malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Słyszałam wiele razy, że czarny jest zaklepany na pogrzeby i nie wypada na weselę takowego ubierać . Jaśniejsze sukienki są mi za duże wszystkie, a jakoś latac po sklepach nie mam ochoty za nową , więc stawiam na czern

Na pogrzebach na czarno ubiera się zazwyczaj jakaś tam rodzina i starsze panie, przynajmniej u mnie tak jest. Ludzie za to wybierają inne eleganckie ubrania i też wydaje mi się że jest dobrze.

Jedno wesele, to po co czas i kasę marnować :D zresztą z czarnej sukienki z fajnymi dodatkami i butami można zdziałać o wiele więcej.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: w Krakowie pewnie inne tradycje .

to było akurat w Kielcach :ziober2:
styka51
styka51
  17 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Zmieńmy temat! :D O co dokładnie chodzi w Twojej zmianie imidżu? oprócz włosów (byłam dziś u Ciebie na pb) :D

Spoko:D
Zamierzam się bardziej opalić, ładniej malować, ściąć bardziej włosy(chyba) i nakupować klasycznych ciuchów :lol:
MaqdaIena
MaqdaIena: Mam pytanie : czy Waszym zdaniem wypada iść na wesele w czarnej kiecce ? .

W małej czarnej z jakimiś fajnymi dodatkami, które ją rozjaśnią - lekko:D Albo ze złotą biżuterią...ale mam kozacką wizją w głowie :zakochany:
Paulinessa
Paulinessa
  17 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Z dołączeniem do grona singli..

w takim razie witam :tak:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  17 August 2012
Sylvinka
Sylvinka: Na pogrzebach na czarno ubiera się zazwyczaj jakaś tam rodzina i starsze panie, przynajmniej u mnie tak jest. Ludzie za to wybierają inne eleganckie ubrania i też wydaje mi się że jest dobrze. Jedno wesele, to po co czas i kasę marnować :D zresztą z czarnej sukienki z fajnymi dodatkami i butami można zdziałać o wiele więcej.

Byłam ostatnio na pogrzebie, i jedna z podstarzałych dam miała na sobie oczojebny różowy kostium, pełna klasa, nie ma co.

O kurdę, no to mi przypomniałaś, że moje idealne buty na takie imprezy otatnio ucierpiały, czas je zanieść do szewca :).

A teraz kolejne pytanie, załóżmy, ze panna młoda ma wielki tatuaż na plecach, wypada by go odkryła idąc do ołtarza czy nie ?

Tradycyjnie swoje zdanie mam, którego nie zmienię :mrgreen:.
:ziober2:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  17 August 2012
styka51
styka51: nakupować klasycznych ciuchów

MaqdaIena
MaqdaIena
  17 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: to było akurat w Kielcach

Prawie to samo :rotfl:.

styka51
styka51: W małej czarnej z jakimiś fajnymi dodatkami, które ją rozjaśnią - lekko:D Albo ze złotą biżuterią...ale mam kozacką wizją w głowie

Mam blond wlosy, wystarczy chyba rozjaśniania :ziober2:.
Zlota nie lubię.
Ale wizją możesz się pochwalic, może coś ściągnę z niej ;D.
Sylvinka
Sylvinka
  17 August 2012
styka51
styka51: Zamierzam się bardziej opalić, ładniej malować, ściąć bardziej włosy(chyba) i nakupować klasycznych ciuchów

Idź na solarium, bo to nasze słońce.., już malujesz się dobrze-delikatnie dla mnie okej, może wypróbuj jakąś nową fryzurę? mm Twoje piersi w obcisłych koszulach, gorsetach :zakochany:.

Konto usunięte
Konto usunięte: w takim razie witam

jak miło :D
styka51
styka51
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A teraz kolejne pytanie, załóżmy, ze panna młoda ma wielki tatuaż na plecach, wypada by go odkryła idąc do ołtarza czy nie ?

