malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Trochę głupio by to wyglądało, u nikogo nie widziałam

Kupujesz czarne siatki - w oknach ich nie widać praktycznie, trzeba by się baaaardzo przyglądać :).

Konto usunięte
Konto usunięte: Zabiłam go raz szczotką - wstał, zabiłam drugi szczotką - wstał, zabiłam po raz trzeci - wstał, wzięłam zeszyt, strzeliłam zeszytem - jeszcze się ruszał, machnęłam jeszcze raz, zostawiłam ten zeszyt i przygniotłam zeszyt, co by na pewno nie wstał

Ahahahahah, nie mogę, wielokrotna morderczyni Agnieszka :rotfl:. Mi się wydaje, że pajęczak mógł mieć uczulenie na szkołę, i zeszyt to było za dużo na jego serduszko :C.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Earth
Earth: Bosz, jaka makabra, aż mi się go szkoda zrobiło. Jaka wola życia

Dodam, że miał wymiar jedno złotówki :and:
W ogóle widziałam dziś na fotka tiwi kogoś z Twoim poprzednim loginem i myślałam, że to Ty :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupujesz czarne siatki - w oknach ich nie widać praktycznie, trzeba by się baaaardzo przyglądać :).

Ale czy te pająki nie powinny mieszkać y niżej? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ahahahahah, nie mogę, wielokrotna morderczyni Agnieszka . Mi się wydaje, że pajęczak mógł mieć uczulenie na szkołę, i zeszyt to było za dużo na jego serduszko :C.

Daj spokój, wyszperałam w necie i kazałam dokonać zakupu środka na pająki, którym się ramy pryska i niby ma dawać zakaz wjazdu nieproszonym gościom :ninja:
Czytałam, że ugryzienie pająka w pl bywa nawet podobne do ugryzienia szerszenia :and:
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012

ja to się żab boję :ninja: mam fobię, masakra jak widzę żabę to dostaję prawdziwego ataku paniki :ninja:

WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale czy te pająki nie powinny mieszkać y niżej?

One mieszkają tam, gdzie mają pożywienie, a że wydałaś się im nad wyraz apetyczna..no cóż :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj spokój, wyszperałam w necie i kazałam dokonać zakupu środka na pająki, którym się ramy pryska i niby ma dawać zakaz wjazdu nieproszonym gościom

Mam dla Ciebie przykrą informację, większość tych środków oczywiście zatruwa pająki, tylko on tak czy siak wpełznie do domu i zdechnie Ci gdzieś w szafie :D.
Konto usunięte
Konto usunięte: Czytałam, że ugryzienie pająka w pl bywa nawet podobne do ugryzienia szerszenia

Nie bój się nic, mnie niejednokrotnie pogryzły krzyżaki czy tygrzyki paskowane i ugryzienie jest mniej bolesne od ugryzienia osy, także nie jest to jakiś ból straszny, jedynym w Polsce niebezpiecznym pająkiem jest kolczak zbrojny, ale w Warszawie raczej go nie spotkasz, więc możesz spać spokojnie, z zeszytem na podorędziu :].
WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to się żab boję mam fobię, masakra jak widzę żabę to dostaję prawdziwego ataku paniki

A pewnie, wiadomo co taka żaba może zrobić? A to nogę urwie, a to bark ze stawu wyrwie, żaba to przebrzydła kreatura, i należy się jej bać :mrgreen:.
madzia2143
madzia2143
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A pewnie, wiadomo co taka żaba może zrobić? A to nogę urwie, a to bark ze stawu wyrwie, żaba to przebrzydła kreatura, i należy się jej bać .

no pewnie :crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to się żab boję mam fobię, masakra jak widzę żabę to dostaję prawdziwego ataku paniki

Żaba jak żaba, gorzej z ropuchami.. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: One mieszkają tam, gdzie mają pożywienie, a że wydałaś się im nad wyraz apetyczna..no cóż .

Ale one nie mają u mnie co jeść :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mam dla Ciebie przykrą informację, większość tych środków oczywiście zatruwa pająki, tylko on tak czy siak wpełznie do domu i zdechnie Ci gdzieś w szafie :D.

Pisali, że preparat jest świetny i że niby nie będą wchodzić, więc nie twórz mi tu rozczarowania :D !

