malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  6 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: 4 :)

I teraz poszedł?
Ja ostatnio u 3latków byłam...tam to dopiero sajgon jest^^ Płaczą, wymiotują, sikają w majtki, leżakować nie chcą :D
styka51
styka51
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to fajnie. bo ja nie znoszę.

Tylko nie wiem jak zniosłabym to 24/h :pavarotti:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aa, bo myślałam, że chcesz robić coś w tym kierunku, a wiem, że to ciężka sprawa po techniku pracować 'w zawodzie'

i ciężka i nie ciężka.
różnie to z tym bywa bo własną aptekę otworzyć mogę ale kierownik musi mieć mgr :D
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012
styka51
styka51: Się zastanawiam jak to jest z tymi stypendiami... Laska ubrana w najlepsze ciuchy, jeźdżąca swoim autem dostaje je bez problemu, a dziewuszka, chodząca cały rok w jednych butach nie ma na nie szans lolololo

U mnie dziewczyna co ojciec miał firme budowalną pobierała stypendium socjalne.
bo na druczkach sobie kłamali jakie mają 'przychody' a jakby tak sprawdzić PIT'a to już by był problem.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012

teraz padniecie :crylol:

styka51
styka51
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie dziewczyna co ojciec miał firme budowalną pobierała stypendium socjalne. bo na druczkach sobie kłamali jakie mają 'przychody' a jakby tak sprawdzić PIT'a to już by był problem.

No właśnie.... u mnie niby tyle tych papierów chcą, a i tak połowa wali w konia i stypenia pobierają. A musi być netto, czyli uj z tego, skoro 47% zarobków moich rodziców idzie na podatki i inne pierdoła :lol:
SailorMoon
SailorMoon
  6 Septembrie 2012
styka51
styka51: I teraz poszedł?

Tak, rok wcześniej było za mało miejsc i nie dało rady.

styka51
styka51: Ja ostatnio u 3latków byłam...tam to dopiero sajgon jest^^ Płaczą, wymiotują, sikają w majtki, leżakować nie chcą :D

Wiem, koleżanka opowiadała, i że muszą zamykać przedszkole bo chcą uciekać. U mnie dziś rano popłakał ale potem podobno było lepiej i z każdym dniem chyba jest lepiej. Bo na początku to mówił w przedszkolu że mama go nie kocha, tata go nie kocha bo go zostawili w przedszkolu. Ale dziś już tak nie mówił na szczęście :D Tłumaczę mu codziennie na spokojnie wszystko i chyba powoli się przyzwyczaja.
styka51
styka51
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz padniecie

Co się stało się?
mmaryja
mmaryja
  6 Septembrie 2012
styka51
styka51: Tylko nie wiem jak zniosłabym to 24/h

to chyba się okaże dopiero w praktyce, niestety
Konto usunięte
Konto usunięte: różnie to z tym bywa bo własną aptekę otworzyć mogę ale kierownik musi mieć mgr

niby tak, ale samo otwarcie i utrzymanie apteki to kupa pieniędzy, a przy tym ile dzisiaj się otwiera i plajtuje aptek to ciężki rynek.
a ludzi z technikiem najczęściej wypieprzają lub wcale nie zatrudniają. w mojej aptece jest pani technik, ale ma ze 100 lat i ją trzymają bo kobieta ma naprawdę niewiarygodną wiedzę.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012

czekam aż gościu odpisze XDDDDDDDDDDDDDDDDD
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: [...] ale ma ze 100 lat i ją trzymają bo kobieta ma naprawdę niewiarygodną wiedzę.

to jeszcze tacy ludzie żyja.
mmaryja
mmaryja
  6 Septembrie 2012

dlatego nie poszłam na farmację, ale też za dużo pokus:and:

mmaryja
mmaryja
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jeszcze tacy ludzie żyja.

na całe szczęście żyją
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego nie poszłam na farmację, ale też za dużo pokus

zobaczymy - jutro jadę zobaczyć co tam jest w tej szkole i czy w ogole mają miejsce bo zajęcia się już zaczęły ...
mmaryja
mmaryja
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zobaczymy - jutro jadę zobaczyć co tam jest w tej szkole i czy w ogole mają miejsce bo zajęcia się już zaczęły

powodzenia !
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.