malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie po co mu ten kij

Te żaby ważą po dwa kilo i w Australii są szkodnikami, więc się je zwalcza, wszystkimi możliwymi osobami, tak, Agnieszki nie mają tam lekkiego życia :ninja:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Łóżko na szczęście mam po drugiej stronie pokoju.. :-D

Aaaaa, no fakt, przecież taki pająk nie da rady sam przeciągnąć łóżka w stronę okna :rotfl:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze mogę sięgnąć po ciężką artylerię i wziąć segregator.. :-D

Łoooo..i będzie Hiroszima w Warszawie :ninja:.
Konto usunięte
Konto usunięte: A wiesz, że chciałam jakiegoś takiego mieć? Alle zrezygnowałam, jak zobaczyłam, czym one się żywią

Alle właśnie mielibyście wspólnego wroga! Tzn. Ty wroga a gekon żarełko, ja bym to rozważył, one są tak milusińskie :D.

Konto usunięte
Konto usunięte: W bonusie macie Oskarka w pogoni za piłeczką

It's alive!! :szok:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Earth
Earth: Wie ktoś kto jest prezesem Polskiego Towarzystwa Onkologicznego? Mam jakieś upośledzone google.

tylko to :

http://www.pto.med.pl/pl/wladze-pto.html
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Te żaby ważą po dwa kilo i w Australii są szkodnikami, więc się je zwalcza, wszystkimi możliwymi osobami, tak, Agnieszki nie mają tam lekkiego życia .

No cóż, dobrze, że urodziłam się w Polsce :ziober2:
Od razu zaczyna się życie z innego progu, haha.

Konto usunięte
Konto usunięte: Aaaaa, no fakt, przecież taki pająk nie da rady sam przeciągnąć łóżka w stronę okna .

Kto wie co mogą zrobić w stadzie.. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Łoooo..i będzie Hiroszima w Warszawie .

Samoobrona jest wskazana :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Alle właśnie mielibyście wspólnego wroga! Tzn. Ty wroga a gekon żarełko, ja bym to rozważył, one są tak milusińskie :D.

Ale one jedzą takie robaki z kolcem na odwłoku :ble:

Konto usunięte
Konto usunięte: It's alive!!

Nie, raczej:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012

A propos gremlinów, film z 84 roku, a ja ciągle pamiętam, jak śpiewały tą swoją piosenkę "ta ta tarararara" :rotfl:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012

A może to były kritersy :woot:

WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No cóż, dobrze, że urodziłam się w Polsce Od razu zaczyna się życie z innego progu, haha.

Hehehehehe, grunt to dobry start :ziober2:. I nikt Cię pałą nie goni :ninja:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto wie co mogą zrobić w stadzie.. :D

Ja wiem, panikę zbiorową w salonie fryzjerskim dla pań :mrgreen:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Samoobrona jest wskazana :D

Mhm, a najlepszą obroną jest atak segregatorem ;D.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale one jedzą takie robaki z kolcem na odwłoku

No przestań, pszczółki się boisz? :lol2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, raczej:

Ten jest paskudny :mrgreen:.

Mam jeszcze dwie godziny do zmroku, lecę popływać bo jeszcze trzy tygodnie i woda będzie za zimna ;p :bye: :*
Earth
Earth
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętam, że jak byłam w zoo w dziale insektów, że tak powiem, było tam pełno właśnie wielkich włochatych pająków, a jak wychodziłam to zauważyłam nad wyjściem pajęczyny i się zastanawiałam, czy jakiś im przypadkiem nie spieprzył :P

Raczej tego powinni pilnować.. :D
Poza tym, byłam kilka dni temu w Łorsoł w zoo, w "rekinarium" i szkoda mi się zrobiło tego rekina. Nie dość, że pływa w kółko, to jeszcze pełno tam bachorów, które tłuką w tą szybę, robią zdjęcia z fleszem mimo wyraźnej prośby by tego nie robić, itp. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko to :http://www.pto.med.pl/pl/wladze-pto.html

Kurczę, nie znalazło mi tej strony, muszę filtry posprawdzać. To musi być ten przewodniczący, dziękuję. :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I nikt Cię pałą nie goni .

Aż ma się ochotę wstawać z rana z łóżka :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wiem, panikę zbiorową w salonie fryzjerskim dla pań .

To chyba nie tyle pająki, co inne organizmy :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: No przestań, pszczółki się boisz? .

To nie były pszczoły :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Mam jeszcze dwie godziny do zmroku, lecę popływać bo jeszcze trzy tygodnie i woda będzie za zimna ;p :*

Idź, idź, tylko uważaj na siebie ;) :*

Earth
Earth: Raczej tego powinni pilnować.. :D Poza tym, byłam kilka dni temu w Łorsoł w zoo, w "rekinarium" i szkoda mi się zrobiło tego rekina. Nie dość, że pływa w kółko, to jeszcze pełno tam bachorów, które tłuką w tą szybę, robią zdjęcia z fleszem mimo wyraźnej prośby by tego nie robić, itp.

Ja jak tam wlazłam, to miałam wrażenie, jakbym w kinie była przez to oświetlenie ;)
No bardzo mało ma miejsca, fakt.

