Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1307 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
a dziękuję, dobrze. stresu nie ma, przynajmniej na razie. raczej podchodzę do tego na luzie, ale jeśli miałby być stres to dotyczący pogody.
sukienkę kiedyś już pokazywałam, została taka sama. bukiet przyjedzie do mnie w piątek, róże i kalie, a reszta to nic specjalnego. jeszcze szukam stroika na głowę, ale jak nie znajdę to będzie bez
jak ja chodze zawsze tna na mokro

w gimbazie bylismy w UP i robilismy test predyspozycji, mi wyszedl dziennikarz :)
Konto usunięte: mmaryja:oczywko nie pomyślałam o tym, że fakt faktem, mam długą kieckę, ale na sobotę mam już krótką
a jak tam w ogóle się czujesz? jakiś stres już jest?
chwaliłaś się już w końcu jaką sukienkę/bukiet/dodatki etc. wybrałaś?
wlasnie :)?
Konto usunięte: a dziękuję, dobrze. stresu nie ma, przynajmniej na razie. raczej podchodzę do tego na luzie, ale jeśli miałby być stres to dotyczący pogody.
3mam kciuki żeby pogoda się nie spaprała :)
wiem właśnie ale nie umiem się doszukać, mogłabyś podesłać jeszcze raz linka jeśli to nie problem ?
wesele są świetne !
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51: Mycie + 10 zł.
Moczenie włosów gąbką z wodą - gratis
Więc chodzę do jednej fryzjerki w sąsiedniej wiosce, bo ona umyje, pofarbuje i obetnie za 60 zł, a nie 120
moczenie wlosow gabka z woda - pierwsze slysze
zawsze mam myte, choc zdaje sobie sprawe, ze jest to wliczone jakos w cene. mimo to uwazam, ze wlosy powinny byc umyte i powinno to byc w standardzie.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
I nie ma tak u mnie ze mycie 10 zł, ok gdyby ktoś wpadł do salonu i powiedział "Proszę mi tylko umyć włosy " i nic więcej pewnie by policzyli z 5-10 zł w zależności, ale jeśli robi się cięcia, farbowania czy cokolwiek to jest to wliczone w cenę.