malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam Nokie i mam spokój XD

Podbijam:D Ja na dodatek mam mega biedaczkową :lol:
mmaryja
mmaryja
  11 Septembrie 2012
massacre
massacre: Nie znam osoby, ktora bylaby w posiadaniu iPhone i chciala pozniej wymienic na jakikolwiek inny telefon.

mój iphone akurat obecnie jest w łaskach tylko dlatego, że czekam na koniec umowy i biorę nowego bb. mimo wszystko 4s to jest jeden z 'tych' telefonów. ja akurat zdecydowanie bardziej wolę maca w domu. komputer, laptop i tablet do tego chmura która działa jak marzenie:zakochany:.
Konto usunięte
Konto usunięte: jednak na androida jest wiele fajniejszych aplikacji, i to placic za nie nie trzeba

bujda;) aplikacje są w większości identyczne, także bezpłatne. pewnie jest większy wybór płatnych, ale tu nie jestem pewna. (mój partner ma obecnie samsunga III, choć już niedługo).
Konto usunięte
Konto usunięte: mac os-porazka.

dlaczego? tak pytam z ciekawości jako użytkownik maca od 10? może 9 lat.

poza tym jestem estetką, cenię sobie piękno i prostotę w jednym;).
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Septembrie 2012
styka51
styka51: Właśnie nie. Jak się okazało, że nic we wskóram, to moja mama zadzwoniła do tej księgarni, żeby się dowiedzieć o co chodzi z tymi zwrotami, a babka: Pani jest tą rozchwianą emocjonalnie nastolatką... Miałabym to gdzieś, gdybym robiła sceny, darła ryja itp. A ja kulturalnie, na spokojnie i dupa.

eee olej, od obcych ludzi to wiesz gdzie moga sobie wsadzic takie teksty ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ipad-gdybym miala kupowac cos w tym stylu, bylby to kindle fire hd: i czytnik i tablet w jednym...

na iPadzie mam i iBooks, i kindle, wiec mam czytnik i tableta w jednym ;)
Jedynym minusem jest brak Adobe Flasha, ale znosnym

Konto usunięte
Konto usunięte: jednak na androida jest wiele fajniejszych aplikacji, i to placic za nie nie trzeba...

w Anglii duzo wiecej aplikacji jest na iPhone i iPad. Kwestia chyba rynku i zapotrzebowania :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ile ludzi tyle opinii, osobiscie tez wole androidy, ale to juz kwestia gustu :)

dokladnie. dlatego nazwalam sie iWhore, bo dla mnie to juz jest uzaleznienie xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam Nokie i mam spokój XD

Nokia ma zmienic swoj rynek, ma stac sie dobrem ekskluzywnym, bo jako dobro przecietnej jakosci ponoc jedzie na stratach :)

massacre
massacre
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój iphone akurat obecnie jest w łaskach tylko dlatego, że czekam na koniec umowy i biorę nowego bb. mimo wszystko 4s to jest jeden z 'tych' telefonów. ja akurat zdecydowanie bardziej wolę maca w domu. komputer, laptop i tablet do tego chmura która działa jak marzenie.

a dlaczego zmieniasz na BB?
Mialam rozkminke na ten temat jakies 2 lata temu, moj szef i informatyk tylko BB, jarali sie jak dzieci, jak nowe wyszlo. Wybralam jednak 4, kontrakt sie skonczy i na pewno wezme 4s (moj facet ma 4s od pol roku), chyba ze wyjdzie jakis nowy xD
iCloud jest boski, wszystko ulatwia
uwielbiam jeszcze findmyiPhone - wiem, gdzie moj facet jest... o kazdej porze dnia i nocy LOLOLO

Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym jestem estetką, cenię sobie piękno i prostotę w jednym;).

amen

Babsy
Babsy
  11 Septembrie 2012

a ja jak nie bylam przekonana do andka, sprawilam sobie szajsunga i nawet mi pasi. wczesniej zagorzala fanka sony ericssona ;) zrazilam sie w tamtym roku po chwilowym posiadaniu xperii x8 bodajze.

massacre
massacre
  11 Septembrie 2012
Babsy
Babsy: a ja jak nie bylam przekonana do andka, sprawilam sobie szajsunga i nawet mi pasi. wczesniej zagorzala fanka sony ericssona ;) zrazilam sie w tamtym roku po chwilowym posiadaniu xperii x8 bodajze.

Ale i Sony ericsson, i samaung jadą na androidzie chyba, nie?

mirra20
mirra20
  11 Septembrie 2012

a ja tam nie jestem maniakiem technologii, więc telefony wybiera mi zazwyczaj facet i też mam szajsunga:P

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  11 Septembrie 2012
JFC
JFC: To była ściema z tymi ćwierćdolarówkami.

smutłam.
:(

massacre
massacre: Nie czytalam nic na ten temat.

Jacek napisał, że to i tak ściema była, a szkoda :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja dawno zadnych wiadomosci/stron z newsami nie czytalam, podaj linka :)

Jak wyżej :P
Babsy
Babsy
  11 Septembrie 2012
massacre
massacre: Ale i Sony ericsson, i samaung jadą na androidzie chyba, nie?

xperie(l.mn) juz tak :) ale zniechecil mnie ich layout, klawiatura qwerty, gdzie biedzilam sie z 10 min zeby napisac jednego esa, itd. szajsung tez ma qwerty- jest czulsza, ale i tak mam wlaczona klawiature numeryczna ;) qwerty lubie na kompie.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Septembrie 2012

chyba strzele sobie trwałą ... jakoś w kręconych włosach czuje sie lepiej ...

massacre
massacre
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba strzele sobie trwałą ... jakoś w kręconych włosach czuje sie lepiej ...

sama bym chciala miec krecone... ale mam jeszcze za krotkie... moze kiedys tez sobie walne loki :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  11 Septembrie 2012

no mi już tutaj wyprostowały ale lubie mieć .. krecone, falowane czy coś tam jeszcze do tego włosy :zakochany:
mmaryja
mmaryja
  11 Septembrie 2012
massacre
massacre: a dlaczego zmieniasz na BB?

bo mam tableta, netbooka i standardowego laptopa, więc bajery w telefonie nie są mi niezbędne, a bb daje mi wszystko to czego chcę czyli pełną klawiaturę(dla mnie to największy +), do tego w boldzie 9900 będę miała też dotykowy ekran, niewiarygodnie prostą obsługę, lepiej działający internet(nie wiem jak to jest, ale działa szybciej niż w iphonie i nokii lumii 900) no i też mi się strasznie podoba jego wygląd.
a że nie mam aplikacji? mam na ipadzie i w macbooku, żałuję tylko, że laptopa mam sony, ale jak zdechnie to podejrzewam, że nic innego tylko macbook.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.