Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1304 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
tez chce kolczyk w pepku :D od kilku lat za mna chodzi, ale zawsze mialam troche wyrzezbic brzuchol najpierw. tyle jest slicznych kolczykow do pepka ze o jaaa
wszystko bierzesz tak personalnie? potrafisz w ogole dyskutowac nie wlaczajac w to swoich negatywnych emocji? bierz ze mnie przyklad, potrafie Cie poirytowac bez koniecznosci staczania sie na dno kaluzy :)
jakiego faktu? jak widac usilnie upierasz sie przy swojej racji... czyzbys doszukiwal sie we mnie przywar, ktore sam nosisz? O.O
eot
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tego ze Polacy jedza mniej antybiotykow niz Brytyjczycy, mądralo

nie mam zamiaru brac z nikogo przykładu, a zwłaszcza z ciebie, nie chciałbym zeby mnie cały swiat znienawidził ze to ze wyzej sram jak dupe mam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Darunia
http://pl-pl.facebook.com/DaruniaPiercing
ja takiego problemu nie mam, ale moze ktoras z Was zechce zostac gwiazda tvn ^^?