malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  4 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak to się stało? Gdzie ten krwotok i z czego?

Piesek podczas spaceru dostał paraliżu. Poszliśmy do weterynarza, temperatura ciała była znacznie obniżona a Gacek nie miał siły nawet się ruszać. Dostał serię zastrzyków i kazano nam iść do domu czekać. Niestety stan się pogorszył... zaczął wypróżniać się i wymiotować krwią. Pobiegliśmy do innego weterynarza. Dostał zapaści, był reanimowany, dostał adrenaliny i nic... wykrwawił się. Umarł w spokoju, nie męczył się. Trauma straszna, ja nie wiem jak My sobie z mamą poradzimy. Obie jesteśmy zrozpaczone i ciągle płaczemy.
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  4 Septembrie 2012
gagulina
gagulina: Piesek podczas spaceru dostał paraliżu. Poszliśmy do weterynarza, temperatura ciała była znacznie obniżona a Gacek nie miał siły nawet się ruszać. Dostał serię zastrzyków i kazano nam iść do domu czekać. Niestety stan się pogorszył... zaczął wypróżniać się i wymiotować krwią. Pobiegliśmy do innego weterynarza. Dostał zapaści, był reanimowany, dostał adrenaliny i nic... wykrwawił się. Umarł w spokoju, nie męczył się. Trauma straszna, ja nie wiem jak My sobie z mamą poradzimy. Obie jesteśmy zrozpaczone i ciągle płaczemy.

Aż mnie zmroziło. A on na coś chorował? Czy tak z niczego? :-(
gagulina
gagulina
  4 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aż mnie zmroziło. A on na coś chorował? Czy tak z niczego? :-(

Wiesz co... od jakiegoś miesiąca był inny. Kiedyś w nocy nagle wlazł mi na biurko a nigdy tego nie robił (biurko mam wysoko). Miał serię badań (krew, usg) i nic nie wyszło. Dostał zastrzyk ze sterydami i niby było lepiej ... aż do wczoraj.
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  4 Septembrie 2012
gagulina
gagulina: Wiesz co... od jakiegoś miesiąca był inny. Kiedyś w nocy nagle wlazł mi na biurko a nigdy tego nie robił (biurko mam wysoko). Miał serię badań (krew, usg) i nic nie wyszło. Dostał zastrzyk ze sterydami i niby było lepiej ... aż do wczoraj.

po prostu masakra..
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  4 Septembrie 2012
gagulina
gagulina: Piesek podczas spaceru dostał paraliżu. Poszliśmy do weterynarza, temperatura ciała była znacznie obniżona a Gacek nie miał siły nawet się ruszać. Dostał serię zastrzyków i kazano nam iść do domu czekać. Niestety stan się pogorszył... zaczął wypróżniać się i wymiotować krwią. Pobiegliśmy do innego weterynarza. Dostał zapaści, był reanimowany, dostał adrenaliny i nic... wykrwawił się. Umarł w spokoju, nie męczył się. Trauma straszna, ja nie wiem jak My sobie z mamą poradzimy. Obie jesteśmy zrozpaczone i ciągle płaczemy.

:szok:

No ja bym była w identycznej sytuacji, współczuję Wam...

Nie ma żadnych podejrzeń, co mogło mu się stać? Może zjadł coś niebezpiecznego? A biega sobie czasami tak swobodnie po jakimś podwórku? Może wtedy coś się stało...
gagulina
gagulina
  4 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Nie ma żadnych podejrzeń, co mogło mu się stać? Może zjadł coś niebezpiecznego? A biega sobie czasami tak swobodnie po jakimś podwórku? Może wtedy coś się stało...

Możliwe, że zjadł trutkę na szczury... możliwe, że dostał perforacji jelita. Ja już nie chcę wiedzieć. Chcę go miło wspominać, bo był ze mną pół życia i naprawdę strasznie go kochałam.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  4 Septembrie 2012
gagulina
gagulina: Możliwe, że zjadł trutkę na szczury... możliwe, że dostał perforacji jelita.

Biedna psinka...
gagulina
gagulina: Chcę go miło wspominać, bo był ze mną pół życia i naprawdę strasznie go kochałam.

Wspomnień nie zmienisz przez to jak umarł - zwłaszcza że był z Tobą taki kawał czasu. ;) na pewno będziesz go jedynie dobrze wspominać.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Septembrie 2012

Dupeczky, polecam z calego serdücha ten szampon;
tak zajebistzych wlosöw nie miälem nigdy. cena to tylko 2 dyszki

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

kedi
kedi
  5 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: Dupeczky, polecam z calego serdücha ten szampon

co to za szampon i gdzie go dorwałeś?
Babsy
Babsy
  5 Septembrie 2012

o, znalazlam na all ten szamponik http://allegro.pl/natura-siberica-szampon-nawilz-wlosy-suche-400ml-i2610438178.html jeszcze sa do innych rodzajow wlosow. hmm kutwa mam 3 czy 4 szampony teraz sobie nie kupie...

madzia2143
madzia2143
  5 Septembrie 2012

zdałam farmę i to na 5 :banan: najlepszy wynik na roku :banan:

Babsy
Babsy
  5 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zdałam farmę i to na 5 najlepszy wynik na roku

gratulacje :)
madzia2143
madzia2143
  5 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: gratulacje :)

dziękuję ;*
sylwik
sylwik
  5 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zdałam farmę i to na 5

gratki:ziober2:
madzia2143
madzia2143
  5 Septembrie 2012

gdzie takie coś dostanę? przeszukałam internet, ale znalazłam tylko jakieś stemple do tostów :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.