malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 August 2012
styka51
styka51: A dziś Maniuch przesłał mi mms'em zdjęcia takiego ładnego domku i mówi, że też taki będziemy mieć :D

i Ty mowisz, ze juz nie jest zakochany? ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to mnie zachęciłaś na ten masaż bańką idę jutro

Może nie będzie Cię tak bolało, ja ogólnie mam wrażliwe ciało, czego nie dotknę to siniak. Nogi mam takie, jakby to określić, gruboskórne ? :woot: Dość zbite, może przy "luźniejszej" skórze bolałoby mniej. Dodam, że była to elektryczna bańka.
mmaryja
mmaryja
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

bardziej się obawiam tych siniaków, mam nadzieję, że nie będę miała bo do piątku mi nie zejdą i będę wyglądała jak pobita
pijana
pijana
  21 August 2012
kedi
kedi: dasz rade, w koncu cos znajdziesz. a chcesz tylko na wakacje czy masz zamiar ciągnąć prace ze studiami? gdzie szukasz i co chciałabyś robić? jakoś ostatnio ciężej z pracą, przynajmniej w lublinie

Chcę ze studiami, bo studia mam luźne, w tym roku miałam tylko 3 dni studiów (2gi rok) więc teraz obstawiam 2-3 dni. Chciałabym w sprzedaży, ale w normalnym sklepie, nie call center czy jakaś akwizycja. W Częstochowie z pracą dla młodych jest ogólnie od zawsze dramat, a teraz podobno najgorzej. Jedyne opcje to właśnie call center, KFC, Mc i kino, ale we wszystkich tych miejscach jest ogromna rotacja, mało kto zagrzewa długo miejsce. Liczę na to, że we wrześniu się rozluźni, "sezonowcy" się zwolnią. Chociaż jak słyszę, że kolega z doświadczeniem złożył 30 cv i nic, to ja bez doświadczenia się póki co mogę tym cv podetrzeć...
kedi
kedi: ja teraz też nie mam tyłka. a podobaja mi się właśnie takie większe. no cóż, może kiedys urośnie :D

Też mi się podobają większe, może nie jak u Jennifer Lopez, ale wydatne :D
pijana
pijana
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bardziej się obawiam tych siniaków, mam nadzieję, że nie będę miała bo do piątku mi nie zejdą i będę wyglądała jak pobita

A robisz tylko uda ? Ja od piątku jeszcze mam tego siniaka, ale tak jak mówię, takie mam ciało, nawet smarowanie heparyną nie pomaga. A w ogóle to Ty już jesteś PO ślubie czy PRZED ? Bo nie pamiętam daty :)
styka51
styka51
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja niedługo zapomnę jak to się robi Ale nie chcę sex-frienda, nie ma to jak z własnym facetem

Oj tam, oj tam:D Tego chyba się nie da zapomnieć;p
Ja to dziwna jestem...tylko z jednym to robiłąm -,-
kedi
kedi
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chcę ze studiami, bo studia mam luźne, w tym roku miałam tylko 3 dni studiów (2gi rok) więc teraz obstawiam 2-3 dni. Chciałabym w sprzedaży, ale w normalnym sklepie, nie call center czy jakaś akwizycja. W Częstochowie z pracą dla młodych jest ogólnie od zawsze dramat, a teraz podobno najgorzej. Jedyne opcje to właśnie call center, KFC, Mc i kino, ale we wszystkich tych miejscach jest ogromna rotacja, mało kto zagrzewa długo miejsce. Liczę na to, że we wrześniu się rozluźni, "sezonowcy" się zwolnią. Chociaż jak słyszę, że kolega z doświadczeniem złożył 30 cv i nic, to ja bez doświadczenia się póki co mogę tym cv podetrzeć...

czaje.. no cóż, tak to jest, nie ma kolorowo. połazisz i w końcu coś znajdziesz. ja też mam doświadczenie i nie było lekko ale w końcu coś się trafiło. obys się nie władowała w jakieś gówno bo potem sie ciężko wygrzebać. a kfc czy mc sobie odpuść, szkoda zdrowia i nerwów, a robić za 5zł na godzinę to jak dla mnie troche poniżające. niestety tak płacą, masakra.
styka51
styka51
  21 August 2012
massacre
massacre: i Ty mowisz, ze juz nie jest zakochany? ;)

A kto go tam wie.... :ninja: Chłopy to umieją się maskować.
mmaryja
mmaryja
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A robisz tylko uda ?

tak. dostałam wejściówkę od koleżanki bo się okazało, że ona ma jakieś przeciwwskazania i nie może tego zrobić.
Konto usunięte
Konto usunięte: A w ogóle to Ty już jesteś PO ślubie czy PRZED ?

