Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1315 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
P.s co do gruszek - zajumbałam dzisiaj sąsiadowi :D poczekam aż jego żonka pojedzie do pracy (bo ona cały czas na dworze jest ;p ) to sobie nazbieram więcej, yumi!
Byłam wczoraj u kolezanki na wieczorku .. Miało być same picie .. i siedzenie w domu..
Wrzuciłam tekst, że jedzemy na dyske.. Panna Młoda nie chciała jechać ... Przekonałyśmy, że przecież jest dojazd .. (moja siostra) więc nie przejmuj się a tak to w ógole jedziemy aby na chwilkę.
Dwie koleżanki to takie 'latawice', że koszmar. Mówie OSTATNIA piosenka i spadamy. Moja siostra cały czas czekała w aucie na nas. Złapałam jedną z dziewczyn i zaczełam ją wyprowadzać bo ta jakby spieprzyła to nie ma szans jej znaleźć... Ide zną ide .. a ta mi się wyrwała ... odwracam się a JEJ JUZ NIE BYŁO O_o....
Nie miałam przy sobie ani telefonu ani nic ... Poszłam szybko do siostry do auta bo kurde jak ona odjedzie to będzie problem bo nawet nie wiedziała która godzina ...
Jedna z nich miała telefon ... i dzwonie do Niej po 20 razy ... NIE ODBIERAŁA.
Wkur^&****** bo dzwonie czekamy w aucie tylko na NICH ...
Bo ona nie może znaleźć tej laski co uciekła ...
Czekałysmy 1,5 h ... ja aby wziełam od mojej siostry japonki i weszłam jeszcze raz do tego klubu ... złapałam Panne Młodą i mówie .. jedziesz z nami (to moja przyjaciółka która znam od urodzenia) a tamte niech się same martwią. Miały się nie oddzielać i wszystko w temacie.
faktycznie niezła akcja skoro taki wieczór panieński, to ciekawe jakie wesele będzie
a dzisiaj się już coś odzywały ?
Jest wieczór panieński okey ... ale bez przeginek, że one sobie uciekają we mnie ja ich nie będę szukać po klubie.
Najlepsze, że jak wlazłam do klubu po tej godzinie 2 do klubu to znowu złapała tą co uciekła i i mówie jej, że ma wyjść z klubu .. to też dypskiem się odwróciła i poszła.
ja tego nie czaje, powiem szczerze że od klubowych imprez zdecydowanie wole domówki, jak idę już na te miasto to właśnie po to by się pośmiać z takich lasek (zresztą kolesie też są nieziemsko śmieszni czasami, a te ich teksty na podryw...

rany, nienawidze kogos szukac i czekac na niego w czasie imprezy kiedy jest powiedziane ze jedziemy ;/ wspolczuje ;/
http://www.ebay.co.uk/itm/Womens-Batman-Logo-Comic-Super-Hero-Pullover-Hoodie-NEW-UK-12-22-/280826544176?pt=UK_Women_s_Hoodies_Sweats&var=&hash=item4162910030
masz rozne kolory i rozmiary od extra small, przesylka do Polski £3.99
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
strasznie mi sie podobaja takie lejace spodnice :) gorset tez super zrobiony :)
no ale teraz to juz tylko pozostaje mi pogratulowac swiezo upieczonej zonie, zatem gratuluje