malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na kazdym inna osoba, zadna jakos mega do mnie nie podobna

no fakt, można by się pokusić o stwierdzenie, że widzę lekką różnicę postaci na owych zdjęciach :rotfl:

też miałam jakieś dupne na ostatnim dowodzie, ale wyrabiałam przed osiemnastką i był ważny tylko pięć lat na szczęście :D haha
Paulinessa
Paulinessa
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zdawalam podobnie miala problem jedna babka

ja też :and:
sylwik
sylwik
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też miałam jakieś dupne na ostatnim dowodzie, ale wyrabiałam przed osiemnastką i był ważny tylko pięć lat na szczęście :D haha

z tego powodu teraz wymienialam, mialam to samo co na prawku. wtedy policjant przy wlepianiu mi punktow spedzil dobra minute na wykminianiu czy ja to ja, tak wnioskuje po spojrzeniach to na mnie to na dokumenty:lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też

zmiana z bordo na blond byla bardzo znaczaca, wrecz rysy twarzy zmienila:ninja: u babsy to troche jednak mniej wplynelo na twarz:tak:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego powodu teraz wymienialam, mialam to samo co na prawku. wtedy policjant przy wlepianiu mi punktow spedzil dobra minute na wykminianiu czy ja to ja, tak wnioskuje po spojrzeniach to na mnie to na dokumenty

Kiedyś Cię posadzą za fałszowanie dokumentów lub podszywanie się, zobaczysz :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 August 2012

Czekaj, pokaże Ci moje :ninja:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na kazdym inna osoba, zadna jakos mega do mnie nie podobna

Sorki ale musiałam :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 August 2012

Syl..

po lewej 3 minutówka rodem z kryminału zrobiona w BUWie :rotfl:
po prawej karta miejska (takie samo mam w dowodzie) z całkiem znośnym zarysem twarzy (chyba :rotfl:)

sylwik
sylwik
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po lewej 3 minutówka rodem z kryminału zrobiona w BUWie

jak po tygodniowej imprezie:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: po prawej karta miejska (takie samo mam w dowodzie) z całkiem znośnym zarysem twarzy (chyba )

widac, ze duzo lepiej zrobione foto, o wieeele lepiej wygladasz:)

btw. macie w wawie karte miejska z customowym zdjeciem jako tlem?!? piesio:w00t:
krakowska jest straszna. golebie nawet na niej musza byc, latajace szczury 'chluba' miasta:nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś Cię posadzą za fałszowanie dokumentów lub podszywanie się, zobaczysz

jesli przy okazji zapomna o mandaciku i punktach, nie mam nic przeciwko:crylol:
w sumie mam 0 teraz:mrgreen:
Psyche30
Psyche30: Sorki ale musiałam

taka prawda:crylol:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taka prawda

Ale to w środku jest ok, ładnie wyszłaś.
Ja za to w dowocie to jakaś masakra, a ostatnio musiałam się w barze legitymować to wstyd było dowód pokazać :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak po tygodniowej imprezie

oj tam oj tam :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: btw. macie w wawie karte miejska z customowym zdjeciem jako tlem?!? piesio krakowska jest straszna. golebie nawet na niej musza byc, latajace szczury 'chluba' miasta

Wiesz co, jak zamawiasz bezpośrednio u nich na miejscu to do wyboru są jakieś typowe gnioty - chyba metro, pałac kultury, syrenka, czy coś tam.
Jak składasz wniosek przez neta - czy to o pierwsza kartę, czy o duplikat - tło możesz im przesłać dowolne, byle by było zgodne z prawem polskim :pavarotti:
Także zrobiłam sobie tło z moimi gałganami :-)
Od razu przyjemniej się patrzy :D
sylwik
sylwik
  18 August 2012
Psyche30
Psyche30: Ale to w środku jest ok, ładnie wyszłaś.

sek w tym, ze calkiem mi sie zmienila twarz, juz tak nie wygladam.
inny ksztalt twarzy, proporcje, wszystko. teraz mi sie mocno twarz wydluzyla, kosci policzkowe wyszly, nos sie zmienil, usta...:woot: az dziwne to. 6 lat niecale minelo.
szkoda, bo ladniejsza bylam pare lat temu, wygladam coraz bardziej jak moj ojciec:lol:
Psyche30
Psyche30: Ja za to w dowocie to jakaś masakra, a ostatnio musiałam się w barze legitymować to wstyd było dowód pokazać

pooooka:ziober2:
sylwik
sylwik
  18 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz co, jak zamawiasz bezpośrednio u nich na miejscu to do wyboru są jakieś typowe gnioty - chyba metro, pałac kultury, syrenka, czy coś tam. Jak składasz wniosek przez neta - czy to o pierwsza kartę, czy o duplikat - tło możesz im przesłać dowolne, byle by było zgodne z prawem polskim

w krk jest tylko jeden, jedyny wzor. a, nie, kkm/karta platnicza jest odrobinke znosniejsza.
dobrze, ze na legitki studenckie da sie wbic to. chociaz nie trzeba patrzec na to szkaradzienstwo.
Konto usunięte
Konto usunięte: Także zrobiłam sobie tło z moimi gałganami :-) Od razu przyjemniej się patrzy :D

poprawa humoru z rana:ziober2:
tylko najzabawniejsze mozliwe foto zwierza wybierac:)
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  18 August 2012
kedi
kedi
  18 August 2012

omg, wchodze a tu taka bomba.
btw. znowu ponabijane nie wiadomo ile jak mnie nie było :ninja:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj o 23:17Cytuj fragment | Cytuj całość

moim zdaniem zajebiscie wyglada, serio.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.