malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 August 2012
styka51
styka51: Ja w ogóle widzę taką małą czarną, beżowe szpilki, lekko upięta fryzura, coś a'la kok. I do tego duże złote kolczyki plus złota szeroka bransoleta :D

O. Lubilam nosić duże kolczyki i upinać do tego włosy wysoko, niestety uczulilam się niemal na każdą biżuterie i szlag to trafił, a szkoda :).
:ziober2:
styka51
styka51
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Czyli co ? Zawsze trzeba mieć coś na ramionach ? :D.

Nie wiem czy trzeba. Ja bym założyła, bo byłoby mi głupio trochę...nie dość, że dekold, to jeszcze gołe plecy;p
MaqdaIena
MaqdaIena: Wyskoczyłam na wesele w kiecce, która oczywiście mojego tatuażu nie zakrywala, wszystkie stare baby mordowaly mnie wzrokiem, a jak jeszcze zobaczyly, że pale i że kieliszkiem wódki się nie brzydzę, to już w ogóle

To jest śmieszne po prostu. Nie mam sił do takich zachowań. U mnie na wiosce ludzie zdziwieni, że ja wódkę pije, że na wakacjach sama z chłopakiem byłam, że pewnie teraz w ciąży będę...Jak mnie to irytuje to głowa mała. A i nawet te stare babcie nie są takie wredne, co te przed 50 -,-
styka51
styka51
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Lubilam nosić duże kolczyki i upinać do tego włosy wysoko, niestety uczulilam się niemal na każdą biżuterie i szlag to trafił, a szkoda :).

Super coś takiego wygląda:D Coś w stylu empire:D
Ja kiedyś mogłam bez problemu nosić kolczyki za 5 zł, a teraz od razu ucho boli, ale po pewnym czasie przestaje :ninja:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  17 August 2012
styka51
styka51: Z włosami nie mam co kombinować. Ostatnio ładnie mi się układają nawet bez prostowania, tylko musze o nie bardziej dbać. Myślę, by je obciąć;p

Ja znalazłam ostatnio dobry patent na moje włosy :D zawsze jak nie obcinałam przez prawie półtora miesiąca to miałam okropne, nie mogłam ich nigdy ułożyć, nawet prostowanie nic nie dawało, bo zaraz robiły się takie beznadziejne. a teraz, troche już odrosty mam ale szkoda mi malować, bo jak je umyje, trochę same podeschnął, prze prostuje kilka pasem z góry i wyjde na dwór ze spodem jeszcze troche wilgotnych to są zajebiste, przez całą noc mogę się bawić, tańczyć, pocić a one ciągle takie jak w domu :rotfl:.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Hahahaha, było się zachowywać tak jak do tej pory, to by wzrok szybko poodwracały :D zresztą ja nawet nie rozumiem takich ludzi, co im do tego jaki ktoś jest i jak ktoś się bawi.

Gdyby mogły, to wypaliłyby mi dziury w plecach ;D.
Ja w sumie takim osobom się nie dziwię, że tak reagują.
Jednak za ich czasów, kiedy były w naszym wieku, nie do pomyślenia było zapalić i wypić tyle co facet ;D, przecież takie zachowania damom nie przystoiły. A gdzie jeszcze kolorowanki na ciele ;D. Chociaż wtedy byłam zaskoczona, bo AŻ z taką reakcją sie pierwszy raz spotkałam, w Poznaniu ludzie jacyś bardziej wyluzowani chodzą jednak, nawet Ci duzo starsi :).

