malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie teraz każda wódka jest przekreślona po tamtym doświadczeniu ;P

Aj tam, trauma przejdzie i znów będziesz mogła pić absoluta szklankami :mrgreen:.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale musi być to dobre, bo inaczej wiesz

Spoko spoko, wódeczka z pigwy, cytryny, z dodatkiem ziaren kawy i kminku :tak:, pigwowiec już mam posadzony, za rok pierwsze owoce, taaaakże teeeego :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Do kina z rodzicami na Yumę/Niezniszczalni2/Madagaskar?

Ja bym poszedł na Yumę z ciekawości :>
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie szkoda Wam kasy na te gwiazdy?

wiesz - 5 zł na miesiąc to nie jest jakis duży koszt XDDDDDDDDDDDDD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012

madagaskar jest nędzny w porównaniu do pozostałych dwóch części.
już wole pingwiny z madagaskaru :ninja:

styka51
styka51
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pochwalcie się co tam żeście wszamały jak już tak oficjalnie mówicie

Sałatka z kurczakiem, selerem i ananasem, pierś kurczaka z jakimiś warzywami, kapust zasmażana, winko, wódka, tort śmietanowy w owocami :zakochany: ciasto bananowe, surówki, kluski śląskie, kurczak pieczony...ojojojoj :w00t:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 August 2012

a ja zastanawiam się nad dedykacją którą napiszę w książce .... :and:

madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aj tam, trauma przejdzie i znów będziesz mogła pić absoluta szklankami .

to już rok minął od tamtej akcji, trauma dalej nie przeszła ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: Spoko spoko, wódeczka z pigwy, cytryny, z dodatkiem ziaren kawy i kminku ,

nie lubię kminku, baaaaardzo nielubię - jeśli tylko go gdzieś wyczuję to automatycznie nie jestem w stanie dokończyć jeść danej potrawy :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym poszedł na Yumę z ciekawości :>

właśnie też mnie ciekawi, bo to o 'ich' czasach, tylko obsada mnie martwi i fakt że to polski film.. Niezniszczalni2 mają znowu dobrze prosperującą obsadę, ale nie wiem jak z fabułą - słyszałam że kicz? a Madagaskar to taka deska ratunku, jeśli się nie zdecyduję to chyba wybiorę baję ;P
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz - 5 zł na miesiąc to nie jest jakis duży koszt XDDDDDDDDDDDDD

tylko 5? myślałam że to droższy interes ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: już wole pingwiny z madagaskaru

haha uwielbiam je !
styka51
styka51: Sałatka z kurczakiem, selerem i ananasem, pierś kurczaka z jakimiś warzywami, kapust zasmażana, winko, wódka, tort śmietanowy w owocami ciasto bananowe, surówki, kluski śląskie, kurczak pieczony...ojojojoj

trzeba było nabrać do siatek - miałabyś na dzisiejszy obiad :D btw. - ja już po, pycha był :mrgreen:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko 5? myślałam że to droższy interes ;p

jak przelew to tyle kosztuje ...
sms drożej - normalnie :D
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to już rok minął od tamtej akcji, trauma dalej nie przeszła ;P

Biedna, jak można sobie wódeczkę wykasować z jadłospisu.. :C
Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubię kminku, baaaaardzo nielubię - jeśli tylko go gdzieś wyczuję to automatycznie nie jestem w stanie dokończyć jeść danej potrawy

Po pierwsze, pigwówkę będziesz piła z kielona a nie jadła łyżką, więc dokończysz :mrgreen:, po drugie, kminku tam idzie tyle co nic i go nie czuć, po trzecie, można zrobić bez kminku a w zamian dać np. kardamon, jak ktoś lubi :ninja:.
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie też mnie ciekawi, bo to o 'ich' czasach, tylko obsada mnie martwi i fakt że to polski film.. Niezniszczalni2 mają znowu dobrze prosperującą obsadę, ale nie wiem jak z fabułą - słyszałam że kicz? a Madagaskar to taka deska ratunku, jeśli się nie zdecyduję to chyba wybiorę baję ;P

Poszedłbym tak czy siak, obsada..no cóż, jaki kraj, tacy aktorzy, ale warto spojrzeć na taki obraz, bo powstaje ich naprawdę niewiele. Niezniszczalni według mnie będą kompletnym niewypałem, film naładowany gwiazdami filmów akcji, moim zdaniem się nie uda, przez rywalizację i skojarzenia z wcześniejszym udziałem aktorów w innych produkcjach. Zdecydowanie wolałbym zobaczyć aktorów, których nie widziałem na oczy, niż oglądać po raz setny Willisa, marszczącego w głupio-mądry sposób czoło i wypowiadającego życiowe kwestie ;P. A Madagaskar? Widziałem chyba pierwszą część, no mnie takie coś nie rusza zupełnie :D. Ale co innego zaserwuje nam polskie kino? przecież nie seanse Moodyssona, bo za ciężkie, bo ludzie nie przyjdą, a bo się zastanawiać trzeba jak się ogląda ;-).
styka51
styka51
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba było nabrać do siatek - miałabyś na dzisiejszy obiad :D btw. - ja już po, pycha był

Oj...babcia mieszka po drugiej stronie ulicy. Stół i krzesła od nas pożyczała. O 7 rano stała po moim oknem i "Sylwiaaa...Sylwia...otwórz no drzwi" I musiałam wstać i o 7 rano w piżamie krzesła nosić :ninja: Ale potem jeszcze zadzwoniła i zaprosiła na śniadanie, soł dziś tez sobie pojadłam:D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 August 2012

wiem, że jesteście ciekawe w czym ide więc zrobie zdjecie tym razem XDDDDDDDDDDDD

styka51
styka51
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, że jesteście ciekawe w czym ide więc zrobie zdjecie tym razem XDDDDDDDDDDDD

Pokazuuuuuj:D
Stwierdziłąm, że nie umiem się ubrać, łączyć ciuchów i zawsze wyglądam "biednie" :and:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 August 2012
styka51
styka51: Pokazuuuuuj:D

no to jak wróce to pokaze bo przed wyjsciem zrobie zdjecie :crylol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  26 August 2012

a teraz jeszcze sprzątam troche ...

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 August 2012

dzien dobry, wlasnie sie obudzilem :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Prinz
Prinz: dzien dobry, wlasnie sie obudzilem :D

przeczytałam:

dzień dobry, własnie się odchudziłem

:rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.