malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie fakt, nie powinnam tak wiecznie narzekać bo są ludzie którzy mogą to źle odebrać ;* ale mnie to serio męczy i martwi, bo z tym spadkiem wagi mam teraz masę problemów, do tego nie mogę póki co przytyć.. nie było mnie kilka dni w domu i rodzina poznała po mnie że jestem chudsza niż przed wyjazdem. Zresztą ja też to widzę bo powoli rajstopy na mnie wiszą. To jest na prawdę okropne... A strasznie mnie irytuje i dołuje gdy ktoś mówi że mam anoreksję (chociażby dzisiaj w sklepie), bo jem jak każdy (pomijając fast foody i słodycze), do tego wciskam w siebie wtedy gdy głodu nie czuję (co sprawia że co dziennie boli mnie brzuch) - i co? na prawdę chora sytuacja.

jedz dużo twarogu :P serio!
madzia2143
madzia2143
  20 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: jedz dużo twarogu :P serio!

jem, poważnie! ;P czasami już mam dosyć :ninja:

w ogóle jakim wywodem walnęłam, sorry! ale jestem po kilku piwkach (miał być odwyk, a wyszło jak wyszło :ninja: ) idę coś poczytać jeszcze z farmy i nynku.

Przyjemnego nabijania ;*
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  20 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dę coś poczytać jeszcze z farmy

jak dobrze ze mam to juz za sobą :zakochany:
madzia2143
madzia2143
  21 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: jak dobrze ze mam to juz za sobą

to lepiej się nie odzywaj :krzeslo: ja mam 3go września podejście number 2 :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: Przyjemnego nabijania ;*

haha, ale ponabijaliście :mrgreen:
Babsy
Babsy
  21 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: No po porodzie będziesz miała sflaczały i taki dziwny... miękki, ciężko określić. Ale potem powinno wszystko wrócić do ładu, o ile oczywiście się o to postarasz Mi w sumie został tłuszczyk na brzuchu, tak na dole, i cały czas lekko odstaje i za nic nie mogę się go pozbyć mimo, że ćwiczę. Ale źle to nie wygląda i na pewno nie jest sflaczały A o rozstępach się nie wypowiem bo ich nie mam. Ale ogólnie nie ma co się z tym spieszyć i przejmować, bo jak się pojawi dzidzia, to mało będziesz miała czasu żeby myśleć i zajmować się takimi problemami

oczywko ze na poczatku bedzie jakis taki nie wiadomo jaki, ale mam nadzieje ze mi potem sie ujedrni z pomoca cwiczen :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 August 2012
kedi
kedi: wiesz, pewnie masz racje ale wątpie, że mi to grozi

Pamietaj, ze efekty niezdrowego zywienia nie musza pojawic sie od razu... ale za 10 lat mozesz miec tego skutki :) To tak jak palenie - nie zabija od razu ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: jeden taki kosztuje ok 7zł. Ja muszę zamówić na allegro, bo wychodzi taniej. jakoś 5,50zł za butelkę.

taniej wychodza w proszku szejki na mase, nie ma bata by od nich schudnac czy trzymac wage w miejscu :ziober2:

Nie pijam tych akurat z Olimpa, ale pije szejki proteinowe w proszku, czyli szejki robie sobie sama, z woda lub z mlekiem. Polecam :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 August 2012
Babsy
Babsy: oczywko ze na poczatku bedzie jakis taki nie wiadomo jaki, ale mam nadzieje ze mi potem sie ujedrni z pomoca cwiczen :)

kobiety czesto zapominaja, ze w ciazy tez mozna cwiczyc. Ja popelnilam ten sam blad. Jak zajde drugi raz, nie ma bata - nie bede robila urlopu od silowni :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kameleon
Kameleon
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143

Dieta zbilansowana. 5,6 posiłków dziennie w równych odstępach.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No a ja mam równe 50 kg ;] przy wzroście 170 cm

:wtf:.

Jaka z Ciebie chudzina ;o.

Wzrostu jestem podobnego i po schudnieciu, jakiś czas temu ważyłam 57 kg, i wyglądałam jak patyk w sumie, buzia zapadnięta itd. Obecnie waże 15 kg wiecej niż Ty i kurdę chyba powinnam czuć się jak sloń ;D, a wcale tak nie jest ;D.
:ziober2:
massacre
massacre
  21 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: chyba powinnam czuć się jak sloń ;D, a wcale tak nie jest ;D.

jak dla mnie 65kg przy 170cm to waga idealna, o ile zachowane sa proporcje klepsydry :D

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  21 August 2012
massacre
massacre: szejki na mase

[*]
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam 3go września podejście number 2

nic sie nie uczysz :P
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  21 August 2012
massacre
massacre: jak dla mnie 65kg przy 170cm to waga idealna, o ile zachowane sa proporcje klepsydry :D

Klepsydra u mnie straciła proporcjonalność trochę :rotfl:.
Ogólnie dużym biustem nie mogę się pochwalić, ale tylek mam chyba dobry :ziober2:.
Chociaż jak ważyłam te 57 kg, to pierwsze co zjechało mi z cyckow, trochę to było krępujące, obecnie mieszczą się w normie :D.

Ale kurdę wszystko zależy od budowy ciała, nie można patrzec tylko na cyfry.
Ja akurat mam dość mocno umięsnione nogi, tłumaczę sobie, że ona dużo ważą:ziober2:.
:ziober2:
Babsy
Babsy
  21 August 2012
massacre
massacre: kobiety czesto zapominaja, ze w ciazy tez mozna cwiczyc. Ja popelnilam ten sam blad. Jak zajde drugi raz, nie ma bata - nie bede robila urlopu od silowni

u mnie teraz to juz klops, ledwo sie na wyrze przekrecam czy z niego schodze ;)
Adidasowa
Adidasowa
  21 August 2012
Babsy
Babsy: ja mam 1.68m. mam zamiar zejsc do 60 kg, a jakby jeszcze ze 2,3 wiecej spadly bym sie nie pogniewala :D obawiam sie, ze brzuchol mi sflaczeje- kit z rozstepami, bo juz je mam, ale na szczescie ich nie widze, bo sa kawalek dalej pod pepkiem ;) na szczescie mi stopy nie spuchly, troche kostki.

Ale to jak Ci kostki spuchły to pewnie całe stopy też spuchną;/ A koleżanka mówiła, że masakra jest, chodzić nie może. No i strasznie ją po żebrach dziecinka kopie ;D A że zapytam, który to miesiąc?

MaqdaIena
MaqdaIena: Jaka z Ciebie chudzina ;o.

Podobno:mrgreen:

MaqdaIena
MaqdaIena: Wzrostu jestem podobnego i po schudnieciu, jakiś czas temu ważyłam 57 kg, i wyglądałam jak patyk w sumie, buzia zapadnięta itd. Obecnie waże 15 kg wiecej niż Ty i kurdę chyba powinnam czuć się jak sloń ;D, a wcale tak nie jest ;D.

Bo to zależy jak komu się to wszystko rozkłada po ciele:ninja:
mmaryja
mmaryja
  21 August 2012

próbowałam kilka razy pić takiego szejka i nie mogę. roz'ierdala mi żołądek opór, jakbym się nażarła kamieni.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.