malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Informacjonistka
Informacjonistka
  25 August 2012
Babsy
Babsy: krotka, ale fajny fason nie wyludzaj komplementow, dam sie pokroic za takie nogi

Hahahaha, łydki mam ładne, ale uda beznadziejne, możesz mi wierzyć. :mrgreen:

Babsy
Babsy: zapewne na plus na pewno, ze mozesz siegac towary z wyzszych polek bez problemu

Zdecydowanie. Gorzej, kiedy chcę ubrać buty na obcasie, ale to swoją drogą. :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 5tka mówisz to już za dużo słodkości? :D

No kolor nie przypadł mi do gustu, zresztą podobnie jak i sama sukienka :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Czarna jest chyba za krótka

Wg mnie obie wyglądają na za małe - w sensie przy krótkie.

Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle stawiacie właśnie na taki cukierkowy, dziewczęcy wygląd czy raczej stylową, kobiecą elegancję? bo nie ma chyba złudzeń że oba style są na swój sposób kuszące, zmysłowe i seksowne.

Zawsze można raz tak raz tak :ninja:
nie no, ja mam parę rzeczy w kolorze różu u siebie w szafie, ale wszystko w granicach umiaru ;)
Informacjonistka
Informacjonistka
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wg mnie obie wyglądają na za małe - w sensie przy krótkie.

Spróbuję coś pokombinować z innymi.
Babsy
Babsy
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Hahahaha, łydki mam ładne, ale uda beznadziejne, możesz mi wierzyć.

bzdury ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdecydowanie. Gorzej, kiedy chcę ubrać buty na obcasie, ale to swoją drogą.

po prostu musisz wtedy obracac sie w wyzszym towarzystwie :)
madzia2143
madzia2143
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No kolor nie przypadł mi do gustu, zresztą podobnie jak i sama sukienka :D

czekam aż przyjdzie Paulina i zobaczy te różowe cudeńka ;P bo z tego co pamiętam ona bardzo lubi ten kolor :)

Konto usunięte

mi się też tak wydaje..
madzia2143
madzia2143
  25 August 2012
massacre
massacre: ja ze wzgledu na swoj typ urody stawialabym jednak na styl bardziej kobiecy niz dziewczecy :)

jak zobaczyłam pierwszy raz Twoje zdjęcia to mi się bardzo spodobałaś :ssh: [/size=1] haha :mrgreen:
neurohormon
neurohormon
  25 August 2012

Jak nie było tego tematu do spamowania jak i pozostałych podwieszonych to moda i uroda tętniła życiem a teraz już tu się nic nie dzieje :-P

madzia2143
madzia2143
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak nie było tego tematu do spamowania jak i pozostałych podwieszonych to moda i uroda tętniła życiem a teraz już tu się nic nie dzieje :-P

