Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1312 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
styka51: No ja wiem, że nie każdy. A właśnie ostatnio stwierdziłam, że nie umiałabym być z facetem, ktory nie potrafi gwoździa wbić czy samochodu naprawić. Na co mi jakiś łoś, ktory będzie siedział pól życia w internetach, a jak się kran zepsuje, to czekaj 3 dni za hydraulikiem? Może zbyt prosto myślę, ale o...
No wlasnie... wczesniej tylko z takimi gryzipiorkami bylam... nigdy wiecej :D
Facet ma byc facet i ma zapewnic kobiecie poczucie bezpieczenstwa, nie tylko wyplata ;P
:D
wybacz, mam wyprasowany mozg juz tym Internetem...
trzymam za slowo :D
Konto usunięte: Z drugiej strony raczej trudno znaleźć kogoś, kto będzie i zaradny, a do tego obdarzony talentem do takich domowych napraw, i inteligentny, żeby można z nim podyskutować też o rzeczach istotnych i ważnych, na przykład książkach czy polityce, a nie o cyckach i dupie przy piwsku.
nic co wartosciowe latwo nie przychodzi ;) w druga strone mezczyzni maja tak samo, ciezko znalezc kobiete piekna, seksowna, inteligentna, zaradna zyciowo i potrafiaca zapewnic cieplo ogniska domowego i ugotowac pyszny obiad ;)
Co do powyzszego, moj facet spelnia wszystkie wymienione przez Ciebie wymagania :D
LOL
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no ba! nie ma takiej rzeczy w domu, ktorej Jarek by nie zrobil :D nie musze zamawiac zadnego pana do wkrecenia zarowki, naprawy pralki, polozenia kafelek czy wymalowania pokoju :)
raczej za malo, lenistwo zabija szare komorki :D
wiem :*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
to tez wiem :) ja nie, ale tylko dlatego, ze nigdy sama nie musialam... i nikt nigdy mi pedzla/ walka do reki nie podal :D
juz za duzo, ale wiem, ze pozniej bede za tym lenistwem tesknic ^^
massacre: to tez wiem :) ja nie, ale tylko dlatego, ze nigdy sama nie musialam... i nikt nigdy mi pedzla/ walka do reki nie podal :D
ja co nieco umiem, ale glazury nie położę jeszcze:P
ja na urlopie też się wyleniłam, aż się wczoraj do pracy nie chciało wracać
NickPosty massacre17068.67%styka5116348.3%SoDope14577.41%Babsy10975.58%ThatsMyName1810155.16%AvantQueTuDis9704.93%Prinz9074.61%mmaryjka8074.1%mirra207483.8%agoosiaaa7193.65
ladnie dajecie