malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak tam w ogóle się czujesz? jakiś stres już jest?

a dziękuję, dobrze. stresu nie ma, przynajmniej na razie. raczej podchodzę do tego na luzie, ale jeśli miałby być stres to dotyczący pogody.
Konto usunięte
Konto usunięte: chwaliłaś się już w końcu jaką sukienkę/bukiet/dodatki etc. wybrałaś?

sukienkę kiedyś już pokazywałam, została taka sama. bukiet przyjedzie do mnie w piątek, róże i kalie, a reszta to nic specjalnego. jeszcze szukam stroika na głowę, ale jak nie znajdę to będzie bez
Babsy
Babsy
  23 August 2012
styka51
styka51: żeby do samego obcięcia jakikolwiek fryzjer włosy mył.

jak ja chodze zawsze tna na mokro:woot:
styka51
styka51: Podbijam. Wydymali mnie ;C

w gimbazie bylismy w UP i robilismy test predyspozycji, mi wyszedl dziennikarz :)

Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryja:oczywko nie pomyślałam o tym, że fakt faktem, mam długą kieckę, ale na sobotę mam już krótką a jak tam w ogóle się czujesz? jakiś stres już jest? chwaliłaś się już w końcu jaką sukienkę/bukiet/dodatki etc. wybrałaś?

wlasnie :)?
kedi
kedi
  23 August 2012

a pro po wesel, zostałam zaproszona na jedno za tydzień, ale chyba nie skorzystam.

moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  23 August 2012
styka51
styka51: Jeszcze nie widziałam, żeby do samego obcięcia jakikolwiek fryzjer włosy mył.

Kurde, a ja na odwrót, jeszcze nie widziałam aby do obcięcia włosy NIE BYŁY myte :D
madzia2143
madzia2143
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a dziękuję, dobrze. stresu nie ma, przynajmniej na razie. raczej podchodzę do tego na luzie, ale jeśli miałby być stres to dotyczący pogody.

3mam kciuki żeby pogoda się nie spaprała :)

Konto usunięte
Konto usunięte: sukienkę kiedyś już pokazywałam, została taka sama

wiem właśnie ale nie umiem się doszukać, mogłabyś podesłać jeszcze raz linka jeśli to nie problem ?

kedi
kedi: a pro po wesel, zostałam zaproszona na jedno za tydzień, ale chyba nie skorzystam.

wesele są świetne !
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 August 2012
Babsy
Babsy: mi wyszlo to samo

tez sobie zrobilam tak dla zabawy :D
wyszlo mi rachunkowowsc, administracja, kucharz, hotelarstwo, prace biurowe, kosmetyka

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
kedi
  23 August 2012
moonlight30
moonlight30: Kurde, a ja na odwrót, jeszcze nie widziałam aby do obcięcia włosy NIE BYŁY myte :D

podbijam. ani moja fryzjerka ani mój fryzjer nie obciąłby mi włosów BEZ mycia.

Konto usunięte
Konto usunięte: wesele są świetne !

no. na dodatek bardzo lubię na nie chodzić :and:
massacre
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: Jeszcze nie widziałam, żeby do samego obcięcia jakikolwiek fryzjer włosy mył.

O.O
zawsze mam myte do obciecia

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  23 August 2012
massacre
massacre: O.O zawsze mam myte do obciecia

Mycie + 10 zł.
Moczenie włosów gąbką z wodą - gratis :pavarotti:

Więc chodzę do jednej fryzjerki w sąsiedniej wiosce, bo ona umyje, pofarbuje i obetnie za 60 zł, a nie 120 :lol:
massacre
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: Mycie + 10 zł. Moczenie włosów gąbką z wodą - gratis Więc chodzę do jednej fryzjerki w sąsiedniej wiosce, bo ona umyje, pofarbuje i obetnie za 60 zł, a nie 120

moczenie wlosow gabka z woda - pierwsze slysze
zawsze mam myte, choc zdaje sobie sprawe, ze jest to wliczone jakos w cene. mimo to uwazam, ze wlosy powinny byc umyte i powinno to byc w standardzie.

moonlight30
moonlight30
  23 August 2012
kedi
kedi: podbijam. ani moja fryzjerka ani mój fryzjer nie obciąłby mi włosów BEZ mycia.

I nie ma tak u mnie ze mycie 10 zł, ok gdyby ktoś wpadł do salonu i powiedział "Proszę mi tylko umyć włosy " i nic więcej pewnie by policzyli z 5-10 zł w zależności, ale jeśli robi się cięcia, farbowania czy cokolwiek to jest to wliczone w cenę.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  23 August 2012

Moczenie włosów gąbką ... o co chodzi ? :crylol:

moonlight30
moonlight30
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Moczenie włosów gąbką

U styki jakieś dziwaczne fryzjerki :D
Babsy
Babsy
  23 August 2012
styka51
styka51: Moczenie włosów gąbką z wodą - gratis

chyba zart:wtf:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  23 August 2012

dobra nic ide się kąpać bo dziś do pracy .. i jeszcze muszę kupić dużą kokardę na moje wino bo dziś idę na przed weselne pogaduchy do koleżanki :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.