malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uczę się! codziennie -___-

było sie uczyc przez cały rok :D
mmaryja
mmaryja
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto mi poleci lekki podkład nawilżający?

moim marzeniem jest znaleźć podkład nawilżający:and:. całkiem w porządku jest pharmaceris, nawilżający, ale niestety ma tylko dwa odcienie(albo trzy) i najjaśniejszy jest stosunkowo ciemny, ale warto spróbować. ma plusy i minusy, ale kosztuje około 20zł.
styka51
styka51: No to jest szok...ja w sumie nie wiem o kimś takim w moim otoczeniu, ale kto wie. Swoją drogą nie umiem sobie wyobrazić tego typu "pracy"

SZOK. ja zareagowałam jakby to była co najmniej moja siostra. najgorsze jest, że moja koleżanka o tym nie wie i jestem w kropce.
też sobie nie wyobrażam, nigdy nie miałam dobrego zdania na temat takich kobiet i tak dalej, a teraz taki klops, że tak się wyrażę.
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też kiedyś spróbowałam, zdecydowanie wole te nutridrinki

ja w ogóle nie pijam/jadam tego typu rzeczy. mój organizm źle reaguje na tego typu rzeczy. od jakiś dwóch tygodni przyzwyczajam organizm do lekkiego nabiału i nie wiem, na razie ciężko mi idzie.
mirra20
mirra20
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moim marzeniem jest znaleźć podkład nawilżający

znaczy się masz cerę suchą? też miewam z tym problem

Konto usunięte
Konto usunięte: całkiem w porządku jest pharmaceris, nawilżający, ale niestety ma tylko dwa odcienie(albo trzy) i najjaśniejszy jest stosunkowo ciemny, ale warto spróbować. ma plusy i minusy, ale kosztuje około 20zł.

o ciekawie, teraz jestem opalona to może odcień jakiś będzie dobry, dostać mogę w aptece pewnie?
mmaryja
mmaryja
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znaczy się masz cerę suchą?

niestety. straszna akcja bo dobry podkład to rzecz prawie niemożliwa. przez 25 lat swojego życia jeszcze takiego nie znalazłam
Konto usunięte
Konto usunięte: dostać mogę w aptece pewnie?

tak, ja kupiłam w super pharmie. ma fajną konsystencję, taką kremową, ale w miarę lekką. można bez problemu nakładać palcami.
mirra20
mirra20
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety. straszna akcja bo dobry podkład to rzecz prawie niemożliwa. przez 25 lat swojego życia jeszcze takiego nie znalazłam

mam ten sam problem. ideału jeszcze nie znalazłam, ale przyznać też muszę, że jakoś namiętnie też nie szukam. zraziłam się niepowodzeniem, poza tym nie używam podkładu zbyt często

Konto usunięte
Konto usunięte: tak, ja kupiłam w super pharmie. ma fajną konsystencję, taką kremową, ale w miarę lekką. można bez problemu nakładać palcami.

to się chyba skuszę. nie jest drogi, więc nawet jak mi nie podpasuje to nie będzie mi szkoda. mam nadzieję, że pędzlem też się ładnie rozprowadza
mmaryja
mmaryja
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zraziłam się niepowodzeniem, poza tym nie używam podkładu zbyt często

ja się załamałam jak się okazało, że nawet guerlain nie pasuje mojej skórze. no i wtedy właśnie kupiłam ten pharmaceris i jak na razie raz lepiej, raz gorzej, ale jest w miarę w porządku.
pędzlem też się rozprowadza w porządku, ale jak zawsze, do każdego podkładu musiałam używać pędzla tak do tego jakoś nie muszę, nawet lepiej mi palcami bo po prostu rozsmarowuje go jak krem
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 August 2012

maryjo piekna, dziewico (tego to nie wiem) polecam lancome Teint Idole Ultra 24h
24h to jasne ze nie trzyma, ale z baza te 16h pociagnie. ja ostatnio mam sucha skore i jedynie ten podklad mi pomaga.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 August 2012

ah no i dzisiaj wreszcie moj beauty blender przyszedl, mega lepiej niz pedzel.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się załamałam jak się okazało, że nawet guerlain nie pasuje mojej skórze. no i wtedy właśnie kupiłam ten pharmaceris i jak na razie raz lepiej, raz gorzej, ale jest w miarę w porządku. pędzlem też się rozprowadza w porządku, ale jak zawsze, do każdego podkładu musiałam używać pędzla tak do tego jakoś nie muszę, nawet lepiej mi palcami bo po prostu rozsmarowuje go jak krem

w takim razie może i mi podpasuję, dziękuję
madzia2143
madzia2143
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja w ogóle nie pijam/jadam tego typu rzeczy. mój organizm źle reaguje na tego typu rzeczy. od jakiś dwóch tygodni przyzwyczajam organizm do lekkiego nabiału i nie wiem, na razie ciężko mi idzie.

no ja tez nigdy nie piłam, ale teraz muszę. I też mój organizm nie reaguje na to zbyt fajnie, ale wolę nie marudzić tylko czekać na efekty.
JestemFejkiem
JestemFejkiem: było sie uczyc przez cały rok :D

nie bądź taki pośmiewny! ;p
styka51
styka51
  22 August 2012

Siemka! Miłego dnia życzę :tak:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to tu sobie poczytaj:

slaba w tym jestem i nie wiem jaka jest roznica miedzy tym a BB kremem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no reklamują te bb, ale są osoby zadowolone i nie, więc jakoś sobie dałam spokój

ja na poczatku wypelnilam ankiete na fejsie z Garniera i Loreala i dostalam probki, z 8 chyba, wiec wystarczylo by zobaczyc jak wyglada to na mojej buzi - nic mnie to nie kosztowalo, jak chcesz poszukaj, poprobujesz i zobaczysz na wlasnej skorze :)

JestemFejkiem
JestemFejkiem: zrecie wiecej antybiotykow niz my w biednej Polszy :)

statystycznie to Polacy traktuja antybiotyki jako leki pierwszego wyboru.
Prinz
Prinz: zeby zrobic, paszport wyrobic i wio z powrotem.

skonczyl Ci sie?

JestemFejkiem
JestemFejkiem: oczywiscie nie nawiązałas do tematu

a Ty tak? LOL

JestemFejkiem
JestemFejkiem: załóz na Hyde temat pod tytułem 'dlaczego mnie nie lubisz' to gwarantuje ci ze jakies 90% osob odpowie to co ja akurat mam na mysli

nie interesuje mnie opinia wiekszosci, ale masz racje nie naleze do osob, ktore usilnie staraja sie o sympatie, zwlaszcza ludzi na hajdzie :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: JestemFejkiem

Prosze, cos innego niz polski podrecznik i ploteczki polskich emigrantow na zarejestrowanej w Anglii stronie :D
http://ec.europa.eu/health-eu/doc/jp_pl_art_en.pdf

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  22 August 2012

dziewczyny chyba zrobie sobie kolczyk w pępku ... :D

madzia2143
madzia2143
  22 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczyny chyba zrobie sobie kolczyk w pępku ... :D

moja kuzynka sobie ostatnio zrobiła ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.