malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
w00tjump
w00tjump
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wyszłam z założenia, że jak mam świadomie zajść w ciążę to nigdy w nią nie zajdę. więc teraz zobaczę czy pigułki faktycznie były takie złe;)

a tak z ciekawosci, jeszcze studiujesz czy juz skonczylas? :)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012

czy ja dobrze czytam, że maryjka bierze się za produkcje małych maryjek ? :D

styka51
styka51
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: +/-8. zdarzają się ciąże mnogie ze względu na nadprodukcję tego wszystkiego co było hamowane. przecież niepłodność leczy się antykoncepcją. z tym, że tak mają chore osoby, a nie wiadomo jak mają zdrowe.

To kawałek czasu jednak.
No w sumie nie skojarzyłam tego -,- Ale z tego co czytałam, to babki po 10 lat brały i nawet przerw nie robiły, a wiadomo jak było z tabletkami starszej generacji, i tez bez problemu zachodziły.
styka51
styka51
  6 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Zabiło mnie. To coś w stylu "Kuba kupił 10 jabłek, a samochód jego taty jest zielony. Jaki obiad zrobi babcia?" :PBtw. Też będę miała praktyki, od przyszłego tygodnia, 3 tyg. W gimnazjum. Życzcie mi powodzenia. :(

Jest dużo takich zadań:D Albo "Babcia Kasia ma 5 grządek marchewki, 3 grządki pietruszki i 6 grządek pomidorów. Ile grządek cebuli ma babcia?" - I dzieciaki znowu myślą pół godziny, po czym stwierdzają, że cebula śmierdzi i nie ma jej w ogółe :lol:
Powodzenia:d A jaki przedmiot?
pijana
pijana
  6 Septembrie 2012

Na Essie od dzisiaj jest -25% w Super-Pharm, jeśliby kogoś interesowało :)

pijana
pijana
  6 Septembrie 2012

A nie, sorry, na WSZYSTKIE lakiery, WSZYSTKICH marek xD No ale w tym Essie.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Septembrie 2012
styka51
styka51: Co tam słychać w wielkim mieście?

nic ciekawego :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  6 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: 4 :)

Tyle co moj i od dzisiaj w OBOWIAZKOWEJ edukacji xD
nie ma to jak przedluzenie dziecinstwa ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012

tak w ogóle to jak pracowałam w tym 'biurze rachunkowym' to wszystkie informacje miałam na świeżo a teraz coś czuje, że będę zacofana w wiadomościach XDDDD

a tak to wszystko wiedziałam kto jest w ciązy i tak dalej XD

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012
massacre
massacre: nic ciekawego :)

tak ogólnie myślę, że jak bym była teraz w ciaży to mogłabym Ci nawet to dziecko oddać ... ;)
massacre
massacre
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak ogólnie myślę, że jak bym była teraz w ciaży to mogłabym Ci nawet to dziecko oddać ... ;)

moja siostra tez mi sie oferowala xD ze odda mi swoje jajeczka :D

Babsy
Babsy
  6 Septembrie 2012

znowu nabijata beze mnie! nieladnied83dde20

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  6 Septembrie 2012
massacre
massacre: moja siostra tez mi sie oferowala xD ze odda mi swoje jajeczka :D

widzisz jakie masz wsparcie :D.

to najważniejsze :D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat jedyny czerwony lakier i jest to 'ten' odcień jest z o.p.i, ale essie też ma ładne i na pewno wkrótce jakiś kupię

Pomyliłam te dwie marki. :zonk: O której mówiłaś? :D Którą bardziej polecasz i ze względu na co?

styka51
styka51: Jest dużo takich zadań:D Albo "Babcia Kasia ma 5 grządek marchewki, 3 grządki pietruszki i 6 grządek pomidorów. Ile grządek cebuli ma babcia?" - I dzieciaki znowu myślą pół godziny, po czym stwierdzają, że cebula śmierdzi i nie ma jej w ogółe Powodzenia:d A jaki przedmiot?

:rotfl:

Nie wiem, czy to już zasadzanie się na wyższe poziomy matematyki czy jeszcze rozwijanie kreatywności dziecka. :D

Nie dziękuję - żeby nie zapeszyć. :P Angielski. W ostateczności łebki zrobią ze mnie barana na oczach klasy i nauczycielki, która jest dla mnie autorytetem. :lol2: Stresuję się jak diabli, sama nie wiem czym. Czeka mnie jeszcze spotkanie z tą facetką, żeby ogarnąć co i jak przygotować, bo ja to się czuję zielona jak trawa na wiosnę...
mmaryja
mmaryja
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze studiujesz czy juz skonczylas?

na pierwszym kierunku mam ostatni rok, na drugim jeszcze 4.
styka51
styka51: Ale z tego co czytałam, to babki po 10 lat brały i nawet przerw nie robiły, a wiadomo jak było z tabletkami starszej generacji, i tez bez problemu zachodziły.

kwestia szczęścia.
czy nowej, czy starej generacji - wszystko to jedno i to samo. różni się jedynie zawartością hormonów, ale czy znacznie? nie AŻ tak. tak samo jak to czy tanie tabletki są gorsze od tych drogich.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.