Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1397 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mój iphone akurat obecnie jest w łaskach tylko dlatego, że czekam na koniec umowy i biorę nowego bb. mimo wszystko 4s to jest jeden z 'tych' telefonów. ja akurat zdecydowanie bardziej wolę maca w domu. komputer, laptop i tablet do tego chmura która działa jak marzenie

bujda;) aplikacje są w większości identyczne, także bezpłatne. pewnie jest większy wybór płatnych, ale tu nie jestem pewna. (mój partner ma obecnie samsunga III, choć już niedługo).
dlaczego? tak pytam z ciekawości jako użytkownik maca od 10? może 9 lat.
poza tym jestem estetką, cenię sobie piękno i prostotę w jednym;).
eee olej, od obcych ludzi to wiesz gdzie moga sobie wsadzic takie teksty ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
na iPadzie mam i iBooks, i kindle, wiec mam czytnik i tableta w jednym ;)
Jedynym minusem jest brak Adobe Flasha, ale znosnym
w Anglii duzo wiecej aplikacji jest na iPhone i iPad. Kwestia chyba rynku i zapotrzebowania :)
dokladnie. dlatego nazwalam sie iWhore, bo dla mnie to juz jest uzaleznienie xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a dlaczego zmieniasz na BB?
Mialam rozkminke na ten temat jakies 2 lata temu, moj szef i informatyk tylko BB, jarali sie jak dzieci, jak nowe wyszlo. Wybralam jednak 4, kontrakt sie skonczy i na pewno wezme 4s (moj facet ma 4s od pol roku), chyba ze wyjdzie jakis nowy xD
iCloud jest boski, wszystko ulatwia
uwielbiam jeszcze findmyiPhone - wiem, gdzie moj facet jest... o kazdej porze dnia i nocy LOLOLO
amen
a ja jak nie bylam przekonana do andka, sprawilam sobie szajsunga i nawet mi pasi. wczesniej zagorzala fanka sony ericssona ;) zrazilam sie w tamtym roku po chwilowym posiadaniu xperii x8 bodajze.
a ja tam nie jestem maniakiem technologii, więc telefony wybiera mi zazwyczaj facet i też mam szajsunga:P
xperie(l.mn) juz tak :) ale zniechecil mnie ich layout, klawiatura qwerty, gdzie biedzilam sie z 10 min zeby napisac jednego esa, itd. szajsung tez ma qwerty- jest czulsza, ale i tak mam wlaczona klawiature numeryczna ;) qwerty lubie na kompie.
bo mam tableta, netbooka i standardowego laptopa, więc bajery w telefonie nie są mi niezbędne, a bb daje mi wszystko to czego chcę czyli pełną klawiaturę(dla mnie to największy +), do tego w boldzie 9900 będę miała też dotykowy ekran, niewiarygodnie prostą obsługę, lepiej działający internet(nie wiem jak to jest, ale działa szybciej niż w iphonie i nokii lumii 900) no i też mi się strasznie podoba jego wygląd.
a że nie mam aplikacji? mam na ipadzie i w macbooku, żałuję tylko, że laptopa mam sony, ale jak zdechnie to podejrzewam, że nic innego tylko macbook.