malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  8 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie co jaka i co ...XD

nie no, rozśmieszyła mnie dzisiaj jedna plotka na mój temat, i tak mi się wpisało :lol: ale pisać nie będę, kto ma wiedzieć ten wie ;d
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  8 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no, zanim jeszcze do niej trafil :D

No to odważny i bardzo kontaktowy chłopak, skoro tak szybko sobie kolegów znalazł. :)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 Septembrie 2012

CORAZ BLIZEJ ŚWIĘTA ... CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA ...

pijana
pijana
  9 Septembrie 2012
pijana
pijana
  9 Septembrie 2012

Kuwa. Jeszcze raz Anna dla Was.

Kiniowska
Kiniowska
  9 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kuwa. Jeszcze raz Anna dla Was.

A to kto?
pijana
pijana
  10 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: A to kto?

Anna Dello Russo (ur. 16 kwietnia 1962 w Bari) – konsultant kreatywny japońskiego wydania Vogue.

Ogólnie bardzo znana w świecie mody z wyjątkowego i dość przesadzonego stylu, tutaj totalną porażkę odwaliła... Nie ten wiek na tę kieckę :/
Kiniowska
Kiniowska
  10 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Anna Dello Russo (ur. 16 kwietnia 1962 w Bari) – konsultant kreatywny japońskiego wydania Vogue.

Pierwszy raz o niej słyszę. :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie bardzo znana w świecie mody z wyjątkowego i dość przesadzonego stylu, tutaj totalną porażkę odwaliła... Nie ten wiek na tę kieckę :/

No i mi coś nie pasuje w jej stroju... :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: No to odważny i bardzo kontaktowy chłopak, skoro tak szybko sobie kolegów znalazł. :)

w sumie jak byl duzo mlodszy (mial te 2 lata) to sie wlasnie balam ze moze miec jakies problemy z tym, bo jest najmlodszym dzieckiem w calej rodzinie - nastepny po nim moj kuzyn ma 9 lat - tzn nie liczac dzieci siostryu mojego faceta, bo oni w Dubaju mieszkaja - i w sumie nie wiedzialam, czy bedzie sie potrafil dogadac z dziecmi, bo tak to w sumie z samymi doroslymi przebywa. No ale na szczescie jest zupelnie na odwrot :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie bardzo znana w świecie mody z wyjątkowego i dość przesadzonego stylu, tutaj totalną porażkę odwaliła... Nie ten wiek na tę kieckę :/

w sumie jakby nie miala tyh wycietych bokow ta sukienka to by nie wygladala wcale w niej zle.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiniowska:A to kto? Anna Dello Russo (ur. 16 kwietnia 1962 w Bari) – konsultant kreatywny japońskiego wydania Vogue. Ogólnie bardzo znana w świecie mody z wyjątkowego i dość przesadzonego stylu, tutaj totalną porażkę odwaliła... Nie ten wiek na tę kieckę :/

Sukienka dobra dla Miley Cyrus, albo kogoś w jej wieku :tak:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  10 Septembrie 2012

bylam na weselu... i melduje sie nadal w dwupaku :mrgreen:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  10 Septembrie 2012

to na kiedy Ty masz ten termin ...

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: bylam na weselu... i melduje sie nadal w dwupaku

Nie spóźnia Ci się ?
Jak ja Ci zazdroszczę :(

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  10 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to na kiedy Ty masz ten termin ...

21/26 :) ale sie obawialam, ze nawet leki nie dadza rady powstrzymac akcji... choc zatanczylam (drep, drep) jakies 4 razy i glownie siedzialam, latajac tylko z pietra na parter do kibla. ale to tez bylo meczace.
massacre
massacre: Nie spóźnia Ci się ? Jak ja Ci zazdroszczę :(

nie, termin patrz wyzej:) leki mi sie koncza w pt lub sob, no i potem czekamy. byle nie przenosic, bo sie nie wytrzymie normalnie.
SailorMoon
SailorMoon
  10 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: 21/26 :) ale sie obawialam, ze nawet leki nie dadza rady powstrzymac akcji... choc zatanczylam (drep, drep) jakies 4 razy i glownie siedzialam, latajac tylko z pietra na parter do kibla. ale to tez bylo meczace.

To już nie długo :D Mój przyszedł 2 tygodnie przed terminem, to już uznaje się za donoszone więc nie masz się czym przejmować nawet jak wyjdzie na świat trochę wcześniej :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.