malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przed chwiląCytuj fragment | Cytuj całośćBlondSzatynka:dziewczyny chyba zrobie sobie kolczyk w pępku ... :D moja kuzynka sobie ostatnio zrobiła ;)

dodam że ma 16 lat, mama musiała być z nią ;P ale planowała to bo u nich w Niemczech kosztuje ok. 80euro :woot:
Adidasowa
Adidasowa
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczyny chyba zrobie sobie kolczyk w pępku ... :D

Właśnie ja też chciałam, miałam już:ninja:
Adidasowa
Adidasowa
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u nich w Niemczech kosztuje ok. 80euro

O.O w Polszy 120 zł.
madzia2143
madzia2143
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O.O w Polszy 120 zł.

w sumie to ceny są chyba tak do 150zł - chyba zależy od wyboru kolczyka dokładnie ile się zapłaci.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moja kuzynka sobie ostatnio zrobiła ;)

no ja zastanawiam się... jak nie zrobie tego w przeciągu 2-3 tygodni to nie zrobie w ogóle :D.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to ceny są chyba tak do 150zł - chyba zależy od wyboru kolczyka dokładnie ile się zapłaci.

zależy .. czasami 80 zł czasami 150 ... wiadomo w więksych miastach jest droższe.
Adidasowa
Adidasowa
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to ceny są chyba tak do 150zł - chyba zależy od wyboru kolczyka dokładnie ile się zapłaci.

Mi robiła koleżanka w szkolnym kiblu :rotfl: ale zrobiła mi tak prościutko, że masakra i do tego bezboleśnie. Ale się głupi gimbusem było:nie:
Pytałam w salonach to 120 zł samo przekłucie. Bez kolczyka.
Adidasowa
Adidasowa
  22 August 2012

Nawet mam jeszcze zdjęcia:rotfl: mogę pokazać :rotfl:

madzia2143
madzia2143
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ależy .. czasami 80 zł czasami 150 ... wiadomo w więksych miastach jest droższe.

ja poszłam na spontana z moim kolczykiem :D i mam już rok md na mostku, tato dalej nic nie wie :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytałam w salonach to 120 zł samo przekłucie. Bez kolczyka.

ja tutaj widzę dziewczyne z Wrocłąwia co kolczykuje za 60 zł. Wszystko sterylne ...
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 August 2012
massacre
massacre: Prosze, cos innego niz polski podrecznik i ploteczki polskich emigrantow na zarejestrowanej w Anglii stronie :D

no i dobra, ale to nie zmienia faktu ze spasłe paniska żrą więcej antybiuotyków niz wychudzone Polaczki :)
massacre
massacre: statystycznie to Polacy traktuja antybiotyki jako leki pierwszego wyboru.

statystycznie to polscy lekarze w szpitalach prowadzac leczenie empiryczne ładuja w pacjentow tony antybiotykow, ale tak akurat jest wszedzie, i prosze nie mow ze dane niezgodne z tym co akurat naklepiesz na klawiaturze swoimi tłustymi paluszkami musza byc od razu wymyslone, troche pokory pani emigrantko :)
massacre
massacre: nie interesuje mnie opinia wiekszosci, ale masz racje nie naleze do osob, ktore usilnie staraja sie o sympatie, zwlaszcza ludzi na hajdzie :D

no ciezko starac sie o czyjac sympatie latajac 30 cm ponad chodnikiem ze swoim przebrzmiałym neo-brytolskim ego?
Adidasowa
Adidasowa
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tutaj widzę dziewczyne z Wrocłąwia co kolczykuje za 60 zł. Wszystko sterylne ...

Wiesz, teraz to bym się bała i nie dałabym sobie zrobić w szkolnym kiblu jak za pierwszym razem:rotfl:
madzia2143
madzia2143
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tutaj widzę dziewczyne z Wrocłąwia co kolczykuje za 60 zł. Wszystko sterylne ...

ciekawe czemu tak tanio :woot: może lepiej zapytaj jakiegoś swojego znajomego co może się wypowiedzieć na temat salonów we Wrocławiu, na pewno coś poleci. bo wiesz, w końcu to ingerencja w Twoje ciało.
Adidasowa
Adidasowa
  22 August 2012

Zastanawiam czy jak chce zrobić drugi raz to nie będzie bardziej bolało;/ bo będzie musiał zostać zrobiony w tym samym miejscu.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz, teraz to bym się bała i nie dałabym sobie zrobić w szkolnym kiblu jak za pierwszym razem

czy ja wiem czy ta dziewczyna robi w szkolnym kiblu ....
http://www.ewagrzelakowska.pl/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.