malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry pomysł, jednak na jednym się nie obstanie, zje tyle tych jeży ile wódki chce mi wysłać, oczywiście każdego jeża będzie zapijać ruskim szampanem wypalając przy tym paczkę szlug. Chyba że wymyślę coś gorszego, jak macie jakieś pomysły walić. Tak urazić mą osobę, och!

Ale ja się zgadzam!! :D, tylko jeża muszę sobie upiec, szampana jak odgazuję i schłodzę to jakoś przełknę, a z paczką szlug nie będzie problemu, chyba że....
:mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobry pomysł, jednak na jednym się nie obstanie, zje tyle tych jeży ile wódki chce mi wysłać, oczywiście każdego jeża będzie zapijać ruskim szampanem wypalając przy tym paczkę szlug. Chyba że wymyślę coś gorszego, jak macie jakieś pomysły walić. Tak urazić mą osobę, och!

Przeczytałam ruskim szamponem, więc.. może by go wprowadzić? :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: No to jednak mam problem, myślę że mniej bolesnym i dramatycznym dla mnie wyjściem byłoby wydłubanie sobie serca pięciozłotówką :strach: ;d

W sumie mogę się łączyć z Tobą w bólu przez jakąś chwilę :P
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeczytałam ruskim szamponem, więc.. może by go wprowadzić?

:wtf: Zgłoszę donos obywatelski, iż wyżej wymieniona moderatorka Agnieszka, chce bawić się w doktora Mengele moim kosztem :ninja:.
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie mogę się łączyć z Tobą w bólu przez jakąś chwilę :P

Och, jaka Ty jesteś empatyczna, doprawdy :D
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko jeża muszę sobie upiec,

ja tu mam na myśli mięsnego jeża :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba że....

no pewnie że o te chodzi haha :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Przeczytałam ruskim szamponem, więc.. może by go wprowadzić?

haha no tego jeszcze nie grali, może być pierwszy :mrgreen:
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tu mam na myśli mięsnego jeża

A wystąpisz w roli Beatki? :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: no pewnie że o te chodzi haha

Pani Pułkownik, odmawiam wykonania zadania :ninja:. Torsje po trzecim papierosie ;dd
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pani Pułkownik, odmawiam wykonania zadania . Torsje po trzecim papierosie ;dd

kara musi być!
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Och, jaka Ty jesteś empatyczna, doprawdy :D

Wiem, aż się cała lepie od tej empatii :D

Konto usunięte
Konto usunięte: haha no tego jeszcze nie grali, może być pierwszy

Idź na całość! Idź na całość! :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kara musi być!

Co te sufrażystki narobiły, dziś nikt nie może czuć się bezpiecznie wśród kobiet :ninja:.
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem, aż się cała lepie od tej empatii :D

To jak, posypujemy jeszcze altruizmem i będziesz ratowała orangutany na Borneo? :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To jak, posypujemy jeszcze altruizmem i będziesz ratowała orangutany na Borneo? :D

No sama nie wiem, niby kusząca propozycja, ale budzi lekki niepokój :mrgreen:
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No sama nie wiem, niby kusząca propozycja, ale budzi lekki niepokój

Czemu? Kobiety lubią ozdoby, bibeloty, prawda? W najgorszym wypadku złapią Cię Dajakowie, obedrą ze skóry i zjedzą, a czaszka będzie zdobiła przytulny salon w chacie, jak to Dajakowie w zwyczaju mają, taki turpistyczny bibelocik :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu? Kobiety lubią ozdoby, bibeloty, prawda? W najgorszym wypadku złapią Cię Dajakowie, obedrą ze skóry i zjedzą, a czaszka będzie zdobiła przytulny salon w chacie, jak to Dajakowie w zwyczaju mają, taki turpistyczny bibelocik :D

Na Borneo na pewno mają pająki, więc odpada.
Ostatnio nie jestem w stanie przespać spokojnie nocy i boje się otwierać okna - wieczorami za oknami siedzą pająki, ostatnio nawet zaczęły wbijać do mieszkania..
Czytałam, że w tym roku ma ich być totalny wysyp, ale nigdy czego takiego tu nie było, a mniej więcej od początku wakacji sieją u mnie postrach :and:
Wczoraj jeden taki wielki siedział po wewnętrznej stronie okna.. umarł dopiero po czwartym zabiciu go :wtf:
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na Borneo na pewno mają pająki, więc odpada.

Mają i to niektóre przeogromne ;>

Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio nie jestem w stanie przespać spokojnie nocy i boje się otwierać okna - wieczorami za oknami siedzą pająki, ostatnio nawet zaczęły wbijać do mieszkania.. Czytałam, że w tym roku ma ich być totalny wysyp, ale nigdy czego takiego tu nie było, a mniej więcej od początku wakacji sieją u mnie postrach

Ale masz taki paraliżujący strach przed pająkami, czy przed robactwem ogólnie? Na wbijanie pająków do mieszkania są dobre siatki w oknach, zamontowałem sobie już w kwietniu, bo mieszkając nad jeziorem mam pełno komarów :and:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj jeden taki wielki siedział po wewnętrznej stronie okna.. umarł dopiero po czwartym zabiciu go

Ahahahahahah, masz pająki zombie? :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale masz taki paraliżujący strach przed pająkami, czy przed robactwem ogólnie? Na wbijanie pająków do mieszkania są dobre siatki w oknach, zamontowałem sobie już w kwietniu, bo mieszkając nad jeziorem mam pełno komarów .

Trochę głupio by to wyglądało, u nikogo nie widziałam :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ahahahahahah, masz pająki zombie? :D

No chyba tak..
Zabiłam go raz szczotką - wstał, zabiłam drugi szczotką - wstał, zabiłam po raz trzeci - wstał, wzięłam zeszyt, strzeliłam zeszytem - jeszcze się ruszał, machnęłam jeszcze raz, zostawiłam ten zeszyt i przygniotłam zeszyt, co by na pewno nie wstał :rotfl:
Earth
Earth
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zabiłam go raz szczotką - wstał, zabiłam drugi szczotką - wstał, zabiłam po raz trzeci - wstał, wzięłam zeszyt, strzeliłam zeszytem - jeszcze się ruszał, machnęłam jeszcze raz, zostawiłam ten zeszyt i przygniotłam zeszyt, co by na pewno nie wstał

Bosz, jaka makabra, aż mi się go szkoda zrobiło. Jaka wola życia :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.