Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1388 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: +/-8.
zdarzają się ciąże mnogie ze względu na nadprodukcję tego wszystkiego co było hamowane. przecież niepłodność leczy się antykoncepcją. z tym, że tak mają chore osoby, a nie wiadomo jak mają zdrowe.
To kawałek czasu jednak.
No w sumie nie skojarzyłam tego -,- Ale z tego co czytałam, to babki po 10 lat brały i nawet przerw nie robiły, a wiadomo jak było z tabletkami starszej generacji, i tez bez problemu zachodziły.
Kiniowska: Zabiło mnie. To coś w stylu "Kuba kupił 10 jabłek, a samochód jego taty jest zielony. Jaki obiad zrobi babcia?" :PBtw. Też będę miała praktyki, od przyszłego tygodnia, 3 tyg. W gimnazjum. Życzcie mi powodzenia. :(
Jest dużo takich zadań:D Albo "Babcia Kasia ma 5 grządek marchewki, 3 grządki pietruszki i 6 grządek pomidorów. Ile grządek cebuli ma babcia?" - I dzieciaki znowu myślą pół godziny, po czym stwierdzają, że cebula śmierdzi i nie ma jej w ogółe

Powodzenia:d A jaki przedmiot?
tak w ogóle to jak pracowałam w tym 'biurze rachunkowym' to wszystkie informacje miałam na świeżo a teraz coś czuje, że będę zacofana w wiadomościach XDDDD
a tak to wszystko wiedziałam kto jest w ciązy i tak dalej XD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: akurat jedyny czerwony lakier i jest to 'ten' odcień jest z o.p.i, ale essie też ma ładne i na pewno wkrótce jakiś kupię
Pomyliłam te dwie marki.

styka51: Jest dużo takich zadań:D Albo "Babcia Kasia ma 5 grządek marchewki, 3 grządki pietruszki i 6 grządek pomidorów. Ile grządek cebuli ma babcia?" - I dzieciaki znowu myślą pół godziny, po czym stwierdzają, że cebula śmierdzi i nie ma jej w ogółe
Powodzenia:d A jaki przedmiot?

Nie wiem, czy to już zasadzanie się na wyższe poziomy matematyki czy jeszcze rozwijanie kreatywności dziecka. :D
Nie dziękuję - żeby nie zapeszyć. :P Angielski. W ostateczności łebki zrobią ze mnie barana na oczach klasy i nauczycielki, która jest dla mnie autorytetem.

na pierwszym kierunku mam ostatni rok, na drugim jeszcze 4.
styka51: Ale z tego co czytałam, to babki po 10 lat brały i nawet przerw nie robiły, a wiadomo jak było z tabletkami starszej generacji, i tez bez problemu zachodziły.
kwestia szczęścia.
czy nowej, czy starej generacji - wszystko to jedno i to samo. różni się jedynie zawartością hormonów, ale czy znacznie? nie AŻ tak. tak samo jak to czy tanie tabletki są gorsze od tych drogich.