malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak zawsze się znajdujesz w odpowiednim momencie :D A pewnie :D xD

dzis zladowalem w Polsce, wiec szykuj sie:D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sieciowy, w Polsce chyba raczej mało znany, Jean Paul Berlin/Blacky Dress, ciuchy piękne, ceny też

nazwę słyszałam chyba, ale fakt nic nie wiem na jej temat, ale w sumie teraz nawet w sieciówkach kombinują jak mogą
pijana
pijana
  21 August 2012
Prinz
Prinz: dzis zladowalem w Polsce, wiec szykuj sie:D

A co Ty tu będziesz robił, w tym odbycie Europy ? d83dde31
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: urlop mi się skończył i jutro muszę wracać do pracy:/ ciekawe czy moje dziewczyny w pracy narobiły bałaganu pod moją nieobecność

nienawidze wracac do pracy po urlopie, dosyc ze rozleniwiona jestem strasznie, to jeszcze sterta papierow zawsze czeka do ogarniecia

Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie mam kilku znajomych na stacjach, w tym jednego na BP, popytam co i jak, dzięki :) Chociaż znając życie to nawet jeśli jest oferta to znika w oka mgnieniu, jak to w Częstochowie... Straszne bezrobocie :/

byleby nie na stacjach partnerskich (ajenckich), bo tam wiecej niz minimalnej nie dostaniesz a do tego z wyplaty placisz za zrywki (jak ktos ucieknie po tankowaniu nie placac) i za straty na sklepie (jak ktos cos ukradnie) - mialam tak na Shellu, harowalam jak wol, a bywaly wyplaty po 400-500zl... w BP mialam umowe bezposrednio z BP a nie z firma Alfa sp. zo.o. ktora byla tylko ajentem.

JestemFejkiem
JestemFejkiem: prosze, brytyjska strona, bo pewnie te polaczkowate sa dla Pani nierzetelne :)

ykhm... to nie jest strona brytyjska :D LOOOL

JestemFejkiem
JestemFejkiem: ja sie nie obrazam, wiem ze dzielisz Polakow na tych podludzi i siebie - wielkie panisko na saksach :D (w sumie dosłownie i w przenosni), jakbym był złosliwy to spytałbym czy korzystasz z usług weterynarza ale ugryze sie w język i zaproponuje moze zrzeczenie si epolskiego obywatelstwa? Po co przyznawac sie do tego ze jest sie Polka, w koncu to taki wstyd w Małej Brytanii :)

skad w Tobie tyle nienawisci? zaczepiasz i sie rzucasz jak jamnik z cieczka, bez potrzeby moj drogi :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 August 2012
Prinz
Prinz: dzis zladowalem w Polsce, wiec szykuj sie:D

na jak dlugo?

Konto usunięte
Konto usunięte: A co Ty tu będziesz robił, w tym odbycie Europy ?

skad bierzesz emoji? z iPada klikasz?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  21 August 2012
massacre
massacre: nienawidze wracac do pracy po urlopie, dosyc ze rozleniwiona jestem strasznie, to jeszcze sterta papierow zawsze czeka do ogarniecia

właśnie to jest najgorsze to rozleniwienie zwłaszcza, że trzeba wszystko szybko ogarnąć już sobie współczuje

btw. kto mi poleci lekki podkład nawilżający? muszę kupić nowy bo mój obecny jakoś mi skórę wysusza:/
Adidasowa
Adidasowa
  21 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Na pewno, ale uważaj, w Twoim wieku też byłam chudzielcem, potem jakoś to minęło .

No ja mam nadzieję, że przytyję, bo większy wiatr i ze schodów mnie spycha;o

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie ma co ninjować, toż to prawda .

No zgadzam się :ninja:
pijana
pijana
  21 August 2012
massacre
massacre: skad bierzesz emoji? z iPada klikasz?

Nowe są, normalnie w przeglądarce, w oknie w którym piszesz masz uśmiechniętą buźkę w prawym górnym rogu :D
massacre
massacre
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. kto mi poleci lekki podkład nawilżający? muszę kupić nowy bo mój obecny jakoś mi skórę wysusza:/

Loreal Lumimagiq czy jakos tak? jest lekki, lekko kryjacy i nawilzajacy - mi w ogole nie podpasowal :D

massacre
massacre
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nowe są, normalnie w przeglądarce, w oknie w którym piszesz masz uśmiechniętą buźkę w prawym górnym rogu :D

ahahaha, ale zacofana jestem, faktycznie :D
normalnie jak na iPhonie czy iPadzie :D

massacre
massacre
  21 August 2012

P.S. sie wkurzam, ze emoji na fejsie nie dziala :and:

styka51
styka51
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: baby też. ostatnio się dowiedziałam, że siostra mojej bardzo dobrej koleżanki jest dziewczyną do towarzystwa, a znam ją od 3 lat i NIGDY nawet bym nie przypuszczała.

O fak :ninja: No to jest szok...ja w sumie nie wiem o kimś takim w moim otoczeniu, ale kto wie. Swoją drogą nie umiem sobie wyobrazić tego typu "pracy" :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bym nie narzekała :D Ważne, że jest od dawna i myślę, że będzie jeszcze dłuuuugo :D

Ja tam nie narzekam...tylko wśród znajomych jestem w mniejszości;p
mirra20
mirra20
  21 August 2012
massacre
massacre: Loreal Lumimagiq czy jakos tak? jest lekki, lekko kryjacy i nawilzajacy - mi w ogole nie podpasowal :D

oooo to muszę się wybrać i zobaczyć, bo na co dzień się raczej nie paciam, ale mam nie długo parę imprez, więc trzeba dobrze wyglądać:D
massacre
massacre
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oooo to muszę się wybrać i zobaczyć, bo na co dzień się raczej nie paciam, ale mam nie długo parę imprez, więc trzeba dobrze wyglądać:D

no ja tak samo, na codzien zero podkladu, pudru czy jakiejkolwiek innej tapety
ewentualnie wez jakis krem bb - latem jak gdzies mam sie juz wypackac to kremem bb, bo ten loreal jest nawet dla mnie za ciezki :)

mirra20
mirra20
  21 August 2012
massacre
massacre: no ja tak samo, na codzien zero podkladu, pudru czy jakiejkolwiek innej tapety ewentualnie wez jakis krem bb - latem jak gdzies mam sie juz wypackac to kremem bb, bo ten loreal jest nawet dla mnie za ciezki :)

mam taki krem koloryzujący z alterry o taki:

ale niestety podkreśla mi suche skórki :/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.