniu nie jadę według przepisów tylko na wyczucie :D
Babsy
Babsy
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli na oko, dam rade bo nawet w gotowaniu nie jadę według przepisów tylko na wyczucie

dokladnie :mrgeen: przepisy to tylko sugestia ^^
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: a kazał Ci zbadać tarczycę ?

tak, hormony mam w normie. Też myślałam że może to przez tarczycę więc poszłam po skierowanie, ale wszystko jest ok. Co dziwne moja morfologia w ogóle jest bardzo dobra, tyle dobrze.

JestemFejkiem
JestemFejkiem: w smaku ohydne

może tam mieli te o neutralnym smaku, bo te czekoladowe, waniliowe, truskawkowe, jabłkowe etc. są ok :) może po prostu nie smakują Ci produkty sojowe.
Earth
Earth
  20 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: Miałem okazje spróbować podczas podawania pacjentom w szpitalu - w smaku ohydne, w działaniu jak najbardziej przynosi efekty, ale to nie słuzy do przybeirania masy a do uzupełniania niedoborów, głównie składników białek funkcjonalnych.

Z jedzeniem ostatnio też gorzej, szczególnie, że nie jadam za bardzo mięsa. Na studiach mam ograniczoną dietę bo nie chce mi się gotować jak wracam z uczelni, więc jedynie zapycham się pierogami, więc już wcześniej myślałam o jakimś uzupełniaczu.
Ale pytam z ciekawości w sumie. :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.