Jak dla mnie to może go być widać. Skoro zrobiła sobie tatuaż, to jest on częścią jej ciała, podobnie jak piegi czy pieprzyki. A jak jest porządnie zrobiony, to tym bardziej ;) Poza tym po co zakrywać coś co z założenia jest na całe życie?
Ja bym pokazała :lol:
Ale nie koniecznie w kościele, bo w kościele ogólnie z gołymi plecami czy ramionami bym się nie pokazała.
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 August 2012
styka51
styka51: Jak dla mnie to może go być widać. Skoro zrobiła sobie tatuaż, to jest on częścią jej ciała, podobnie jak piegi czy pieprzyki. A jak jest porządnie zrobiony, to tym bardziej ;) Poza tym po co zakrywać coś co z założenia jest na całe życie? Ja bym pokazała Ale nie koniecznie w kościele, bo w kościele ogólnie z gołymi plecami czy ramionami bym się nie pokazała.

No własnie o ten kościół mi chodziło ;D.

Czyli co ? Zawsze trzeba mieć coś na ramionach ? :D.
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Prawie to samo .

krakowskie wesela zgoła inne niż te kieleckie :D
Sylvinka
Sylvinka
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A teraz kolejne pytanie, załóżmy, ze panna młoda ma wielki tatuaż na plecach, wypada by go odkryła idąc do ołtarza czy nie ?

Postanowiła zrobić go na całe życie, to jaki jest sens ukrywania? jeśli jest baaardzo duży to może przecież zasłonić go bardziej krytą sukienką na plecach, albo nawet upiąć jakoś inaczej welon, ale dla mnie to nie miałoby sensu
MaqdaIena
MaqdaIena
  17 August 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: krakowskie wesela zgoła inne niż te kieleckie :D

Kiedyś mi o tym opowiesz ;D.

Sylvinka
Sylvinka: Postanowiła zrobić go na całe życie, to jaki jest sens ukrywania? jeśli jest baaardzo duży to może przecież zasłonić go bardziej krytą sukienką na plecach, albo nawet upiąć jakoś inaczej welon, ale dla mnie to nie miałoby sensu

No ja sensu w tym również nie widzę, dlatego też pytam o Wasze zdanie ;D.

Byłam kiedyś na weselu u rodziny mojego faceta, u tych mega religijnych, para młoda niemal świeta, tak samo jak wszyscy wkoło nich. Wyskoczyłam na wesele w kiecce, która oczywiście mojego tatuażu nie zakrywala, wszystkie stare baby mordowaly mnie wzrokiem, a jak jeszcze zobaczyly, że pale i że kieliszkiem wódki się nie brzydzę, to już w ogóle :rotfl:.
styka51
styka51
  17 August 2012

@JestemFejkiem:
Hhahahhha:d
Kiedys na nk. miałam zakie zayebiste zdjęcie w okularach i Maniek (wtedy jeszcze nie mój) napisał komentarz: Intelektualistka marzeniem każdego chłopca ;)
:lol:

MaqdaIena
MaqdaIena: Mam blond wlosy, wystarczy chyba rozjaśniania . Zlota nie lubię. Ale wizją możesz się pochwalic, może coś ściągnę z niej ;D.

Wiem, wiem:d
Ja w ogóle widzę taką małą czarną, beżowe szpilki, lekko upięta fryzura, coś a'la kok. I do tego duże złote kolczyki plus złota szeroka bransoleta :D

Sylvinka
Sylvinka: Idź na solarium, bo to nasze słońce.., już malujesz się dobrze-delikatnie dla mnie okej, może wypróbuj jakąś nową fryzurę? mm Twoje piersi w obcisłych koszulach, gorsetach .

Byłam dziś na 10 minut, ale po 6 nacisnęłam stop i wylazłam :lol: Z włosami nie mam co kombinować. Ostatnio ładnie mi się układają nawet bez prostowania, tylko musze o nie bardziej dbać. Myślę, by je obciąć;p
Nie widzę siebie na praktykach z dzieciakami w gorsecie:d Ale na impreze może bym poszła;p
Sylvinka
Sylvinka
  17 August 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Byłam kiedyś na weselu u rodziny mojego faceta, u tych mega religijnych, para młoda niemal świeta, tak samo jak wszyscy wkoło nich. Wyskoczyłam na wesele w kiecce, która oczywiście mojego tatuażu nie zakrywala, wszystkie stare baby mordowaly mnie wzrokiem, a jak jeszcze zobaczyly, że pale i że kieliszkiem wódki się nie brzydzę, to już w ogóle

Hahahaha, było się zachowywać tak jak do tej pory, to by wzrok szybko poodwracały :D zresztą ja nawet nie rozumiem takich ludzi, co im do tego jaki ktoś jest i jak ktoś się bawi.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.