malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja akurat mam dość mocno umięsnione nogi, tłumaczę sobie, że ona dużo ważą.

mam tak samo jak Ty :D

JestemFejkiem
JestemFejkiem: [*]

zdrowy styl zycia a nie farmokologia synu :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 August 2012
Babsy
Babsy: u mnie teraz to juz klops, ledwo sie na wyrze przekrecam czy z niego schodze ;)

bo juz jestes prawie na mecie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to jak Ci kostki spuchły to pewnie całe stopy też spuchną;/

mi dopiero po porodzie kostki spuchly, stopy tak nie. kazda kobieta inaczej ciaze znosi :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to jak Ci kostki spuchły to pewnie całe stopy też spuchną;/ A koleżanka mówiła, że masakra jest, chodzić nie może. No i strasznie ją po żebrach dziecinka kopie A że zapytam, który to miesiąc?

chodze tylko w japonkach i baletkach teraz :) z raz od jakiegos maja zalozylam adidasy- moze i byly ciut ciasnawe. ale baletki tez w sumie powinny mnie cisnac, bo jeszcze mam w nich wkladke, wiec dodatkowo mniej miejsca, a nie cisna :) ja tez 8 msc, za tydzien zaczynamy 9, choc w sumie wg innego kalkulatora juz dzis ;) termin mam miedzy 21-26 wrzesnia.
Babsy
Babsy
  21 August 2012
massacre
massacre: bo juz jestes prawie na mecie

taaak... marze zeby urodzic i zrobic sobie tak z miesiac wolnego :mrgreen:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 August 2012
massacre
massacre: zdrowy styl zycia a nie farmokologia synu :)

sugerowanie ze mieszanki zawierające końskie ilości aminokwasów rozgałęzionych są zdrowe
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  21 August 2012

Kogo Asia znowu troluje?

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno

Na pewno, ale uważaj, w Twoim wieku też byłam chudzielcem, potem jakoś to minęło :mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo to zależy jak komu się to wszystko rozkłada po ciele

Nie ma co ninjować, toż to prawda :ninja::rotfl:.

massacre
massacre: mam tak samo jak Ty :D

Też biegałaś za młodu ?:ziober2:.
:ziober2:
pijana
pijana
  21 August 2012

A ja ważę o jakieś 15 kg za dużo i jestem bardziej zadowolona z widoku w lustrze niż 90% forumowiczek, których waga oscyluje w okolicach 50 kg XD

W ogóle byłam ostatnio na wygranym masażu bańką chińską, ale ból :ninja: Na początku masakra, później trochę się uda przyzwyczaiły, ale na drugi dzień bolały i miałam nawet siniora :rotfl: Pani mi na wejściu powiedziała "ale jędrne nogi !" i mnie jeszcze bardziej podbudowała :swir: Ale bańki chińskiej nigdy więcej xD

styka51
styka51
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja ważę o jakieś 15 kg za dużo i jestem bardziej zadowolona z widoku w lustrze niż 90% forumowiczek, których waga oscyluje w okolicach 50 kg XD

Ja się ostatnio zapuściłam i ciężko mi portki dopiąć...nawet nie wiesz jak mi cięzko -,-
kedi
kedi
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja ważę o jakieś 15 kg za dużo i jestem bardziej zadowolona z widoku w lustrze niż 90% forumowiczek, których waga oscyluje w okolicach 50 kg XD

no i dobrze, najważniejsze to czuć się dobrze w swoim ciele.
jak przytyję 2 kg to też nie będę narzekać a póki co nażarłam się jak prosie i nie mam siły wstać :ninja:
mirra20
mirra20
  21 August 2012
Konto usunięte

też nie ważne 50 kg i ogólnie nie narzekam:D facet jest zadowolony, bo jest trochę cycka i kawałek tyłka, a kiedyś tego nie miałam, więc grunt to się dobrze czuć ze sobą o:D
pijana
pijana
  21 August 2012
styka51
styka51: Ja się ostatnio zapuściłam i ciężko mi portki dopiąć...nawet nie wiesz jak mi cięzko -,-

Przechodziłam to w życiu nieraz, najgorzej jak masz jakieś ulubione spodnie, a pewnego dnia stają się za małe xd Dlatego mam tyle ciuchów na sprzedaż :rotfl:
kedi
kedi: no i dobrze, najważniejsze to czuć się dobrze w swoim ciele. jak przytyję 2 kg to też nie będę narzekać a póki co nażarłam się jak prosie i nie mam siły wstać

Ja też jestem najedzona, może nie jak prosię ale jednak ;d Aż dziw, że w taką duchotę chciało mi się w ogóle jeść, okropnie jest, nie ma czym oddychać -.-
massacre
massacre
  21 August 2012
Babsy
Babsy: taaak... marze zeby urodzic i zrobic sobie tak z miesiac wolnego

oj bedziesz jeszcze chciala wrocic do tych chwil, gdzie jestes tylko Ty i cisza :D
ciesz sie samotnoscia :)

JestemFejkiem
JestemFejkiem: sugerowanie ze mieszanki zawierające końskie ilości aminokwasów rozgałęzionych są zdrowe

Popieram tych, ktorzy sa zdrowi i zdrowo wygladaja, czyli tych, ktorych widuje w health clubs, nie tych co siedza w przychodniach czy aptekach ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Kogo Asia znowu troluje?

tylko Ty takie rzeczy wiesz

MaqdaIena
MaqdaIena: Też biegałaś za młodu ?.

Szkola wojskowa :) A teraz sie bawie w podnoszenie ciezarow, wiec nad nogami dalej pracuje :D

styka51
styka51
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przechodziłam to w życiu nieraz, najgorzej jak masz jakieś ulubione spodnie, a pewnego dnia stają się za małe xd Dlatego mam tyle ciuchów na sprzedaż

To jest straszne ;C Niby Maniek mówi, że fajnie wyglądam, bo jest się do czego przytulic, ale nie będe nowych ciuchów kupować -,-
massacre
massacre
  21 August 2012
Konto usunięte

Bo jestes ladna :D A ilosc kg to tylko numerek - jesli sie podoba Ci i innym to, co Ty widzisz w lustrze, to numerek, ktory widac na wadze nie powinien miec na to wiekszego wplywu.

Konto usunięte
Konto usunięte: też nie ważne 50 kg i ogólnie nie narzekam:D

Bo Ty jestes boginia :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.