malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 August 2012
kedi
kedi: masakra

kto mnie wolal? :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Buty.

Nie są:D
styka51
styka51
  20 August 2012
Babsy
Babsy: i dobrze :0 ja bynajmniej nikogo nie namawiam do palenia :P

:D Wczoraj byłam u koleżanki, w jednym pomieszczeniu siedziało 7 osób z czego tylko ja i Maniek nie paliliśmy -,-

kedi
kedi: ja za miesiac sie tam przeprowadzam, ale z lekka mnie to przeraza, bo nie mam ani studiow upatrzonych, ani pracy, ani miaszkania, to dopiero hardcore a nawet teraz nie mam czasu zeby to ogarnąć.

Hhahhaahahhah:d No ze studiami to trochę lipa, jakby nie patrzeć juz prawie wrzesień :D

kedi
kedi: masakra lubię jak facet pracowity jest, to dla mnie podstawa żeby z kimś być, nie znoszę obiboków.

No kurde dla mnie też. Ale ostatnio przesadza...
Wczoraj mu powiedziałam, że nie mogłabym być z facetem, który nie umie gwoździa wbić czy auta naprawić :lol:
kedi
kedi
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w Warszawie o pracę podobno nie trudno, mieszkanie to chyba większe wyzwanie ja tam jutro jadę a przy tym upalę już mi się odechciewa

mój przyjaciel znalazł w tydzien fajną miejscówkę więc z mieszkaniem własnie nie ma problemu. bardziej boję się o pracę, no ale zobaczymy. muszę w końcu coś zmienić w swoim życiu.

Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie, im człowiek straszy tym czas szybciej leci ech...

mnie dzisiaj w delimie poproszono o dowód :crylol:
kedi
kedi
  20 August 2012
massacre
massacre: kto mnie wolal? :)

fajnie, że znów jesteś, mam nadzieję, że nie będziesz nas opuszczać? :)

styka51
styka51: Hhahhaahahhah:d No ze studiami to trochę lipa, jakby nie patrzeć juz prawie wrzesień :D

oj wiesz, ja zaocznie podyplomowe więc jak najbardziej zdążę :)

styka51
styka51: Wczoraj mu powiedziałam, że nie mogłabym być z facetem, który nie umie gwoździa wbić czy auta naprawić

no bo ja uważam tak samo, facet ma być facet a nie jakaś ciota ^^

btw. oddałam książki do biblio i zapłaciłam 40zł kary :ninja:
mirra20
mirra20
  20 August 2012
kedi
kedi: mój przyjaciel znalazł w tydzien fajną miejscówkę więc z mieszkaniem własnie nie ma problemu. bardziej boję się o pracę, no ale zobaczymy. muszę w końcu coś zmienić w swoim życiu.

eee to jak masz już gdzie spać to można się przeprowadzać, myślę że z pracą nie będziesz mieć problemu, moja znajoma szybko znalazła pracę i to całkiem fajną

kedi
kedi: mnie dzisiaj w delimie poproszono o dowód

wow, mnie już nikt nie prosi:/
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 August 2012
kedi
kedi: mnie dzisiaj w delimie poproszono o dowód

Mnie ze 2 tyg temu piwa nie chciano sprzedać i też musiałam dowód pokazać, to dopiero obciach w tym wieku lol
kedi
kedi
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: eee to jak masz już gdzie spać to można się przeprowadzać, myślę że z pracą nie będziesz mieć problemu, moja znajoma szybko znalazła pracę i to całkiem fajną

mówisz? boję się trochę, że nie utrzymam się z moich zarobków bo wiadomo wynajęcie pokoju kosztuje ok 800zł, potem bym chciała do spółki z przyjaciółką jakąś kawalerkę. nie wiem, czy znajdę tak dobrą pracę, żeby w miarę nie martwić się o kasę ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: wow, mnie już nikt nie prosi:/

fakt, wyglądam młodo, ale nie aż tak :D

Psyche30
Psyche30: Mnie ze 2 tyg temu piwa nie chciano sprzedać i też musiałam dowód pokazać, to dopiero obciach w tym wieku lol

a tam, dlaczego, fajnie że nas odmładzają :)
kedi
kedi
  20 August 2012

dziewczyny, jak w dwa tygodnie przytyć tak z 2 kg?

Psyche30
Psyche30
  20 August 2012
kedi
kedi: dziewczyny, jak w dwa tygodnie przytyć tak z 2 kg?

Dla mnie to nie byłby zaden problem, mam takie ciało ze tylko sobie trochę pofolguje a kg lecą w góre że hoho :rotfl:
mirra20
mirra20
  20 August 2012
kedi
kedi: mówisz? boję się trochę, że nie utrzymam się z moich zarobków bo wiadomo wynajęcie pokoju kosztuje ok 800zł, potem bym chciała do spółki z przyjaciółką jakąś kawalerkę. nie wiem, czy znajdę tak dobrą pracę, żeby w miarę nie martwić się o kasę ;/

fakt życie w stolicy jest droższe, ale tyle ludzi jakoś daję radę, więc dasz i Ty;) no chyba, że chcesz żyć po królewsku z kawiorem na śniadanie:P

kedi
kedi: fakt, wyglądam młodo, ale nie aż tak :D

może Pani za kasą zapomniała okularów:P
mirra20
mirra20
  20 August 2012
kedi
kedi: dziewczyny, jak w dwa tygodnie przytyć tak z 2 kg?

codziennie wieczorem paczka chipsów (duża) i piwo, zamiast masła używać warstwy majonezu, do tego tłusta wędlinka i podwójne porcje, sprawdzone przez mojego brata:D
kedi
kedi
  20 August 2012
Psyche30
Psyche30: Dla mnie to nie byłby zaden problem, mam takie ciało ze tylko sobie trochę pofolguje a kg lecą w góre że hoho

ja mam odwrotnie, może zamienimy się na jakiś czas :and: i to jest na prawde problem bo zaczynam wyglądać jak zwłoki

Konto usunięte
Konto usunięte: fakt życie w stolicy jest droższe, ale tyle ludzi jakoś daję radę, więc dasz i Ty;) no chyba, że chcesz żyć po królewsku z kawiorem na śniadanie:P

nie mam dużych wymagań ;p no ale widomo, zeby wystarczało... już nie chce brać forsy od rodziców bo nie mamy ostatnio najlepszych stosunków.

Konto usunięte
Konto usunięte: codziennie wieczorem paczka chipsów (duża) i piwo, zamiast masła używać warstwy majonezu, do tego tłusta wędlinka i podwójne porcje, sprawdzone przez mojego brata:D

mam dziś piwo i majonez, zaczynam więc od zaraz.
Psyche30
Psyche30
  20 August 2012
kedi
kedi: ja mam odwrotnie, może zamienimy się na jakiś czas i to jest na prawde problem bo zaczynam wyglądać jak zwłoki

Z chęcią, przynajmniej bym przez jakiś czas jadła co mi się tylko podoba :D
W sumie jedno i drugie jest do bani, tu trzeba cały się pilnować bo z mega łatwością się przybiera a w Twojej sytuacji ciężko przytyć .
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 August 2012
kedi
kedi: mam nadzieję, że nie będziesz nas opuszczać? :)

to nie ode mnie zalezy :)

kedi
kedi: jak w dwa tygodnie przytyć tak z 2 kg?

szejki wysokoproteinowe plus normalne posilki - obzarstwo niezdrowymi gownami moze co najwyzej spowodowac poszerzenie centymetrow w brzuchu i estetycznie oblesny efekt

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.