malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  26 August 2012
Prinz
Prinz: dzien dobry, wlasnie sie obudzilem :D

Dobry:D
A ja spałam dziś z 4(?) godziny, teraz smażyłam kabaczka i zaraz zdechnę...;C
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  26 August 2012
styka51
styka51: Prinz:dzien dobry, wlasnie sie obudzilem :D Dobry:D A ja spałam dziś z 4(?) godziny, teraz smażyłam kabaczka i zaraz zdechnę...;C

Sylwia zostaniesz moja supergirl?
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
styka51
styka51: teraz smażyłam kabaczka i zaraz zdechnę...;C

czemu?
Konto usunięte
Konto usunięte: Biedna, jak można sobie wódeczkę wykasować z jadłospisu.. :C

na szczęście jakoś nie ubolewam nad tym ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: Po pierwsze, pigwówkę będziesz piła z kielona a nie jadła łyżką, więc dokończysz , po drugie, kminku tam idzie tyle co nic i go nie czuć, po trzecie, można zrobić bez kminku a w zamian dać np. kardamon, jak ktoś lubi .

zrobimy tak, Ty zrobisz ten eliksir i wyślesz mi pocztą dla zdegustowania :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Poszedłbym tak czy siak, obsada..no cóż, jaki kraj, tacy aktorzy, ale warto spojrzeć na taki obraz, bo powstaje ich naprawdę niewiele. Niezniszczalni według mnie będą kompletnym niewypałem, film naładowany gwiazdami filmów akcji, moim zdaniem się nie uda, przez rywalizację i skojarzenia z wcześniejszym udziałem aktorów w innych produkcjach. Zdecydowanie wolałbym zobaczyć aktorów, których nie widziałem na oczy, niż oglądać po raz setny Willisa, marszczącego w głupio-mądry sposób czoło i wypowiadającego życiowe kwestie ;P. A Madagaskar? Widziałem chyba pierwszą część, no mnie takie coś nie rusza zupełnie :D. Ale co innego zaserwuje nam polskie kino? przecież nie seanse Moodyssona, bo za ciężkie, bo ludzie nie przyjdą, a bo się zastanawiać trzeba jak się ogląda ;-).

jak zadecyduję to powiem na co się wybraliśmy :)

styka51
styka51: Oj...babcia mieszka po drugiej stronie ulicy. Stół i krzesła od nas pożyczała. O 7 rano stała po moim oknem i "Sylwiaaa...Sylwia...otwórz no drzwi" I musiałam wstać i o 7 rano w piżamie krzesła nosić Ale potem jeszcze zadzwoniła i zaprosiła na śniadanie, soł dziś tez sobie pojadłam:D

Masz życie jak w Madrycie kobieto ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: no to jak wróce to pokaze bo przed wyjsciem zrobie zdjecie

no to czekamy :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na szczęście jakoś nie ubolewam nad tym ;P

Tak tak, masz swoje szampanskoje :D.
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobimy tak, Ty zrobisz ten eliksir i wyślesz mi pocztą dla zdegustowania

Nie ma sprawy, 20 litrów wystarczy? :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zadecyduję to powiem na co się wybraliśmy :)

Ołkej, napisz czy warte obejrzenia było to na co się wybierzecie :).
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzień dobry, własnie się odchudziłem

dobrze by bylo gdyby ta moja gruba dupa schudla :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pochwalcie się co tam żeście wszamały jak już tak oficjalnie mówicie

kielbaska, szaszlyk. lopatka i ziemniaczki z folii :) byla jeszcze kaszanka, ale tej nie jadlam i wspomniana karkowka na ktora juz mi sie nie chcialo czekac ;)
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak tak, masz swoje szampanskoje :D.

dzisiaj znowu mam smaki :rotfl: ale to by już była przesada :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma sprawy, 20 litrów wystarczy?

robisz ze mnie żula wiesz? :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ołkej, napisz czy warte obejrzenia było to na co się wybierzecie :).

Idziemy na Yume, oczywko na środę z orange więc recenzję dam za parę dni :mrgreen:

Babsy
Babsy: kielbaska, szaszlyk. lopatka i ziemniaczki z folii :) byla jeszcze kaszanka, ale tej nie jadlam i wspomniana karkowka na ktora juz mi sie nie chcialo czekac ;)

o jaa brzmi fajnie :) mój tata robi zarąbisty karczek z grilla, na niego zawsze są kolejki. A Kaszanki nie lubię, bo moi rodzice lubią taką z dodatkiem podrobów a mnie te połączenie jakoś nie pasuje ;/
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzisiaj znowu mam smaki ale to by już była przesada

Ahahahahah, nie żałuj sobie! :D [color=white]bo lepiej być znanym pijakiem, niż anonimowym alkoholikiem :D
Konto usunięte
Konto usunięte: robisz ze mnie żula wiesz?

A znasz powiedzenie, nie rób niczego co już zostało zrobione? :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Idziemy na Yume, oczywko na środę z orange więc recenzję dam za parę dni

I bardzo dobrze, mądry wybór :mrgreen:. Czekam na reckę to może i ja dupę ruszę.
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A znasz powiedzenie, nie rób niczego co już zostało zrobione? .

uuuuuuu nóż w plecy... :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: I bardzo dobrze, mądry wybór . Czekam na reckę to może i ja dupę ruszę.

no problem :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uuuuuuu nóż w plecy...

Wyczuwam, że obraziłem majestat, a me gówniarskie i wręcz karykaturalne zachowanie nie ujdzie mi na sucho :ninja:.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyczuwam, że obraziłem majestat, a me gówniarskie i wręcz karykaturalne zachowanie nie ujdzie mi na sucho .

Madzia.. na karnego jeżyka go .
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Madzia.. na karnego jeżyka go .

Już wolę przypalanie żywcem, ewentualnie pejcze czy coś :rotfl:.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Już wolę przypalanie żywcem, ewentualnie pejcze czy coś .

Zapominasz, że nie masz wyboru :mrgreen:
Twoje 'wole' jest w Magdy rączkach.

:-D
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyczuwam, że obraziłem majestat, a me gówniarskie i wręcz karykaturalne zachowanie nie ujdzie mi na sucho .

Konto usunięte
Konto usunięte: Madzia.. na karnego jeżyka go .

dobry pomysł, jednak na jednym się nie obstanie, zje tyle tych jeży ile wódki chce mi wysłać, oczywiście każdego jeża będzie zapijać ruskim szampanem wypalając przy tym paczkę szlug. Chyba że wymyślę coś gorszego, jak macie jakieś pomysły walić. Tak urazić mą osobę, och!
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapominasz, że nie masz wyboru Twoje 'wole' jest w Magdy rączkach.:-D

No to jednak mam problem, myślę że mniej bolesnym i dramatycznym dla mnie wyjściem byłoby wydłubanie sobie serca pięciozłotówką :strach: ;d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.