Konto usunięte: właśnie zdrowie przede wszystkim, mnie przeraża jak się dziewczyny odchudzają ducanami itp. zwłaszcza takie, które nie mają się z czego odchudzać
Dokładnie, ale nie przetłumaczysz, będzie zdychała z wyczerpania, ale ona musi być CHUDA :-/
massacre: Ja w trakcie studiow pracowalam na BP, walilam nocki, lepsze stawki byly w nocy i do tego w weekendy. Dobre siano bylo, bo wyciagalam 1500zl, gdzie nie byla to praca na caly etat i jakies 100 lat temu :D Jak dla studentki to wiecej niz trzeba, kasy wystarczylo na wszystko, co chcialam, a do tego elastyczny grafik ze zmianami 12h. Do tego wszystko legalnie, jak nalezy, dbaja o pracownikow, prowadza szkolenia itd. Nie tak jak np. na Shellu, ktorym tez pracowalam czy Orlenie, gdzie pracowaly kolezanki :) Tam ponoc pracodawcy wala w uja jak mlody Kazio
W sumie mam kilku znajomych na stacjach, w tym jednego na BP, popytam co i jak, dzięki :) Chociaż znając życie to nawet jeśli jest oferta to znika w oka mgnieniu, jak to w Częstochowie... Straszne bezrobocie :/
Konto usunięte: jeszcze przed. w piątek godzina w
No to życzę żeby masaż Cię nie bolał, 2 dni przed ślubem, hardkor