Zastanawiam się czy nie kupić sobie biletu rocznego, bo się opłaca.

Earth
Earth: Kurczę, nie znalazło mi tej strony, muszę filtry posprawdzać. To musi być ten przewodniczący, dziękuję. :)

Nie ma za co :-*
Earth
Earth
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jak tam wlazłam, to miałam wrażenie, jakbym w kinie była przez to oświetlenie ;) No bardzo mało ma miejsca, fakt.Zastanawiam się czy nie kupić sobie biletu rocznego, bo się opłaca.

To też, ale tam jest taka kojąca muzyka, że nic tylko siadać i sie gapić, a dzieci przeszkadzały. :-)

Możliwe, szczególnie jeśli często chodzisz :D Mój kolega chodzi "na lewki" i ma jakąś kartę dla dwóch osób, że bez kolejki weszliśmy i tylko pokazał ją gościowi co tam stał :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma za co :-*

:*
Jak chcesz to Ci mogę dać namiar na konkurs, już jeden wygrałam tam, wystarczy odpowiedzieć na 3 pytania, za pomoc mogę Ci je podać. :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Earth
Earth: To też, ale tam jest taka kojąca muzyka, że nic tylko siadać i sie gapić, a dzieci przeszkadzały. :-)

Dziwne, że rodzice nie uczą właściwego zachowania.

Earth
Earth: Możliwe, szczególnie jeśli często chodzisz :D Mój kolega chodzi "na lewki" i ma jakąś kartę dla dwóch osób, że bez kolejki weszliśmy i tylko pokazał ją gościowi co tam stał :D

No właśnie, to bilet roczny. Bodajże 100 pln kosztuje, jest dla dwóch osób :-)

Earth
Earth: ak chcesz to Ci mogę dać namiar na konkurs, już jeden wygrałam tam, wystarczy odpowiedzieć na 3 pytania, za pomoc mogę Ci je podać.

Co wygrałaś? :D
Earth
Earth
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziwne, że rodzice nie uczą właściwego zachowania.

No właśnie, przecież to idealne okazje by pokazać szacunek do zwierząt i innych ludzi i jak się należy zachować, a te dzieci nie wydawały się wcale zainteresowane tym co oglądały.
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie, to bilet roczny. Bodajże 100 pln kosztuje, jest dla dwóch osób :-)

No to jeśli pójdziesz w ciągu roku do tego zoo więcej niż suma normalnych biletów jednorazowych, to kup :-))

Konto usunięte
Konto usunięte: Co wygrałaś? :D

W sumie pierdoły, ale przydatne - trzy notatniki, długopisy, breloki, etui z jeszcze dwoma długopisami, smycz. Mam nadzieję, że w razie czego teraz wyślą coś innego, bo podobno zmieniają nagrody, ale fajne jest samo wygranie czegoś, więc ostatnio bawie sie w konkursy, nawet bajkę napisałam. :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Earth
Earth: No właśnie, przecież to idealne okazje by pokazać szacunek do zwierząt i innych ludzi i jak się należy zachować, a te dzieci nie wydawały się wcale zainteresowane tym co oglądały.

A potem dziwić się, że wyrasta z nich to, co wyrasta.. :-)

Earth
Earth: No to jeśli pójdziesz w ciągu roku do tego zoo więcej niż suma normalnych biletów jednorazowych, to kup :-))

Normalny bilet kosztuje 18, wystarczy praktycznie pięć razy pójść, a że zawsze się praktycznie idzie z kimś, to sama widzisz :-D

Earth
Earth: W sumie pierdoły, ale przydatne - trzy notatniki, długopisy, breloki, etui z jeszcze dwoma długopisami, smycz. Mam nadzieję, że w razie czego teraz wyślą coś innego, bo podobno zmieniają nagrody, ale fajne jest samo wygranie czegoś, więc ostatnio bawie sie w konkursy, nawet bajkę napisałam.

Bajkę o czym? :>
Earth
Earth
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A potem dziwić się, że wyrasta z nich to, co wyrasta.. :-)

Tak naprawdę najbardziej przejadą się na tym sami rodzice, bo im potem nikt nie pomoże ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Normalny bilet kosztuje 18, wystarczy praktycznie pięć razy pójść, a że zawsze się praktycznie idzie z kimś, to sama widzisz :-D

Jakbym mieszkała w Warszawie to bym zapewne kupiła. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Bajkę o czym? :>

:ninja:
O kukułczym jajku w rodzinie wróbli, alegoria adopcji, wątpię by coś z tego wyszło bo jest strasznie głupie :rotfl:
sylwik
sylwik
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W bonusie macie Oskarka w pogoni za piłeczką

glaskalabym:rotfl:

aaaale stron nabite:szok:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Earth
Earth: Jakbym mieszkała w Warszawie to bym zapewne kupiła. :D

No może się w końcu skuszę :D

Earth
Earth: O kukułczym jajku w rodzinie wróbli, alegoria adopcji, wątpię by coś z tego wyszło bo jest strasznie głupie

Kto wie.. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: glaskalabym

:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: aaaale stron nabite

mogło być więcej :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.