malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też nie ważne 50 kg i ogólnie nie narzekam:D facet jest zadowolony, bo jest trochę cycka i kawałek tyłka, a kiedyś tego nie miałam, więc grunt to się dobrze czuć ze sobą o:D

No ja niestety jestem typem "jabłko", nie dość, że rodzinnie (wszystkim idzie w brzuch) to jeszcze moja choroba też powoduje tycie w okolicach brzucha, nie mam bioder ani tyłka, cycków też nie, ale lekarka stwierdziła, że to też od choroby, pewnie za późno wykryta. Ale czym ja się mam przejmować, wyniki badań mam książkowe, mam 2 ręce i 2 nogi i sprawną głowę, najważniejsze żeby mnie jakiś rak nie zjadł za wcześnie, a nie jakieś... cycki i cellulity :D
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 August 2012
massacre
massacre: Popieram tych, ktorzy sa zdrowi i zdrowo wygladaja, czyli tych, ktorych widuje w health clubs, nie tych co siedza w przychodniach czy aptekach ;)

+ sugerowanie ze facet ktory zdrowo wyglada jest rzeczywiscie zdrowy
och health clubs, jak to dumnie brzmi, nie to co w Polszy prawda?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 August 2012
styka51
styka51: Niby Maniek mówi, że fajnie wyglądam, bo jest się do czego przytulic, ale nie będe nowych ciuchów kupować -,-

Facet zakochany jest slepy, musisz trzymac kontrol sama nad soba :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  21 August 2012
massacre
massacre: Bo jestes ladna :D A ilosc kg to tylko numerek - jesli sie podoba Ci i innym to, co Ty widzisz w lustrze, to numerek, ktory widac na wadze nie powinien miec na to wiekszego wplywu.

No klasyczną pięknością nie jestem, ale jak się umaluję to nie narzekam :D
massacre
massacre: Bo Ty jestes boginia :)

Podbijam :D
massacre
massacre
  21 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: + sugerowanie ze facet ktory zdrowo wyglada jest rzeczywiscie zdrowy

nigdzie tego nie napisalam

JestemFejkiem
JestemFejkiem: och health clubs, jak to dumnie brzmi, nie to co w Polszy prawda?

nie wiem jak to przetlumaczyc, wybacz

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  21 August 2012
styka51
styka51: To jest straszne ;C Niby Maniek mówi, że fajnie wyglądam, bo jest się do czego przytulic, ale nie będe nowych ciuchów kupować -,-

Więcej seksów i zleci :rotfl:
massacre
massacre
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No klasyczną pięknością nie jestem, ale jak się umaluję to nie narzekam :D

Walic klasyke :D

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 August 2012
massacre
massacre: nigdzie tego nie napisalam

bardziej ni zal tych ktorzy wdupczaja miksy proteinowe z opakowan ze zdjeciem kulturystow bo wiem ze za 10-15 lat beda stałymi klientami aptek (w sumie powinienem sie cieszyc bo napedza koniukture)
massacre
massacre: nie wiem jak to przetlumaczyc, wybacz

przyjmij ze w Polsce tego nie ma, w koncu u nas nie ma nic a u was jest wszystko :and:
kedi
kedi
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też jestem najedzona, może nie jak prosię ale jednak ;d Aż dziw, że w taką duchotę chciało mi się w ogóle jeść, okropnie jest, nie ma czym oddychać -.-

a u nas dzisiaj fajnie, ciepło ale jest lekki wiaterek, za to wczoraj było okropnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: a pewnego dnia stają się za małe xd

jak stają się za luźne to też nie jest fajnie, okropnie wyglądają wiszące spodnie u kobiety na tyłku :and:
pijana
pijana
  21 August 2012
kedi
kedi: a u nas dzisiaj fajnie, ciepło ale jest lekki wiaterek, za to wczoraj było okropnie.

No wczoraj to nie wyszłam z domu nawet na moment, siedziałam prawie naga i się gotowałam, a dzisiaj odrobinę lepiej, po nocnej burzy, ale też dla mnie za ciepło, jednak lubię chłód. Poszłam za pracą, zostawiłam aż 2 cv, ale na nic się nie nastawiam :nie:
kedi
kedi: jak stają się za luźne to też nie jest fajnie, okropnie wyglądają wiszące spodnie u kobiety na tyłku

Coś o tym wiem, bo nie mam tyłka, do spodni obowiązkowo pasek, a i tak non stop podciągam, no i koniecznie kieszenie na dupce coby stworzyć chociaż iluzję :D
styka51
styka51
  21 August 2012
massacre
massacre: Facet zakochany jest slepy, musisz trzymac kontrol sama nad soba :D

Przeca on juz dawno nie zakochany... Z litości to mówi;p A na początku wakacji taka hot byłam:D Ojojojojoj :zakochany:
Ale od września na bank znowu spadnę.
A dziś Maniuch przesłał mi mms'em zdjęcia takiego ładnego domku i mówi, że też taki będziemy mieć :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Więcej seksów i zleci

Liczę na to. Ostatnio okresy były soł zastój -,-
mmaryja
mmaryja
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

to mnie zachęciłaś na ten masaż bańką:and: idę jutro
massacre
massacre
  21 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: przyjmij ze w Polsce tego nie ma

dosc czesto podajesz nierzetelne informacje, wole wiec sprawdzic sama, ale dziekuje :)

JestemFejkiem
JestemFejkiem: w koncu u nas nie ma nic a u was jest wszystko

nie przesadzaj, macie duzo lepiej wyposazone apteki i z tego co mi wiadomo, Polska jest w czolowce swiatowej, jesli chodzi o ilosc spozywanych lekarstw :D

JestemFejkiem
JestemFejkiem: bardziej ni zal tych ktorzy wdupczaja miksy proteinowe z opakowan ze zdjeciem kulturystow bo wiem ze za 10-15 lat beda stałymi klientami aptek (w sumie powinienem sie cieszyc bo napedza koniukture)

LOL, sportowcy napedzaja koniunkture aptekarzykom ;D

pijana
pijana
  21 August 2012
styka51
styka51: Liczę na to. Ostatnio okresy były soł zastój -,-

Ja niedługo zapomnę jak to się robi :crylol: Ale nie chcę sex-frienda, nie ma to jak z własnym facetem
kedi
kedi
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poszłam za pracą, zostawiłam aż 2 cv, ale na nic się nie nastawiam

dasz rade, w koncu cos znajdziesz. a chcesz tylko na wakacje czy masz zamiar ciągnąć prace ze studiami? gdzie szukasz i co chciałabyś robić? jakoś ostatnio ciężej z pracą, przynajmniej w lublinie :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Coś o tym wiem, bo nie mam tyłka, do spodni obowiązkowo pasek, a i tak non stop podciągam, no i koniecznie kieszenie na dupce coby stworzyć chociaż iluzję :D

ja teraz też nie mam tyłka. a podobaja mi się właśnie takie większe. no cóż, może kiedys urośnie :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.