Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1301 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
moim marzeniem jest znaleźć podkład nawilżający

SZOK. ja zareagowałam jakby to była co najmniej moja siostra. najgorsze jest, że moja koleżanka o tym nie wie i jestem w kropce.
też sobie nie wyobrażam, nigdy nie miałam dobrego zdania na temat takich kobiet i tak dalej, a teraz taki klops, że tak się wyrażę.
ja w ogóle nie pijam/jadam tego typu rzeczy. mój organizm źle reaguje na tego typu rzeczy. od jakiś dwóch tygodni przyzwyczajam organizm do lekkiego nabiału i nie wiem, na razie ciężko mi idzie.
znaczy się masz cerę suchą? też miewam z tym problem
o ciekawie, teraz jestem opalona to może odcień jakiś będzie dobry, dostać mogę w aptece pewnie?
niestety. straszna akcja bo dobry podkład to rzecz prawie niemożliwa. przez 25 lat swojego życia jeszcze takiego nie znalazłam
tak, ja kupiłam w super pharmie. ma fajną konsystencję, taką kremową, ale w miarę lekką. można bez problemu nakładać palcami.
mam ten sam problem. ideału jeszcze nie znalazłam, ale przyznać też muszę, że jakoś namiętnie też nie szukam. zraziłam się niepowodzeniem, poza tym nie używam podkładu zbyt często
to się chyba skuszę. nie jest drogi, więc nawet jak mi nie podpasuje to nie będzie mi szkoda. mam nadzieję, że pędzlem też się ładnie rozprowadza
ja się załamałam jak się okazało, że nawet guerlain nie pasuje mojej skórze. no i wtedy właśnie kupiłam ten pharmaceris i jak na razie raz lepiej, raz gorzej, ale jest w miarę w porządku.
pędzlem też się rozprowadza w porządku, ale jak zawsze, do każdego podkładu musiałam używać pędzla tak do tego jakoś nie muszę, nawet lepiej mi palcami bo po prostu rozsmarowuje go jak krem
maryjo piekna, dziewico (tego to nie wiem) polecam lancome Teint Idole Ultra 24h
24h to jasne ze nie trzyma, ale z baza te 16h pociagnie. ja ostatnio mam sucha skore i jedynie ten podklad mi pomaga.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ah no i dzisiaj wreszcie moj beauty blender przyszedl, mega lepiej niz pedzel.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
w takim razie może i mi podpasuję, dziękuję
no ja tez nigdy nie piłam, ale teraz muszę. I też mój organizm nie reaguje na to zbyt fajnie, ale wolę nie marudzić tylko czekać na efekty.
nie bądź taki pośmiewny! ;p
slaba w tym jestem i nie wiem jaka jest roznica miedzy tym a BB kremem :D
ja na poczatku wypelnilam ankiete na fejsie z Garniera i Loreala i dostalam probki, z 8 chyba, wiec wystarczylo by zobaczyc jak wyglada to na mojej buzi - nic mnie to nie kosztowalo, jak chcesz poszukaj, poprobujesz i zobaczysz na wlasnej skorze :)
statystycznie to Polacy traktuja antybiotyki jako leki pierwszego wyboru.
skonczyl Ci sie?
a Ty tak? LOL
nie interesuje mnie opinia wiekszosci, ale masz racje nie naleze do osob, ktore usilnie staraja sie o sympatie, zwlaszcza ludzi na hajdzie :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Prosze, cos innego niz polski podrecznik i ploteczki polskich emigrantow na zarejestrowanej w Anglii stronie :D
http://ec.europa.eu/health-eu/doc/jp_pl_art_en.pdf
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail