Konto usunięte: to już rok minął od tamtej akcji, trauma dalej nie przeszła ;P
Biedna, jak można sobie wódeczkę wykasować z jadłospisu.. :C
Konto usunięte: nie lubię kminku, baaaaardzo nielubię - jeśli tylko go gdzieś wyczuję to automatycznie nie jestem w stanie dokończyć jeść danej potrawy
Po pierwsze, pigwówkę będziesz piła z kielona a nie jadła łyżką, więc dokończysz

, po drugie, kminku tam idzie tyle co nic i go nie czuć, po trzecie, można zrobić bez kminku a w zamian dać np. kardamon, jak ktoś lubi

.
Konto usunięte: właśnie też mnie ciekawi, bo to o 'ich' czasach, tylko obsada mnie martwi i fakt że to polski film.. Niezniszczalni2 mają znowu dobrze prosperującą obsadę, ale nie wiem jak z fabułą - słyszałam że kicz? a Madagaskar to taka deska ratunku, jeśli się nie zdecyduję to chyba wybiorę baję ;P
Poszedłbym tak czy siak, obsada..no cóż, jaki kraj, tacy aktorzy, ale warto spojrzeć na taki obraz, bo powstaje ich naprawdę niewiele. Niezniszczalni według mnie będą kompletnym niewypałem, film naładowany gwiazdami filmów akcji, moim zdaniem się nie uda, przez rywalizację i skojarzenia z wcześniejszym udziałem aktorów w innych produkcjach. Zdecydowanie wolałbym zobaczyć aktorów, których nie widziałem na oczy, niż oglądać po raz setny Willisa, marszczącego w głupio-mądry sposób czoło i wypowiadającego życiowe kwestie ;P. A Madagaskar? Widziałem chyba pierwszą część, no mnie takie coś nie rusza zupełnie :D. Ale co innego zaserwuje nam polskie kino? przecież nie seanse Moodyssona, bo za ciężkie, bo ludzie nie przyjdą, a bo się zastanawiać trzeba jak się ogląda ;-).