Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1310 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ej dziewczynki jak się fachowo nazywa w łańcuszkach to "zapinanie" takie kółeczko, które wchodzi w drugie kółeczko ?
fotce to nie grozi, ladne siano trzepia :)
LOL
U mnie najfajniejsi byli chlopacy z elektronika (technikum) w Gdansku ^^ czyli pozniejsi studenci Polibudy Gdanskiej

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
To jest właśnie najgorsze...Znam chłopaka, któy wychodząc z gimbazy miał średnią 5,8 i poszedł do zawodówki na mechanika, bo jego ojciec ma warsztat. Szkoda go trochę, bo nie raz obili go za lepsze oceny czy za to, że jest "mądrzejszy" na sprawdzianach. No ale skończył już i jakoś mu się wiedzie. Choć chłopaki z zawodówki częściej są mądrzejsi od dziewczyn tam uczęszczających

jak juz sie bawimy w szufladki, to owszem, zgadzam sie z nia :D
i w ogole faceci, ktorzy nie pracuja w gejerach sa lepsi w lozku xD
ja nie mam nawet sily wyjsc z kocem, zeby sie polozyc, choc wiem, ze za pare miesiecy bede tesknila za ta pogoda -,-
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jak czekałam na pks do mojej wioski, to nawet nie musiałąm znać osoby, a po zachowaniu czy wyglądzie widziałam do jakiej szkoły chodzi :D
U mnie najfajniejsi chłopacy byli z klas technicznych w zawodówce ( dwóch chłopaków miałam z tamtych klas, Maniek też ) - mechanicy, elektrycy, elektrocośtam

:D
Szczerze, to tylko Mańka znam jaki jest w łóżku i nie zapowiada się na jakiekolwiek zmiany. Ale nie narzekam :D
Czasem jak spotkam znajomego, który wyjechał na studia do Poznania/Wrocławia/Warszawy, to już taaaaaka inteligencja, po prostu pan z wyższych sfer, a ja taki plebs, że nie wiadomo jak się odezwać

no wlasnie, widzialam w koncu zdjecia? to byly te rozowe?
nie podoba mi sie, wyglada jak napackane :(