malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tak zawsze, z tym ze zakladam szlafrok jak slysze pukanie do drzwi. najgorzej to jak nie zauwaze tych co okna myja

no ja slysze, ze cos podjezdza, i psy szczekaja ;) dzieki temu mam z minute na ogar ;)
styka51
styka51
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo rządzą nami idioci, a rozdzielenie podstawówki to był największy błąd systemu nauczania.

Trudno się nie zgodzić ;)
Babsy
Babsy: ktory chce powrotu 8letniej podstawowki i 4letnich liceow.

Tylko jak zwykle się nie opłaca...-,-

Wszyscy chudną tylko ja jakoś nie mogę ;C
Babsy
Babsy
  7 Septembrie 2012

owa cudowna reforme edukacji wprowadzil profesorek nauk chemicznych :zonk: dlaczego nie biora do ministerstw, i nie tylko, ludzi z wyksztalceniem zgodnym z danym stanowiskiem, pozostanie zapewne tajemnica...

mirra20
mirra20
  7 Septembrie 2012

dostałam zaproszenie na ślub od znajomej z nie swoim nazwiskiem :crylol:
ale się uśmiałam

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 Septembrie 2012

Zamówiłam sobie paski Crest Supreme kuracja 14 dni, i wlasnie sie zastanawiam czy:
Robic 14 dni raz dziennie
czy 7 dni dwa razy dziennie
czy 7 dni raz dziennie i za jakis czas powtorzyc?

Zeby nie bylo za duzo ... :nie: i nie przesadzic

mmaryja
mmaryja
  7 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: reforme edukacji wprowadzil profesorek nauk chemicznych

to mnie nie pociesza bo teraz rektorem UW został chemik:and:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zeby nie bylo za duzo ... i nie przesadzic

rób raz dziennie ...
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rób raz dziennie ...

ale przez 7 czy 14 dni?
mmaryja
mmaryja
  7 Septembrie 2012

a te paski crest są tak samo krótkie jak blendamed?

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a te paski crest są tak samo krótkie jak blendamed?

podobno troche dluzsze.
w00tjump
w00tjump
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

mam male pytanie do fryzjerki z zawodu:mrgreen: moje stare nozyczki 'fryzjerskie' chyba sa powodem rozdwajania sie moich koncowek (podcinam sama), i chce kupic jakies, ktore by mi wlosow nie krzywdzily.
tak ile mniej wiecej trzeba wydac na jakies, ktore ujda? czy cos takiego juz sie sprawdzi?
http://allegro.pl/nozyczki-fryzjerskie-muller-satin-pro-5-5-okazja-i2599062119.html (jakas podroba to chyba)
czy moze warto nawet tylko na wlasne koncowki zainwestowac w cos lepszego? :)
mmaryja
mmaryja
  7 Septembrie 2012

te blendamed na górze sięgają trójek:and:.
zaaplikowałam, czekam czy mi wypadną czy nie.

w00tjump
w00tjump
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ze studiami to już z górki

podejrzewam nawet, ze wygodniej by bylo teraz, przed odbyciem stazu (jesli planujesz pracowac w zawodzie), niz pozniej robic przerwe w pracy na odchowanie:)
mmaryja
mmaryja
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przed odbyciem stazu (jesli planujesz pracowac w zawodzie), niz pozniej robic przerwe w pracy na odchowanie:)

właśnie to też wpłynęło na naszą decyzję
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam male pytanie do fryzjerki z zawodu moje stare nozyczki 'fryzjerskie' chyba sa powodem rozdwajania sie moich koncowek (podcinam sama), i chce kupic jakies, ktore by mi wlosow nie krzywdzily. tak ile mniej wiecej trzeba wydac na jakies, ktore ujda? czy cos takiego juz sie sprawdzi? http://allegro.pl/nozyczki-fryzjerskie-muller-satin-pro-5-5-okazja-i2599062119.html (jakas podroba to chyba) czy moze warto nawet tylko na wlasne koncowki zainwestowac w cos lepszego? :)

No jeżeli nożyczki się stępiły to jest duże prawdopodobieństwo że niszczą włosy a nie ścinają (strzygą), szarpią końcówki etc.
http://allegro.pl/nozyczki-fryzjerskie-classic-5-0-proste-jaguar-i2589436346.html

To już są dobre nożyczki :-) Jaguar to jedna z wiodących firm. 5.0 to rozmiar średni, ja mam 5.5, 4,5 to bardzo mały, 6.0 to duże a 6.5 giga. Polecam 5 albo 5.5
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.