malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziwne, to nie dla mnie

Zrezygnowałam. Mam złą gąbkę...
mirra20
mirra20
  23 August 2012
massacre
massacre: no wlasnie, widzialam w koncu zdjecia? to byly te rozowe?

nie różowe robię dzisiaj, a teraz mam żółto miętowe:P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: Czasem jak spotkam znajomego, który wyjechał na studia do Poznania/Wrocławia/Warszawy, to już taaaaaka inteligencja, po prostu pan z wyższych sfer, a ja taki plebs, że nie wiadomo jak się odezwać

Ja nie mowie tutaj o studentach czy absolwentach z wyzszym - mowie o konkretnej grupie w garniakach xD Nie kazdy po studiach robi w bialej koszuli z krawatem, sa przeciez inzynierowie, ktorzy pod krawat zapieci nie musza byc :D Ja tu mowie o nudnych OJ (office jerks u nas sie mowi), ksiegowych, informatykach, sekretarzach itp. Z takimi pracuje i w zyciu bym sie z takimi nie ten teges :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja staram się łapać każdy promyk słońca, bo też zdaję sobie sprawę, że ta piękna pogoda się nie długo skończy i będzie zimno:/

ja w ostatni weekend na plazy juz nie lapalam slonca, czapeczka z daszkiem i w t-shircie albo pod namiotem, bo juz ciemniejsza nie chce byc... ale jak kopalismy w piachu, to kopalam w stroju i tak sie zjaralam...
ale tak czy siak chcialabym, zeby ta pogoda trwala i trwala ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: Zrezygnowałam. Mam złą gąbkę...

Pol roku na MiU mnie nie bylo i juz tyle sie pozmienialo w modzie :D
A ja dalej zwykly french :D
w ogole jakie gabki?

Konto usunięte
Konto usunięte: nie różowe robię dzisiaj, a teraz mam żółto miętowe:P

no wlasnie i mialas pokazac !!! Gdzie foto?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  23 August 2012
massacre
massacre: Ja nie mowie tutaj o studentach czy absolwentach z wyzszym - mowie o konkretnej grupie w garniakach xD Nie kazdy po studiach robi w bialej koszuli z krawatem, sa przeciez inzynierowie, ktorzy pod krawat zapieci nie musza byc :D Ja tu mowie o nudnych OJ (office jerks u nas sie mowi), ksiegowych, informatykach, sekretarzach itp. Z takimi pracuje i w zyciu bym sie z takimi nie ten teges :D

No ja wiem, że nie każdy. A właśnie ostatnio stwierdziłam, że nie umiałabym być z facetem, ktory nie potrafi gwoździa wbić czy samochodu naprawić. Na co mi jakiś łoś, ktory będzie siedział pól życia w internetach, a jak się kran zepsuje, to czekaj 3 dni za hydraulikiem? Może zbyt prosto myślę, ale o...
styka51
styka51
  23 August 2012
massacre
massacre: Pol roku na MiU mnie nie bylo i juz tyle sie pozmienialo w modzie :D A ja dalej zwykly french :D w ogole jakie gabki?

Gąbki do robienia tych ombre/gradient czy co tam innego. Muszą być miękkie, najlepiej od nakładania podkłądu/pudru. A ja mam taką do mycia naczyń i te "dziurki" ma za duże i lipa wychodzi.
Babsy
Babsy
  23 August 2012
styka51
styka51: że nie umiałabym być z facetem, ktory nie potrafi gwoździa wbić czy samochodu naprawić. Na co mi jakiś łoś, ktory będzie siedział pól życia w internetach, a jak się kran zepsuje, to czekaj 3 dni za hydraulikiem? Może zbyt prosto myślę, ale o...

czytasz w moich myslach :) i chwale niebiosa, ze Seba to taka zlota raczka :D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  23 August 2012

Do kremu do depilacji z Joanny była dołączona emulsja "po" w takiej małej saszetce. Czy jest szansa, że dostanę ją gdzieś w normalnym opakowaniu i bez tego kremu? :ninja: Krem mi nie przypasował, a emulsja jest cudowna - pięknie pachnie, wchłania się szybko, skóra szybko jest gładka i się tak nie klei jak np po czerwonym balsamie z Garniera... Orientuje się może któraś z Was na ten temat? Oglądałam półki w Rossmannie i nie zauważyłam jej "osobno".

mirra20
mirra20
  23 August 2012
massacre
massacre: ja w ostatni weekend na plazy juz nie lapalam slonca, czapeczka z daszkiem i w t-shircie albo pod namiotem, bo juz ciemniejsza nie chce byc... ale jak kopalismy w piachu, to kopalam w stroju i tak sie zjaralam... ale tak czy siak chcialabym, zeby ta pogoda trwala i trwala ^^

ja też jestem opalona, bo jak miałam urlop to gdy tylko była pogoda to kocyk i opalanko, a chcę mieć też opaleniznę jak najdłużej, więc korzystam

massacre
massacre: no wlasnie i mialas pokazac !!! Gdzie foto?

tych co mam teraz przecież widziałaś na fb, a dzisiaj jak zrobię to też Ci pokaże:)
Informacjonistka
Informacjonistka
  23 August 2012
styka51
styka51: No ja wiem, że nie każdy. A właśnie ostatnio stwierdziłam, że nie umiałabym być z facetem, ktory nie potrafi gwoździa wbić czy samochodu naprawić. Na co mi jakiś łoś, ktory będzie siedział pól życia w internetach, a jak się kran zepsuje, to czekaj 3 dni za hydraulikiem? Może zbyt prosto myślę, ale o...

Z drugiej strony raczej trudno znaleźć kogoś, kto będzie i zaradny, a do tego obdarzony talentem do takich domowych napraw, i inteligentny, żeby można z nim podyskutować też o rzeczach istotnych i ważnych, na przykład książkach czy polityce, a nie o cyckach i dupie przy piwsku.
madzia2143
madzia2143
  23 August 2012
styka51
styka51: Mam złą gąbkę...

pożycz od fryzjerki :D
styka51
styka51
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na przykład książkach czy polityce

Tylko, żeby rozmawiać o książkach, to trzeba mieć choć trochę podobne gusta, bo chłop będzie czytał jakieś kryminały, ja romanse czy przygodowe i ta rozmowa i tak nie będzie jakaś cudnie sklecona. A o polityce w naszym kraju, to lepiej w ogóle nie rozmawiać, bo się ciśnienie podnosi.
Babsy
Babsy: czytasz w moich myslach :) i chwale niebiosa, ze Seba to taka zlota raczka :D

;) I widać, że zaradny też:D
styka51
styka51
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pożycz od fryzjerki :D

Hhahhahaha:d Nie chodze do tych mączących gąbką już :ninja:
Informacjonistka
Informacjonistka
  23 August 2012
styka51
styka51: A o polityce w naszym kraju, to lepiej w ogóle nie rozmawiać, bo się ciśnienie podnosi.

Dyskusje motywują do zmian.
styka51
styka51
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dyskusje motywują do zmian.

Mnie zmotywują, Ciebie zmotywują, Mietka spod sklepu zmotywują i Jerzego z uczelni też...a pozostała połowa narodu dalej będzie cieszyć się z mniejszego zła i ciężko będzie cokolwiek zmienić.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.