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie bój się nic, mnie niejednokrotnie pogryzły krzyżaki czy tygrzyki paskowane i ugryzienie jest mniej bolesne od ugryzienia osy, także nie jest to jakiś ból straszny, jedynym w Polsce niebezpiecznym pająkiem jest kolczak zbrojny, ale w Warszawie raczej go nie spotkasz, więc możesz spać spokojnie, z zeszytem na podorędziu :].

Spać spokojnie będę tylko wtedy, gdy jedynymi zwierzętami w mieszkaniu będą roztocza i pies :ninja:
Earth
Earth
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dodam, że miał wymiar jedno złotówki W ogóle widziałam dziś na fotka tiwi kogoś z Twoim poprzednim loginem i myślałam, że to Ty

No dobra, pewnie sama bym urządziła podobny mord, choć staram się zawsze pamiętać, że one są bardzo pożyteczne, jedzą inne wkurzające owady a do ludzi zazwyczaj się nie zbliżają. :D
A widzę właśnie, że mi już gwizdnięto nicka, cóż. :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Earth
Earth: No dobra, pewnie sama bym urządziła podobny mord, choć staram się zawsze pamiętać, że one są bardzo pożyteczne, jedzą inne wkurzające owady a do ludzi zazwyczaj się nie zbliżają. :D A widzę właśnie, że mi już gwizdnięto nicka, cóż.

Ja go do domu nie spraszałam, sam tego chciał.

A co do żab, śmiechowe są.
Kupiłam bociana z jakiegoś tam materiału z metalową nóżką na działkę, a te zielone gady upodobały sobie do siedzenia akurat kamienie pod samym bocianem :-D

WilczeLyko
WilczeLyko
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no pewnie

Ze specjalną dedykacją, ropucha Aga :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale one nie mają u mnie co jeść

A co jeśli w nocy podskubują Cię a Ty nawet nie wiesz o tym? ;o
Konto usunięte
Konto usunięte: Pisali, że preparat jest świetny i że niby nie będą wchodzić, więc nie twórz mi tu rozczarowania :D !

Przepraszam i trzymam kciuki za skuteczność preparatu, ale ten zeszyt to naprawdę miej blisko! :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Spać spokojnie będę tylko wtedy, gdy jedynymi zwierzętami w mieszkaniu będą roztocza i pies

Kup sobie jakiegoś gekona i niech biega po pokoju, problem robactwa będzie rozwiązany raz na zawsze :mrgreen:.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ze specjalną dedykacją, ropucha Aga

Pytanie po co mu ten kij :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: A co jeśli w nocy podskubują Cię a Ty nawet nie wiesz o tym? ;o

Łóżko na szczęście mam po drugiej stronie pokoju.. :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: Przepraszam i trzymam kciuki za skuteczność preparatu, ale ten zeszyt to naprawdę miej blisko! :D

Zawsze mogę sięgnąć po ciężką artylerię i wziąć segregator.. :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: Kup sobie jakiegoś gekona i niech biega po pokoju, problem robactwa będzie rozwiązany raz na zawsze .

A wiesz, że chciałam jakiegoś takiego mieć?
Alle zrezygnowałam, jak zobaczyłam, czym one się żywią :rotfl:

W bonusie macie Oskarka w pogoni za piłeczką :rotfl:

Earth
Earth
  26 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja go do domu nie spraszałam, sam tego chciał.

Napisz karteczkę na parapecie - pająkom wstęp wzbroniony i połóż obok martwego, będą wiedziały. :o
Jak Ci się zechce to zerknij - http://www.englishcircle.info/nie-taki-straszny-jak-go-maluja :D
Earth
Earth
  26 August 2012

Wie ktoś kto jest prezesem Polskiego Towarzystwa Onkologicznego? Mam jakieś upośledzone google. :and:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 August 2012
Earth
Earth: Napisz karteczkę na parapecie - pająkom wstęp wzbroniony i połóż obok martwego, będą wiedziały. :o Jak Ci się zechce to zerknij - http://www.englishcircle.info/nie-taki-straszny-jak-go-maluja :D

Pamiętam, że jak byłam w zoo w dziale insektów, że tak powiem, było tam pełno właśnie wielkich włochatych pająków, a jak wychodziłam to zauważyłam nad wyjściem pajęczyny i się zastanawiałam, czy jakiś im przypadkiem nie spieprzył :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.