a wiesz, że o tym samym sobie dzisiaj pomyślałam rano wchodząc na forum i licząc na jakiś nowy temat? ;)
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Uprzejmie informuję Cię, że nie masz zakwasów, a mikro urazy mięśniowe, zakwasy to troszkę taka bujda, jak dziewiętnastowieczne pisma mówiące o tym, że próchnicę zębów powodują robaki ;-). Ale do rzeczy, przy ekstremalnym wysiłku niszczysz sobie włókna mięśniowe, pojawiają się niewielkie pęknięcia, zerwania, naciągnięcia na poziomie włókienek, które jawią się jako ból, nie ma to oczywiście nic wspólnego z kwasem mlekowym - jak przez lata uważano. Aby zapobiec tym przykrym skutkom, musisz przede wszystkim: 1. Rozgrzać się przed treningiem. Rozgrzewka powinna trwać od 5 do 10 minut, skoro ćwiczysz brzuch, możesz sobie kupić hula-hop i przy współpracy z tym przyrządem prowadzić rozgrzewkę. 2. Rozciągnąć mięśnie brzucha po treningu. Tak zwany stretching jest niezmiernie ważny, ponieważ zmniejsza możliwość powstania przykurczów w mięśniach, i zapewnia prawidłowy rozwój mięśnia. Rozciąganie fajnie wychodzi na piłce, ale równie dobrze może to być duża poduszka, byle byś nie robiła mostków itd. ;-). 3. Na urazy mięśniowe mięśni brzucha stosuj ciepłe okłady, może to być gorący ręcznik namoczony w wodzie, plastry rozgrzewające etc., oraz masaże, ale tu trzeba uważać, bo czasami można tylko zaszkodzić. 4. Stosuj suplementację. Do tak wyczerpujących ćwiczeń jak A6W polecam przede wszystkim wapń/potas/magnez - szczególnie wapń, bo to jony tego pierwiastka odpowiadają z tego co pamiętam za skurcz sarkomeru czyli podstawowej jednostki mięśnia. Dodatkowo baaardzo polecam argininę - naturalny aminokwas wytwarzany przez człowieka poprawiający ukrwienie mięśni, a co za tym idzie poprawiający dotlenienie komórek, ma to duże znaczenie, bo i efektywniej będziesz ćwiczyła i mięśnie szybciej będą się regenerowały. 5. Mierz siły na zamiary, moim zdaniem popełniłaś zasadniczy błąd - nie przygotowałaś organizmu do ekstremalnego wysiłku. A6W powinna być poprzedzona treningiem przygotowawczym, tak by "zakwasy" nie popsuły treningu, a w Twoim przypadku tak właśnie jest, bo nawet jak będziesz ćwiczyła to i efektywność i skutki przy takich urazach mięśniowych będą zmniejszone o połowę.

matko i córko jakie herezje :wtf:
WilczeLyko
WilczeLyko
  25 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: matko i córko jakie herezje

Odnieś się zatem do tych herezji, mogę dyskutować na ten temat, nie ma problemu ;-).
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czarna czy beżowa? Które buty?

zdecydowanie bezowa do Twojego typu urody

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spróbuj argininy o której pisałem, lub jakiegoś kompleksu z argininą i wapniem, jeśli ten ból jest naprawdę uporczywy to warto wspomóc się suplementami, jeżeli jest znośny tzn. nie przeszkadza w dalszym treningu to nie ma takiej potrzeby, wystarczy dobrze zbilansowana dieta.

Trener mowi, ze ma bolec na nastepny dzien, wiec jak boli, jestem zadowolona bo to znaczy, ze cwiczenia wykonywalam poprawnie. I nie, nie sa uporczywe na tyle, by zrezygnowac z cwiczen. Zbilansowana diete mam, to oczywista oczywistosc przy regularnym wysilku fizycznym, a grafik mam tak ustalony, by w kazdym dniu robic cos innego :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  25 August 2012
Konto usunięte

Podejrzewam, ze to przez wzrost :) Sukienki pewnie skrojone na "przecietna" kobiete/ dziewczyne, dlatego wysokie laski powinny szukac ciuchow z "tall" na metce :D

massacre
massacre
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zobaczyłam pierwszy raz Twoje zdjęcia to mi się bardzo spodobałaś

bo reprezentuje podobny typ urody?
tak to jest, ze zazwyczaj nam sie podobaja osoby z podobnym typem urody :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Odnieś się zatem do tych herezji, mogę dyskutować na ten temat, nie ma problemu ;-).

Fejk trolluje, tak juz ma :)

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  25 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam aż przyjdzie Paulina i zobaczy te różowe cudeńka ;P bo z tego co pamiętam ona bardzo lubi ten kolor :)

No lubi, lubi :)
Fiolet jest najs :zakochany:

massacre
massacre: Podejrzewam, ze to przez wzrost :) Sukienki pewnie skrojone na "przecietna" kobiete/ dziewczyne, dlatego wysokie laski powinny szukac ciuchow z "tall" na metce :D

No na bank dlatego, to nie jest absolutnie kwestia figury, bo dziewczyna jest zgrabna i nogi ma ładne, ale jednak ze względu na ten wzrost te sukieneczki wyglądają jak po młodszej siostrze.
Co to "tall" na metce nawet nie wiem, czy u nas coś takiego jest praktykowane :woot:
Nie orientuje się, ale chyba w większości sklepów u nas wszystko jest jednej długości, no przynajmniej ja nigdzie nie zauważyłam ciuchów z metką "extra short" :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.