malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  26 August 2012
massacre
massacre: dobrze sie miewam, a Ty? :)

Również. Dobrze Cię widzieć ponownie Asiu :-))
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podziwiam, ja po dwóch szampanach na drugi dzień proszę o eutanazję, a głowa waży tyle co czarny karzeł :D. Miłego :*

wstałam, póki co jest dobrze i nie zaobserwowano 'syndromu dnia następnego' :mrgreen:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 August 2012

a ja wstałam ... i zaraz pójde się myć bo ide na poprawny do koleżanki :zonk:

styka51
styka51
  26 August 2012

Siemka, siemka:D
Wczoraj byłam na imieninach u babci i był takie pyszne jedzonka:D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Earth
Earth: Nowyj God

pamiętam to :rotfl:
styka51
styka51
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sobie takie dobre coś o! Bez żadnego ekspresu :)

Też czasem mi się udaje zrobić :D Zależy od dnia;p
Babsy
Babsy
  26 August 2012

a ja witam po grilu :) om nom nom pojadlo sie troche :) ale nie doczekalam karczku.

Earth
Earth
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętam to

Klasyk :D Ale to co wstawiłam to jednak nie oni, ktoś trollował. :-P
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wstałam, póki co jest dobrze i nie zaobserwowano 'syndromu dnia następnego'

Daj Ci borze, żeby tak już pozostało, ale moje długoletnie starania i doświadczenie na tym polu działań wskazują jasno, że godzina trzynasta..to jest ta godzina w której nie tyle mały głód, co wielki kac przypomina o swoim istnieniu i swym nikczemnym jestestwem wdziera się do głowy, by gwałcić, rabować i palić przemęczone połączenia nerwowe :rotfl:. Ale Ty jesteś inną klasą zawodnika, może na Ciebie alko nie działa w destruktywny sposób :ninja:.
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i zaraz pójde się myć bo ide na poprawny do koleżanki

ale Ty marudzisz :D

styka51
styka51: Wczoraj byłam na imieninach u babci i był takie pyszne jedzonka:D

Babsy
Babsy: a ja witam po grilu :) om nom nom pojadlo sie troche :) ale nie doczekalam karczku.

pochwalcie się co tam żeście wszamały jak już tak oficjalnie mówicie :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj Ci borze, żeby tak już pozostało, ale moje długoletnie starania i doświadczenie na tym polu działań wskazują jasno, że godzina trzynasta..to jest ta godzina w której nie tyle mały głód, co wielki kac przypomina o swoim istnieniu i swym nikczemnym jestestwem wdziera się do głowy, by gwałcić, rabować i palić przemęczone połączenia nerwowe .

haha jest dobrze! śniadanko zjedzone, klusku na obiad ukulane :mrgreen: nawet rozwiązałam sudoku na poziomie TRUDNYM ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale Ty jesteś inną klasą zawodnika, może na Ciebie alko nie działa w destruktywny sposób .

ostatnio aż się dziwię, mam chyba dobre dni :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 August 2012

jeszcze dzisiaj straciłam gwiazdę :(

WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: haha jest dobrze! śniadanko zjedzone, klusku na obiad ukulane nawet rozwiązałam sudoku na poziomie TRUDNYM ;p

Śniadanko to podstawa! A do popicia dykta przez bułeczkę i kaca nie czujesz! :lol:. Ty nie masz kaca, to i umysł pracuje, weź walnij sobie 0,7 porterówki i spróbuj na drugi dzień ułożyć kostkę rubika..kiedyś mi taki test zrobiono, wniosek był taki, że szympans robi to szybciej :D.

Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio aż się dziwię, mam chyba dobre dni

Dla mnie to ogromne zaskoczenie, Twoje DNA powinno zostać zbadane, posiadasz gen, który po wypiciu dwóch szampanów blokuje syndrom dnia następnego, przecież to nie możliwe! Nie do pomyślenia! :ziober2:.
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze dzisiaj straciłam gwiazdę :(

nie szkoda Wam kasy na te gwiazdy? :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty nie masz kaca, to i umysł pracuje, weź walnij sobie 0,7 porterówki i spróbuj na drugi dzień ułożyć kostkę rubika..kiedyś mi taki test zrobiono, wniosek był taki, że szympans robi to szybciej :D.

nie dziękuję :ziober2: ja tam wódki się nie tykam, mam złe wspomnienia po litrze Abolutu... Oczywiście padłam po połówce - niestety połówka obalona została w przeciągu 1,5h - pokonało mnie to :ninja:
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie dziękuję ja tam wódki się nie tykam, mam złe wspomnienia po litrze Abolutu... Oczywiście padłam po połówce - niestety połówka obalona została w przeciągu 1,5h - pokonało mnie to

Podziękujesz jak wypijesz :ziober2:. Absolut? :rotfl:, ja nie wiem, że też ludzie się nie nauczą, Absoluta absolutnie! nie wolno, bo to działa tak samo jak Starogardzka, Z czerwoną kartką, Zawisza Czarny i inne tałatajstwo, po którym człowiek czuje się jak pół-człowiek, pół-żaba :D.
Pół litra, półtorej godziny, jestem w stanie w to uwierzyć :ziober2:. Jak mam dostęp do dobrego spirytusu to sam robię wódeczki, opracuję jakąś dobrą recepturę i Ci podeślę, od szampana brzuch rośnie :ninja:.
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podziękujesz jak wypijesz . Absolut? , ja nie wiem, że też ludzie się nie nauczą, Absoluta absolutnie! nie wolno, bo to działa tak samo jak Starogardzka, Z czerwoną kartką, Zawisza Czarny i inne tałatajstwo, po którym człowiek czuje się jak pół-człowiek, pół-żaba :D.

dla mnie teraz każda wódka jest przekreślona po tamtym doświadczeniu ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak mam dostęp do dobrego spirytusu to sam robię wódeczki, opracuję jakąś dobrą recepturę i Ci podeślę

ale musi być to dobre, bo inaczej wiesz :krzeslo: :mrgreen:

Do kina z rodzicami na Yumę/Niezniszczalni2/Madagaskar?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.