Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1299 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
nienawidze wracac do pracy po urlopie, dosyc ze rozleniwiona jestem strasznie, to jeszcze sterta papierow zawsze czeka do ogarniecia
byleby nie na stacjach partnerskich (ajenckich), bo tam wiecej niz minimalnej nie dostaniesz a do tego z wyplaty placisz za zrywki (jak ktos ucieknie po tankowaniu nie placac) i za straty na sklepie (jak ktos cos ukradnie) - mialam tak na Shellu, harowalam jak wol, a bywaly wyplaty po 400-500zl... w BP mialam umowe bezposrednio z BP a nie z firma Alfa sp. zo.o. ktora byla tylko ajentem.
ykhm... to nie jest strona brytyjska :D LOOOL
skad w Tobie tyle nienawisci? zaczepiasz i sie rzucasz jak jamnik z cieczka, bez potrzeby moj drogi :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
właśnie to jest najgorsze to rozleniwienie zwłaszcza, że trzeba wszystko szybko ogarnąć już sobie współczuje
btw. kto mi poleci lekki podkład nawilżający? muszę kupić nowy bo mój obecny jakoś mi skórę wysusza:/
P.S. sie wkurzam, ze emoji na fejsie nie dziala
O fak

Ja tam nie narzekam...tylko wśród znajomych jestem w mniejszości;p
no ja tak samo, na codzien zero podkladu, pudru czy jakiejkolwiek innej tapety
ewentualnie wez jakis krem bb - latem jak gdzies mam sie juz wypackac to kremem bb, bo ten loreal jest nawet dla mnie za ciezki :)
mam taki krem koloryzujący z alterry o taki:
ale niestety podkreśla mi suche skórki :/