jeszcze przed. w piątek godzina w
mmaryja
mmaryja
  21 August 2012
styka51
styka51: Chłopy to umieją się maskować.

baby też. ostatnio się dowiedziałam, że siostra mojej bardzo dobrej koleżanki jest dziewczyną do towarzystwa, a znam ją od 3 lat i NIGDY nawet bym nie przypuszczała.
mirra20
mirra20
  21 August 2012
massacre
massacre: Bo Ty jestes boginia :)

do bogini to mi jeszcze trochę brakuję:*

Konto usunięte
Konto usunięte: No ja niestety jestem typem "jabłko", nie dość, że rodzinnie (wszystkim idzie w brzuch) to jeszcze moja choroba też powoduje tycie w okolicach brzucha, nie mam bioder ani tyłka, cycków też nie, ale lekarka stwierdziła, że to też od choroby, pewnie za późno wykryta. Ale czym ja się mam przejmować, wyniki badań mam książkowe, mam 2 ręce i 2 nogi i sprawną głowę, najważniejsze żeby mnie jakiś rak nie zjadł za wcześnie, a nie jakieś... cycki i cellulity :D

właśnie zdrowie przede wszystkim, mnie przeraża jak się dziewczyny odchudzają ducanami itp. zwłaszcza takie, które nie mają się z czego odchudzać
massacre
massacre
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chcę ze studiami, bo studia mam luźne, w tym roku miałam tylko 3 dni studiów (2gi rok) więc teraz obstawiam 2-3 dni. Chciałabym w sprzedaży, ale w normalnym sklepie, nie call center czy jakaś akwizycja. W Częstochowie z pracą dla młodych jest ogólnie od zawsze dramat, a teraz podobno najgorzej. Jedyne opcje to właśnie call center, KFC, Mc i kino, ale we wszystkich tych miejscach jest ogromna rotacja, mało kto zagrzewa długo miejsce. Liczę na to, że we wrześniu się rozluźni, "sezonowcy" się zwolnią. Chociaż jak słyszę, że kolega z doświadczeniem złożył 30 cv i nic, to ja bez doświadczenia się póki co mogę tym cv podetrzeć...

Ja w trakcie studiow pracowalam na BP, walilam nocki, lepsze stawki byly w nocy i do tego w weekendy. Dobre siano bylo, bo wyciagalam 1500zl, gdzie nie byla to praca na caly etat i jakies 100 lat temu :D Jak dla studentki to wiecej niz trzeba, kasy wystarczylo na wszystko, co chcialam, a do tego elastyczny grafik ze zmianami 12h. Do tego wszystko legalnie, jak nalezy, dbaja o pracownikow, prowadza szkolenia itd. Nie tak jak np. na Shellu, ktorym tez pracowalam czy Orlenie, gdzie pracowaly kolezanki :) Tam ponoc pracodawcy wala w uja jak mlody Kazio

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 August 2012
styka51
styka51: A kto go tam wie.... Chłopy to umieją się maskować.

czuje Manka milosc do Ciebie nawet przez Internet :D

Konto usunięte
Konto usunięte: do bogini to mi jeszcze trochę brakuję:*

i do tego skromna, jak 100% Bogini :D

pijana
pijana
  21 August 2012
styka51
styka51: Oj tam, oj tam:D Tego chyba się nie da zapomnieć;p Ja to dziwna jestem...tylko z jednym to robiłąm -,-

Ja bym nie narzekała :D Ważne, że jest od dawna i myślę, że będzie jeszcze dłuuuugo :D
kedi
kedi: czaje.. no cóż, tak to jest, nie ma kolorowo. połazisz i w końcu coś znajdziesz. ja też mam doświadczenie i nie było lekko ale w końcu coś się trafiło. obys się nie władowała w jakieś gówno bo potem sie ciężko wygrzebać. a kfc czy mc sobie odpuść, szkoda zdrowia i nerwów, a robić za 5zł na godzinę to jak dla mnie troche poniżające. niestety tak płacą, masakra.

No ja niestety na więcej nie liczę niż 5-6, to jest u nas normalna stawka, w kinie do niedawna na rękę było CZTERY ZŁOTE... Straszny wyzysk :/ Moja mama jest kierownikiem sklepu, jest sama na sklepie, pracuje co 2 dni, dostaje 100 zł więcej niż przy takim samym systemie pracy, ale były 3 na zmianie... :/ Porażka
massacre
massacre
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie zdrowie przede wszystkim, mnie przeraża jak się dziewczyny odchudzają ducanami itp. zwłaszcza takie, które nie mają się z czego odchudzać

amen :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.