Konto usunięte: ciekawska jestem no -,- nie ukrywam tego. no ale dobra, już się o nic nie pytam
Pytaj, nie chcialam robic za niczyjego adwokata xD
Niech Ci odpowiadaja i sie pochwala, tez chce wiedziec kto gdzie robi i za ile xD
Konto usunięte: Zwolniło się 5-6 osób z zatrudnionych ok. 30 więc wiesz :D
A dlaczego taka rotacja? Podpytalas? Bo to czesto tez nie najlepiej swiadczy o pracodawcy.
Konto usunięte: z kindla na e-ink bedziesz zadowolona pewnie:)
Tak, bo tylko do czytania potrzebny. Sprawdzilam cene, luzik - chwile temu tyle na dwa kosmetyki wydalam O,O
Konto usunięte: rozmowy tez za darmo ze wszytskimi iphone swiata? dobre:D
Tak :) Z Prinzem jestem w stalym kontakcie, gdzie ja w Anglii a on... roznie :D teraz w Niemczech. Choc BB tez ma swojego messengera i mysle, ze dziala podobnie, ale to trzeba maryjki zapytac. Wiem, ze znajomi maja te swoje numerki jakies i sie dodaja, zeby klikac :D
w iPhone wystarczy Ci numer telefonu, automatycznie wiadomosci Ci sie na niebiesko wyswietlaja, co oznacza, ze sa za darmo :D Tak samo te z nowym oprogramowaniem maja facetime, dzownisz tak samo nie wykorzystujac swoich minut w abonamencie i do tego mozesz widziec fasjate rozmowcy. Pomijajac juz to, ze mozesz sie komunikowac za pomoca aplikacji typu gg, facebook czy skype. Mlody z babcia tak rozmawia, idzie sobie z telefonem do swojego pokoju i ja mam spokoj :) Strasznie ulatwia zycie.
Konto usunięte: zacznij dawać korki, lepsze 30-40zł na godzinę kilka razy w tygodniu niż szalone 7.
Podbijam. Moja kuzynka na studiach zaczela dawac korepetycje i mimo, ze juz je dawno temu skonczyla i od x lat jest pelnoetatowa nauczycielka, to nie zrezygnowala z korepetycji, bo to niezly zastrzyk do pensyjki nauczycielskiej :)
Z drugiej strony jak juz sie chce pracowac na emeryture, to chyba jednak lepiej cos w 100% legalnego poszukac :)