malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 August 2012
kedi
kedi: wiesz, najgorsze jest to, że zeszło z cyców i tyłka. nie cierpie tak wyglądać

Rozumiem, musisz się jakoś podtuczyć troszkę, i tez jak nie sprawdzałaś tarczycy to to zrób.
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
Psyche30
Psyche30: Rozumiem, musisz się jakoś podtuczyć troszkę, i tez jak nie sprawdzałaś tarczycy to to zrób.

ja już mam plecy z dwóch stron, a mój mudżyński tyłek też zniknął. Zamiast niego pojawiły się dwa niezidentyfikowane flaki :ninja:
Babsy
Babsy
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie kiedyś tato chciał założyć guminiaki pierwszy raz po zimie, patrzy a tu taki zonk - w jednym było gniazdo zaskrońców dobrze że nie włożył nogi, byłby niezły gniot

o ludzie, jakby mi sie tak przytrafilo, to chyba slyszeliby mnie nad morzem XD tak bym sie wydarla ;) w ogole pierwszy raz chyba widzialam weza , z wizyt w zoo zadnych nie pamietam.
Babsy
Babsy
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już mam plecy z dwóch stron, a mój mudżyński tyłek też zniknął. Zamiast niego pojawiły się dwa niezidentyfikowane flaki

oddam w dobre rece 17 kg :ninja:
Earth
Earth
  20 August 2012
Babsy
Babsy: oddam w dobre rece 17 kg

Wezmę 7. :-P
Adidasowa
Adidasowa
  20 August 2012

Dobre sposoby na ból gardła ktoś ma?:smutny: tylko nie wódka... zaraz się wykończę. Czuję się jakby mi ktoś wsadził jeża do gardła:wtf:

Psyche30
Psyche30
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już mam plecy z dwóch stron, a mój mudżyński tyłek też zniknął. Zamiast niego pojawiły się dwa niezidentyfikowane flaki

Ech ja nigdy nie miałam takich problemów dziewczyny, jedynie mój mudżinski tyłek robił się jeszcze bardziej mudżinski :rotfl:
Adidasowa
Adidasowa
  20 August 2012
Babsy

wezmę dyszkę!
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
Babsy
Babsy: o ludzie, jakby mi sie tak przytrafilo, to chyba slyszeliby mnie nad morzem XD tak bym sie wydarla ;) w ogole pierwszy raz chyba widzialam weza , z wizyt w zoo zadnych nie pamietam.

oj ja bym pewnie miała tak samo haha. Na tym wypadzie teraz mysz nam wbiła do domku, chodzila podobno po mnie jak spałam co może być faktycznie prawdą (bo mogli mnie też wkręcać) bo czułam jak coś po mnie chodzi, tylko niestety byłam bardzo niedysponowana, nie mogłam się ruszyć i to pierdzieliłam ;P
Babsy

dajesz dychę.
Earth
Earth
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre sposoby na ból gardła ktoś ma? tylko nie wódka... zaraz się wykończę. Czuję się jakby mi ktoś wsadził jeża do gardła

Ssij :ninja: Cukierki, najlepiej miętowe, a najlepiej mocno miętowe, a najlepiej z prawdziwym mentolem, nie tic taci :D Z Anglii miałam fisherman friends i były genialne. Nie wiem gdzie tylko je kupić w PL, ale może jakieś mocne hallsy dadzą radę ;)
A tak z aptecznych to na mnie działa tylko Tantum Verde. :)
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
Psyche30
Psyche30: jedynie mój mudżinski tyłek robił się jeszcze bardziej mudżinski

ja za moim bardzo tęsknię :(
kedi
kedi
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja za moim bardzo tęsknię :(

ja jedynie sie ciesze ze mam brzuch płaski teraz. ale co z tego
Adidasowa
Adidasowa
  20 August 2012
Earth
Earth: Ssij

Grozisz mi?:ninja:

Earth
Earth: Ssij Cukierki, najlepiej miętowe, a najlepiej mocno miętowe, a najlepiej z prawdziwym mentolem, nie tic taci :D Z Anglii miałam fisherman friends i były genialne. Nie wiem gdzie tylko je kupić w PL, ale może jakieś mocne hallsy dadzą radę ;) A tak z aptecznych to na mnie działa tylko Tantum Verde. :)

Zjadłam pół listka Cholinex'u. Ale nie daje rady, umrę chyba. Właśnie się zastanawiam co kupić w aptece, poza tym chyba już mam gorączkę :C
Psyche30
Psyche30
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja za moim bardzo tęsknię :(

Bądz dobrej myśli ! Moze znów się pokaże :D
Earth
Earth
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Grozisz mi?

Wydało mi się to trafne w sytuacji :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zjadłam pół listka Cholinex'u. Ale nie daje rady, umrę chyba. Właśnie się zastanawiam co kupić w aptece, poza tym chyba już mam gorączkę :C

Ogólnie tabletki podobno nic nie dają w względzie leczenia bo nie docierają do stanu zapalnego, zatem bez różnicy czy jesz cukierki czy tabletki, bo chodzi o ssanie czegoś (ech. głupi mózg) by produkować więcej śliny i nawilżać cały czas gardło. Ja kupowałam cukierki z werbeny jakieś niebieskie, w zimie jak miałam ten problem, ulgę nieco dawały :)
Gorączka jest dobra, organizm walczy :)
A w aptece zapytaj, może mają coś skuteczniejszego, tylko nie daj sobie wcisnąć cholinexu znowu :x
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.