malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  23 August 2012

no i dobilam do 4 tysiaczkow :zabawa:

sylwik
sylwik
  23 August 2012

fryzjerka do ktorej chodze w malym miasteczku (rozumie znaczenie slow 'tylko koncowki':ninja:) spryskuje raczej wlosy woda z rozpylacza nie myje:woot:
roznie to jest:rotfl:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fryzjerka do ktorej chodze w malym miasteczku (rozumie znaczenie slow 'tylko koncowki\') spryskuje raczej wlosy woda z rozpylacza nie myje

to też widziałam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spryskuje raczej wlosy woda z rozpylacza nie myje

Z tym się spotkałam szczególnie jak klientka sama mówi ze nie trzeba myć bo dopiero co miała myte w domu , to widziałam jak czasem psiukały tylko włosy wodą z rozpylacza :D
Babsy
Babsy
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fryzjerka do ktorej chodze w malym miasteczku (rozumie znaczenie slow 'tylko koncowki\') spryskuje raczej wlosy woda z rozpylacza nie myje roznie to jest

ale oszczedzaja na tej wodzie i szamponie :lol: u mnie raz zauwazylam, ze babka powiedziala ze juz myla wlosy, to fryzjerka tylko jej zmoczyla- ale pod prysznicem, nie gabka czy rozpylaczem :P
sylwik
sylwik
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to też widziałam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ale place tam 15zl, i co najwazniejsze: jak chce tylko koncowki to sa tylko koncowki:ziober2:
sylwik
sylwik
  23 August 2012
moonlight30
moonlight30: jak klientka sama mówi ze nie trzeba myć bo dopiero co miała myte w domu

ja tam zawsze myje wlosy przed wizyta u fryzjera. glupio by mi bylo zajsc z tlustymi:rotfl:
moonlight30
moonlight30
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam zawsze myje wlosy przed wizyta u fryzjera. glupio by mi bylo zajsc z tlustymi

Ja też, ale jak miałam rozjaśniane przez kilka lat, to moja znajoma fryzjerka zawsze kazała mi przychodzić z takimi 4-dniowymi, mówiła że jak są coś tam przetłuszczone to rozjaśniać lepiej bierze :lol:
styka51
styka51
  23 August 2012
moonlight30
moonlight30: U styki jakieś dziwaczne fryzjerki :D

No serio, całkiem serio:D
A w ogóle na temat fryzjerek w mojej okolicy, to mam wyrobione zdanie. Jest to najgorsza grupa dziewczyn z zawodówki. Po prostu z daleka widać, że zeciary i na dodatek fryzjerki :ninja:
Soł te młodsze pokolenie "fryzjerek" omijam szerokim łukiem.
sylwik
sylwik
  23 August 2012
moonlight30
moonlight30: jak są coś tam przetłuszczone to rozjaśniać lepiej bierze

lepiej bierze? chyba mniej pali:)
samodzielnie sobie raz troche rozjasnilam jak sie ombre pojawilo i masakra sie zrobila:nie:
moonlight30
moonlight30
  23 August 2012
styka51
styka51: Soł te młodsze pokolenie "fryzjerek" omijam szerokim łukiem.

U mnie na odwrót, tylko te z młodszego pokolenia się nadają i coś potrafią, non stop się doszkalają też, coś noewego i tak dalej.
A te ze starszego pokolenia to do nich tylko chodzą Panie po 50-ce na trwałe ondulacje itp, jak coś raz kiedyś poszłam się zapytać to ona że nie umie :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: lepiej bierze? chyba mniej pali:) samodzielnie sobie raz troche rozjasnilam jak sie ombre pojawilo i masakra sie zrobila

A byc może, już dokładnie nie pamiętam nawet , ale kurde ona jedyna mi super blond robiła taki jaki miał być.
Czemu masakra? :D
Felka
Felka
  23 August 2012

Pilnie poszukuję farb do tkanin ale nie całościowych tylko takich do rysowania wzorków napisów czy coś,w Lublinie ale może wiecie w jakich sieciach? :(

styka51
styka51
  23 August 2012
moonlight30
moonlight30: U mnie na odwrót, tylko te z młodszego pokolenia się nadają i coś potrafią, non stop się doszkalają też, coś noewego i tak dalej. A te ze starszego pokolenia to do nich tylko chodzą Panie po 50-ce na trwałe ondulacje itp, jak coś raz kiedyś poszłam się zapytać to ona że nie umie

Ja chodze do takiej co ma 34 lata (chyba), i zawsze łądnie wygląda. I rozumie, że końcówki, to końcówki. A te młode... Solara, tipsy, tapir na łbie + wszystkie kolory tęczy + popalone na CAŁEJ długości. Zimą obowiązkowo krótka spódniczka, kurtka do nerek, kozaczki na szpilce, fajka w gębie i guma do żucia ostentacyjnie przeżuwana. Do końca życia nie zapomnę tego widoku jak zeta kończyła lekcje i przyłaziły na pks :and:
moonlight30
moonlight30
  23 August 2012
styka51
styka51: Ja chodze do takiej co ma 34 lata (chyba), i zawsze łądnie wygląda. I rozumie, że końcówki, to końcówki. A te młode... Solara, tipsy, tapir na łbie + wszystkie kolory tęczy + popalone na CAŁEJ długości. Zimą obowiązkowo krótka spódniczka, kurtka do nerek, kozaczki na szpilce, fajka w gębie i guma do żucia ostentacyjnie przeżuwana. Do końca życia nie zapomnę tego widoku jak zeta kończyła lekcje i przyłaziły na pks

To u nas najlepsza fryzjerka jest w moim wieku , solara, dokładnie ma włosy czerwone podtapirowane zawsze bo tak lubi, tipsy takie ze hoho, spódniczki że prawie dupę widać mimo ze nie jest za szczupła, ale kogo to obchodzi jak ma łeb na karku i zna się na tym co robi? :ziober2: Ja blond zawsze robiłam własnie u jej siostry, wygląd podobny tylko ze ona blondi :D
sylwik
sylwik
  23 August 2012
moonlight30
moonlight30: Czemu masakra? :D

baardzo sie zniszczyly:and: jeszcze sobie nie poradzilam z rozdwajaniem (czy nawet rozczworzaniem o.O) przez rok, a wczesniej mialam wlosy w dobrej kondycji:and: a bardzo mi szkoda obcinac poza koncowkami, i tak musze bo rzadkie sa ale:and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.