Miłego Wam ;D.
:ziober2:
styka51
styka51
  17 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ja znalazłam ostatnio dobry patent na moje włosy :D zawsze jak nie obcinałam przez prawie półtora miesiąca to miałam okropne, nie mogłam ich nigdy ułożyć, nawet prostowanie nic nie dawało, bo zaraz robiły się takie beznadziejne. a teraz, troche już odrosty mam ale szkoda mi malować, bo jak je umyje, trochę same podeschnął, prze prostuje kilka pasem z góry i wyjde na dwór ze spodem jeszcze troche wilgotnych to są zajebiste, przez całą noc mogę się bawić, tańczyć, pocić a one ciągle takie jak w domu

:szok: U mnie by coś takiego nie przeszło. Jak nie wyprostuje porządnie, to i tak mi się zaczynają wywijać ;p
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: w Poznaniu ludzie jacyś bardziej wyluzowani chodzą jednak, nawet Ci duzo starsi

To bardzo duże miasto i ludzie bardziej zaznajomieni są z różnymi subkulturami i nie tylko. Widzą przecież co się dzieje w mieście i na świecie i to nie tylko w telewizji, a na wsi zacofane społeczeństwo to na każdego delikatnie innego od nich patrzą jak na wariata.

styka51
styka51: Jak nie wyprostuje porządnie, to i tak mi się zaczynają wywijać

To może postaw na jakieś delikatne loki?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  17 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: To może postaw na jakieś delikatne loki?

Chyba i lokówce pomyślę...Żeby ewentualnie podkreślać, moje naturalne skręty, o.
Babsy
Babsy
  17 August 2012

reklama na harrym:mrgreen:
co do wlosow, powiem jedno- nienawidze swoich i nie moge na siebie patrzec d83dde21

mirra20
mirra20
  17 August 2012
styka51
styka51: U mnie na wiosce ludzie zdziwieni, że ja wódkę pije, że na wakacjach sama z chłopakiem byłam, że pewnie teraz w ciąży będę...Jak mnie to irytuje to głowa mała. A i nawet te stare babcie nie są takie wredne, co te przed 50 -,-

to moja wieś jest chyba bardziej nowoczesna, bo babki się patrzą ale już mało mówią do innych ludzi, ale podejrzewam, że między sobą to obrabiają w grom
styka51
styka51
  17 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to moja wieś jest chyba bardziej nowoczesna, bo babki się patrzą ale już mało mówią do innych ludzi, ale podejrzewam, że między sobą to obrabiają w grom

Wczoraj się wielu ciekawych rzeczy o sobie dowiedziałam. I właśnie nie od jakiejś starszej babki, tylko kobiety w wieku mojej mamy. I najlepsze, że mnie obgaduje, od najgorszych wyzywa, a jak jej córeczka się zachowuje to nie widzi ;] Ale mam to gdzieś ;)
kedi
kedi
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Słyszałam wiele razy, że czarny jest zaklepany na pogrzeby i nie wypada na weselę takowego ubierać ;D.

uwielbiam takie myślenie. ja chodzę ciągle na czarno i z powodu czyichś głupich przekonań na pewno tego nie zmienię więc na wesele też mam czarną.
mirra20
mirra20
  17 August 2012
styka51
styka51: Wczoraj się wielu ciekawych rzeczy o sobie dowiedziałam. I właśnie nie od jakiejś starszej babki, tylko kobiety w wieku mojej mamy. I najlepsze, że mnie obgaduje, od najgorszych wyzywa, a jak jej córeczka się zachowuje to nie widzi ;] Ale mam to gdzieś ;)

bo to zazwyczaj tak jest, ja kiedyś jak moja babcia żyła to też słyszałam dużo ciekawych rzeczy, Bo ktoś jej jakichś głupot naopowiadał, a ona biedna się przejmowała, ale po jakimś czasie jak zobaczyła, że wnuki tych obrabiających tyłki mają swoje za uszami to przestała się przejmować głupotami. Teraz babci już nie ma, plot nie słyszę o sobie, bo moja mama się nimi nie zajmuję, a jak ktoś jej coś powie to jeszcze ochrzan ktoś zbierze o:D
mirra20
mirra20
  17 August 2012

co do sukienek czarnych też sobie upolowałam ostatnio małą czarną w sh:D

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  17 August 2012
styka51
styka51: Hhahahhha:d Kiedys na nk. miałam zakie zayebiste zdjęcie w okularach i Maniek (wtedy jeszcze nie mój) napisał komentarz: Intelektualistka marzeniem każdego chłopca ;)

dobrze prawi :P
tylko podsuwam propozycje klasycznego stroju który na pewno spotka się z szersza aprobatą :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.