malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  22 August 2012

tez chce kolczyk w pepku :D od kilku lat za mna chodzi, ale zawsze mialam troche wyrzezbic brzuchol najpierw. tyle jest slicznych kolczykow do pepka ze o jaaa :zakochany:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: tłustymi paluszkami

wszystko bierzesz tak personalnie? potrafisz w ogole dyskutowac nie wlaczajac w to swoich negatywnych emocji? bierz ze mnie przyklad, potrafie Cie poirytowac bez koniecznosci staczania sie na dno kaluzy :)

JestemFejkiem
JestemFejkiem: no i dobra, ale to nie zmienia faktu ze

jakiego faktu? jak widac usilnie upierasz sie przy swojej racji... czyzbys doszukiwal sie we mnie przywar, ktore sam nosisz? O.O

eot

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  22 August 2012
massacre
massacre: jakiego faktu?

tego ze Polacy jedza mniej antybiotykow niz Brytyjczycy, mądralo d83dde04
massacre
massacre: wszystko bierzesz tak personalnie? potrafisz w ogole dyskutowac nie wlaczajac w to swoich negatywnych emocji? bierz ze mnie przyklad, potrafie Cie poirytowac bez koniecznosci staczania sie na dno kaluzy :)

nie mam zamiaru brac z nikogo przykładu, a zwłaszcza z ciebie, nie chciałbym zeby mnie cały swiat znienawidził ze to ze wyzej sram jak dupe mam d83dde31
massacre
massacre
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy ja wiem czy ta dziewczyna robi w szkolnym kiblu .... http://www.ewagrzelakowska.pl/

aua, na jednym zdjeciu jeszcze sutek krwawi O.O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie nie wygląda to źle :) kiedyś udziela się na forum jedna dziewczyna co zajmowała się piercingiem i tatuażem, chyba z Poznania była

Darunia
http://pl-pl.facebook.com/DaruniaPiercing

massacre
massacre
  22 August 2012
Prinz
Prinz: juz dosc dawno, mozliwe ze pojedziemy tam gdzie potrzebny no i wole miec dwa dokumentyze soba na wypadek zguby drugiego.

? :>
tez bym mogla sobie paszport zrobic... Japonia mi sie marzy

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 August 2012
massacre
massacre: aua, na jednym zdjeciu jeszcze sutek krwawi O.O

może miał okres :crylol:
Babsy
Babsy
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może miał okres

:rotfl:
[color=white]hjidfff
Adidasowa
Adidasowa
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko, że ona robi głównie makijaż artystyczny ...

No, ale spójrz na to 12 zdjęcie... przecież od razu widać ;/
Babsy
Babsy
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć! Mam na imię Dagmara, jestem redaktorką TVN. Właśnie zbieram materiał dziennikarski o dziewczynach, które stoją przed wyborem między dwoma facetami i nie wiedza którego z nich wybrać - zbieram opinie na temat dylematów kobiet w tym temacie i oczywiście chciałabym też pomóc w rozwiązaniu tej "zagadki" . Mam pytanie czy jeżeli jesteś w takiej sytuacji zgodzisz się dla mnie wypowiedzieć w tym temacie?

ja takiego problemu nie mam, ale moze ktoras z Was zechce zostac gwiazda tvn ^^?
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 August 2012
massacre
massacre: ? :>

nie piszesz to nie wiesz, ze mam chlopaka ;p

massacre
massacre: tez bym mogla sobie paszport zrobic... Japonia mi sie marzy

zrob! my obstawiamy Koreę, Argentynę lub RPA i sami nie wiemy co w koncu.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  22 August 2012
Babsy
Babsy: ja takiego problemu nie mam, ale moze ktoras z Was zechce zostac gwiazda tvn ^^?

I będe w rozmowach w toku?
"Sylwia, lat 21, nie wie którego faceta wybrać"
:crylol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 August 2012
Babsy
Babsy: ja takiego problemu nie mam, ale moze ktoras z Was zechce zostac gwiazda tvn ^^?

mogła napisać do mnie ponad 2 lata temu .... :crylol:
styka51
styka51
  22 August 2012

Tak sobie myślę, cze jakiegoś technika sobie zaocznie nie zrobić :ninja:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 August 2012
styka51
styka51: Tak sobie myślę, cze jakiegoś technika sobie zaocznie nie zrobić

fryzjerskiego XD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.