malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  23 August 2012

Ej dziewczynki jak się fachowo nazywa w łańcuszkach to "zapinanie" takie kółeczko, które wchodzi w drugie kółeczko ?

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 August 2012
Babsy
Babsy: na razie sie nigdzie nie wybieram, ale predzej fotka przestanie istniec, niz ja tyle natrzepie ;)

fotce to nie grozi, ladne siano trzepia :)
styka51
styka51: Hhahaha:d Skąd to znam:D Ja chodziłam do LO - kompoty/kujony/w miarę zwykli (bio-chem i human) choć reszta szkół uważała "nas" za nudziarzy oraz że nie wiemy co to impreza (szczególnie ci z ekonoma) ekonomik - w większości ćpunki/imprezowicze - nie mogą wychodzić ze szkoły, bez specjalnej karty, codziennie policja rolnik - wiadomo rolnicy i serio normalni ludzie, żadnych afer, spoko atmosfera, przyjeżdżają na przyczepie na studniówkę zawodówka - plastiki, nakoksowane chłopaczki w beemkach za 4 koła - jak sobie przypomnę, to masakra.

LOL
U mnie najfajniejsi byli chlopacy z elektronika (technikum) w Gdansku ^^ czyli pozniejsi studenci Polibudy Gdanskiej 2764

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  23 August 2012
massacre
massacre: Troche to przykre, bo w sumie nie widze nic zlego w tym, ze ktos nie chce studiowac a jedynie zdobyc zawod i w nim pracowac. Sa rozne okolicznosci i rozne sytuacje zyciowe, nie kazdy musi byc prezesem. Jak ktos ma pasje bycia krawcowa, to niech bedzie krawcowa, a nie pcha sie na sile na jakis marketing, bo jako krawcowa z powolania bedzie na pewno szczesliwsza i zarobki bedzie miala lepsze niz jakby zostala kims przecietnym po marketingu. Zawod trzeba czuc, inaczej majac tuzin dyplomow nie zrobi sie kariery... A przykre jest wlasnie to, ze zawodowki tworza rodzaj getta dla ludzi tam przebywajacych - oni sami sobie to tworza robiac przy okazji krzywde tej mniejszosci, ktora opisalam. MEN moglby w koncu jakas porzadna reforme w szkolnictwie zrobic :D

To jest właśnie najgorsze...Znam chłopaka, któy wychodząc z gimbazy miał średnią 5,8 i poszedł do zawodówki na mechanika, bo jego ojciec ma warsztat. Szkoda go trochę, bo nie raz obili go za lepsze oceny czy za to, że jest "mądrzejszy" na sprawdzianach. No ale skończył już i jakoś mu się wiedzie. Choć chłopaki z zawodówki częściej są mądrzejsi od dziewczyn tam uczęszczających :ninja:
mirra20
mirra20
  23 August 2012

Asiu ja leże i nabieram koloru:D

massacre
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: Choć chłopaki z zawodówki częściej są mądrzejsi od dziewczyn tam uczęszczających

jak juz sie bawimy w szufladki, to owszem, zgadzam sie z nia :D
i w ogole faceci, ktorzy nie pracuja w gejerach sa lepsi w lozku xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Asiu ja leże i nabieram koloru:D

ja nie mam nawet sily wyjsc z kocem, zeby sie polozyc, choc wiem, ze za pare miesiecy bede tesknila za ta pogoda -,-

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  23 August 2012
massacre
massacre: LOL U mnie najfajniejsi byli chlopacy z elektronika (technikum) w Gdansku ^^ czyli pozniejsi studenci Polibudy Gdanskiej

Jak czekałam na pks do mojej wioski, to nawet nie musiałąm znać osoby, a po zachowaniu czy wyglądzie widziałam do jakiej szkoły chodzi :D
U mnie najfajniejsi chłopacy byli z klas technicznych w zawodówce ( dwóch chłopaków miałam z tamtych klas, Maniek też ) - mechanicy, elektrycy, elektrocośtam :lol:
massacre
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: mechanicy, elektrycy, elektrocośtam

z mechanikiem sie zadnym nie spotykalam, dwoch znam, jeden jest biseksualny, drugi facet mojej kolezanki totalnie nie moj typ
elektrotechnika czy elektronika? :D

styka51
styka51
  23 August 2012
massacre
massacre: jak juz sie bawimy w szufladki, to owszem, zgadzam sie z nia :D i w ogole faceci, ktorzy nie pracuja w gejerach sa lepsi w lozku xD

:D
Szczerze, to tylko Mańka znam jaki jest w łóżku i nie zapowiada się na jakiekolwiek zmiany. Ale nie narzekam :D
Czasem jak spotkam znajomego, który wyjechał na studia do Poznania/Wrocławia/Warszawy, to już taaaaaka inteligencja, po prostu pan z wyższych sfer, a ja taki plebs, że nie wiadomo jak się odezwać :ninja:
mirra20
mirra20
  23 August 2012
massacre
massacre: ja nie mam nawet sily wyjsc z kocem, zeby sie polozyc, choc wiem, ze za pare miesiecy bede tesknila za ta pogoda -,-

ja staram się łapać każdy promyk słońca, bo też zdaję sobie sprawę, że ta piękna pogoda się nie długo skończy i będzie zimno:/
styka51
styka51
  23 August 2012
massacre
massacre: elektrotechnika czy elektronika? :D

Mechatronika :lol:

massacre
massacre: z mechanikiem sie zadnym nie spotykalam, dwoch znam, jeden jest biseksualny, drugi facet mojej kolezanki totalnie nie moj typ

Mój Maniek jest mechanikiem :lol: hydraulikiem i teraz chce na tech. wiertnicze czy coś zaocznie zrobić :ninja:
styka51
styka51
  23 August 2012

Robię sobie paznokcie Galaxy:D

mirra20
mirra20
  23 August 2012
styka51
styka51: Robię sobie paznokcie Galaxy:D

a jakie to?
ja ostatnio robiłam ombre i nawet fajnie mi wyszło chociaż robiłam szybko
styka51
styka51
  23 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jakie to?

Z bloga The Great Kate
mirra20
mirra20
  23 August 2012
styka51
styka51: Z bloga The Great Kate

dziwne, to nie dla mnie
massacre
massacre
  23 August 2012
styka51
styka51: Czasem jak spotkam znajomego, który wyjechał na studia do Poznania/Wrocławia/Warszawy, to już taaaaaka inteligencja, po prostu pan z wyższych sfer, a ja taki plebs, że nie wiadomo jak się odezwać

Konto usunięte
Konto usunięte: ja staram się łapać każdy promyk słońca, bo też zdaję sobie sprawę, że ta piękna pogoda się nie długo skończy i będzie zimno:/

Konto usunięte
Konto usunięte: ja ostatnio robiłam ombre i nawet fajnie mi wyszło chociaż robiłam szybko

no wlasnie, widzialam w koncu zdjecia? to byly te rozowe?

styka51
styka51: Z bloga The Great Kate

nie podoba mi sie, wyglada jak napackane :(

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.