Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1295 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
chodze tylko w japonkach i baletkach teraz :) z raz od jakiegos maja zalozylam adidasy- moze i byly ciut ciasnawe. ale baletki tez w sumie powinny mnie cisnac, bo jeszcze mam w nich wkladke, wiec dodatkowo mniej miejsca, a nie cisna :) ja tez 8 msc, za tydzien zaczynamy 9, choc w sumie wg innego kalkulatora juz dzis ;) termin mam miedzy 21-26 wrzesnia.
A ja ważę o jakieś 15 kg za dużo i jestem bardziej zadowolona z widoku w lustrze niż 90% forumowiczek, których waga oscyluje w okolicach 50 kg XD
W ogóle byłam ostatnio na wygranym masażu bańką chińską, ale ból Na początku masakra, później trochę się uda przyzwyczaiły, ale na drugi dzień bolały i miałam nawet siniora
Pani mi na wejściu powiedziała "ale jędrne nogi !" i mnie jeszcze bardziej podbudowała
Ale bańki chińskiej nigdy więcej xD
no i dobrze, najważniejsze to czuć się dobrze w swoim ciele.
jak przytyję 2 kg to też nie będę narzekać a póki co nażarłam się jak prosie i nie mam siły wstać

też nie ważne 50 kg i ogólnie nie narzekam:D facet jest zadowolony, bo jest trochę cycka i kawałek tyłka, a kiedyś tego nie miałam, więc grunt to się dobrze czuć ze sobą o:D
Przechodziłam to w życiu nieraz, najgorzej jak masz jakieś ulubione spodnie, a pewnego dnia stają się za małe xd Dlatego mam tyle ciuchów na sprzedaż

Ja też jestem najedzona, może nie jak prosię ale jednak ;d Aż dziw, że w taką duchotę chciało mi się w ogóle jeść, okropnie jest, nie ma czym oddychać -.-
oj bedziesz jeszcze chciala wrocic do tych chwil, gdzie jestes tylko Ty i cisza :D
ciesz sie samotnoscia :)
Popieram tych, ktorzy sa zdrowi i zdrowo wygladaja, czyli tych, ktorych widuje w health clubs, nie tych co siedza w przychodniach czy aptekach ;)
tylko Ty takie rzeczy wiesz
Szkola wojskowa :) A teraz sie bawie w podnoszenie ciezarow, wiec nad nogami dalej pracuje :D
Bo jestes ladna :D A ilosc kg to tylko numerek - jesli sie podoba Ci i innym to, co Ty widzisz w lustrze, to numerek, ktory widac na wadze nie powinien miec na to wiekszego wplywu.
Bo Ty jestes boginia :)