malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: No ja wiem, że nie każdy. A właśnie ostatnio stwierdziłam, że nie umiałabym być z facetem, ktory nie potrafi gwoździa wbić czy samochodu naprawić. Na co mi jakiś łoś, ktory będzie siedział pól życia w internetach, a jak się kran zepsuje, to czekaj 3 dni za hydraulikiem? Może zbyt prosto myślę, ale o...

No wlasnie... wczesniej tylko z takimi gryzipiorkami bylam... nigdy wiecej :D
Facet ma byc facet i ma zapewnic kobiecie poczucie bezpieczenstwa, nie tylko wyplata ;P

styka51
styka51: A ja mam taką do mycia naczyń

:D

Konto usunięte
Konto usunięte: tych co mam teraz przecież widziałaś na fb

wybacz, mam wyprasowany mozg juz tym Internetem...

Konto usunięte
Konto usunięte: a dzisiaj jak zrobię to też Ci pokaże:)

trzymam za slowo :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Z drugiej strony raczej trudno znaleźć kogoś, kto będzie i zaradny, a do tego obdarzony talentem do takich domowych napraw, i inteligentny, żeby można z nim podyskutować też o rzeczach istotnych i ważnych, na przykład książkach czy polityce, a nie o cyckach i dupie przy piwsku.

nic co wartosciowe latwo nie przychodzi ;) w druga strone mezczyzni maja tak samo, ciezko znalezc kobiete piekna, seksowna, inteligentna, zaradna zyciowo i potrafiaca zapewnic cieplo ogniska domowego i ugotowac pyszny obiad ;)
Co do powyzszego, moj facet spelnia wszystkie wymienione przez Ciebie wymagania :D

styka51
styka51: A o polityce w naszym kraju, to lepiej w ogóle nie rozmawiać, bo się ciśnienie podnosi.

LOL

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  23 August 2012
massacre
massacre: Facet ma byc facet i ma zapewnic kobiecie poczucie bezpieczenstwa, nie tylko wyplata ;P

Dokładnie ;) I zaradność jest czymś najważniejszym w dzisiejszych czasach :tak:
mirra20
mirra20
  23 August 2012
massacre
massacre: wybacz, mam wyprasowany mozg juz tym Internetem...

za dużo na głowie??

massacre
massacre: trzymam za slowo :D

masz jak w banku:D słowa dotrzymuje
massacre
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: Dokładnie ;) I zaradność jest czymś najważniejszym w dzisiejszych czasach

no ba! nie ma takiej rzeczy w domu, ktorej Jarek by nie zrobil :D nie musze zamawiac zadnego pana do wkrecenia zarowki, naprawy pralki, polozenia kafelek czy wymalowania pokoju :)

Konto usunięte
Konto usunięte: za dużo na głowie??

raczej za malo, lenistwo zabija szare komorki :D

Konto usunięte
Konto usunięte: słowa dotrzymuje

wiem :*

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  23 August 2012
massacre
massacre: wymalowania pokoju :)

pokój to ja sobie sama pomaluję:D

massacre
massacre: raczej za malo, lenistwo zabija szare komorki :D

ale każdy czasem potrzebuję odrobinki lenistwa
massacre
massacre
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pokój to ja sobie sama pomaluję:D

to tez wiem :) ja nie, ale tylko dlatego, ze nigdy sama nie musialam... i nikt nigdy mi pedzla/ walka do reki nie podal :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale każdy czasem potrzebuję odrobinki lenistwa

juz za duzo, ale wiem, ze pozniej bede za tym lenistwem tesknic ^^

mirra20
mirra20
  23 August 2012
massacre
massacre: to tez wiem :) ja nie, ale tylko dlatego, ze nigdy sama nie musialam... i nikt nigdy mi pedzla/ walka do reki nie podal :D

ja co nieco umiem, ale glazury nie położę jeszcze:P

massacre
massacre: juz za duzo, ale wiem, ze pozniej bede za tym lenistwem tesknic ^^

ja na urlopie też się wyleniłam, aż się wczoraj do pracy nie chciało wracać
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  23 August 2012

nie moge sobie znaleźć własnego loginu :D :-(

sylwik
sylwik
  23 August 2012

mam nadmiar gruszek i ochote na cos pysznego. znacie jakies dobrre gruszkowe cosie? :ziober2:

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadmiar gruszek i ochote na cos pysznego. znacie jakies dobrre gruszkowe cosie?

kompot? albo lody z gruszkami i bitą śmietanką? albo moze galaretka?
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  23 August 2012

NickPosty massacre17068.67%styka5116348.3%SoDope14577.41%Babsy10975.58%ThatsMyName1810155.16%AvantQueTuDis9704.93%Prinz9074.61%mmaryjka8074.1%mirra207483.8%agoosiaaa7193.65

ladnie dajecie

sylwik
sylwik
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kompot? albo lody z gruszkami i bitą śmietanką? albo moze galaretka?

kurcze, wlasnie fanka ani kompotow ani galaretek o delikatnych smakach nie jestem:woot: a lodow nie mam, wyprawa do sklepu odpada...
...zrobilabym tarte, ale niezbyt mam dostep do piekarnika.
sylwik
sylwik
  23 August 2012

ha!
Naleśniki z gruszką i wanilią:w00t:

to sie bede zajadac:w00t:

madzia2143
madzia2143
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ha! Naleśniki z gruszką i wanilią to sie bede zajadac

walnij fotencję, ocenimy czy apetycznie wygląda, niczym w hell's kitchen :D
styka51
styka51
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: walnij fotencję, ocenimy czy apetycznie wygląda, niczym w hell's kitchen :D
Podbijam:D
Jak mnie irytują baby na poczcie, to porażka. Tego nie widać, tu za słabo dociśnięte, tu za mocno. Rozumiem zmęczenie, stres ale ileż można się czepiać...tym bardziej, że klientów nie ma dużo....
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.