malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nigdy nie zrozumiem, co wy wszyscy widzicie w tych iphone...

kupowac plastikowy telefon = tyle przegrac
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kindle fire hd

:rock:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a gdzie? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie to próbujesz te robote dostac?

ksiazke piszesz? :D
a mnie sie nie zapytasz, gdzie prace zaczynam od listopada? :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: No wlasnie tak mysle.

bardzo polecam, naprawdę
Konto usunięte
Konto usunięte: koniec imprez, koniec koniec

też tak mówiłam i skończyło się na terapii;)
madzia2143
madzia2143
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: ksiazke piszesz? :D a mnie sie nie zapytasz, gdzie prace zaczynam od listopada? :D

ciekawska jestem no -,- nie ukrywam tego. no ale dobra, już się o nic nie pytam :ninja:
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie skonczy sie xperii z qwerty

poczekaj az wyjdzie Xperia ze Snapdragonem S4 (grudzień 2012), Szajsung i Apple beda całowac stopy Sonemu
pijana
pijana
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to czekamy na telefon ;P gdzie to próbujesz te robote dostac?

Reserved :tak:
pijana
pijana
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: to szybko... u mnie proces rekrutacyjny trwa nawet do 2 miesiecy O,O a jak czujesz? dalas czadu? powalilas na kolana?

Zwolniło się 5-6 osób z zatrudnionych ok. 30 więc wiesz :D
Czy powaliłam na kolana to ciężko powiedzieć, bo gościu taki raczej mało emocjonalny xD Jak byłam kiedyś na innej rozmowie to babka była totalnie zachwycona, nie potrafiła tego ukryć :rotfl: Ale wtedy nie musiałam pracować, a to była praca na weekendy, czyli imprezy z głowy, więc powiedziałam z premedytacją za wysoką kwotę (szalone 800 zł :zonk:).
w00tjump
w00tjump
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli chodzi o przeglądanie internetu - nie jara mnie czarno-biały internet więc tym bardziej jest mi to zbędne przy posiadaniu ipada.

no wlasnie ja czytam naprawde sporo w internecie, fanfiction chociazby - niektore lepsze niz wiele ksiazek. w tym celu czarno-bialy internet bylby calkowicie ok, byle dalo sie z niego korzystac. na tym najzwyklejszym chyba niezbyt sie da? na jednym przycisku przeciez on jest..a pasowalaby mi jego cena:crylol:
massacre
massacre: tak czy siak nie bylabym zainteresowana. Jak kupie, to kupie przede wszystkim do czytania, od reszty mam iPada i jak wyzej juz pisalam, jedyne co mnie drazni czytajac na iPadzie to odbijajace sie swiatlo.

z kindla na e-ink bedziesz zadowolona pewnie:)
massacre
massacre: W iPhonie i tak mam smsy i rozmowy za darmo miedzy soba a inna osoba z iPhonem, tak wiec odchodzi bardzo duzo.

rozmowy tez za darmo ze wszytskimi iphone swiata? :szok: dobre:D
w00tjump
w00tjump
  12 Septembrie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: poczekaj az wyjdzie Xperia ze Snapdragonem S4 (grudzień 2012), Szajsung i Apple beda całowac stopy Sonemu

dla mnie i tak xperia chwilowo jest jedyna raczej opcja...bo mini ma klawiature:crylol:
jestem czlowiek staroswiecki i jak dla mnie telefon ma miec klawiature, wystarczajaco mnie uzywanie gpsa wkurza jak sie spiesze/zima w rekawiczkach. plus fakt pisania sms bez koniecznosci patrzenia na zwyklym tel:)
ale fire hd...moze w przyszlym roku:mrgreen:
mmaryja
mmaryja
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na tym najzwyklejszym chyba niezbyt sie da?

nie jest to wygodne;)
Konto usunięte
Konto usunięte:

moja koleżanka pracowała w reserved i generalnie tragedia.
zacznij dawać korki, lepsze 30-40zł na godzinę kilka razy w tygodniu niż szalone 7.
massacre
massacre
  12 Septembrie 2012

jesien idzie, czuje to w powietrzu :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawska jestem no -,- nie ukrywam tego. no ale dobra, już się o nic nie pytam

Pytaj, nie chcialam robic za niczyjego adwokata xD
Niech Ci odpowiadaja i sie pochwala, tez chce wiedziec kto gdzie robi i za ile xD

Konto usunięte
Konto usunięte: Zwolniło się 5-6 osób z zatrudnionych ok. 30 więc wiesz :D

A dlaczego taka rotacja? Podpytalas? Bo to czesto tez nie najlepiej swiadczy o pracodawcy.

Konto usunięte
Konto usunięte: z kindla na e-ink bedziesz zadowolona pewnie:)

Tak, bo tylko do czytania potrzebny. Sprawdzilam cene, luzik - chwile temu tyle na dwa kosmetyki wydalam O,O

Konto usunięte
Konto usunięte: rozmowy tez za darmo ze wszytskimi iphone swiata? dobre:D

Tak :) Z Prinzem jestem w stalym kontakcie, gdzie ja w Anglii a on... roznie :D teraz w Niemczech. Choc BB tez ma swojego messengera i mysle, ze dziala podobnie, ale to trzeba maryjki zapytac. Wiem, ze znajomi maja te swoje numerki jakies i sie dodaja, zeby klikac :D
w iPhone wystarczy Ci numer telefonu, automatycznie wiadomosci Ci sie na niebiesko wyswietlaja, co oznacza, ze sa za darmo :D Tak samo te z nowym oprogramowaniem maja facetime, dzownisz tak samo nie wykorzystujac swoich minut w abonamencie i do tego mozesz widziec fasjate rozmowcy. Pomijajac juz to, ze mozesz sie komunikowac za pomoca aplikacji typu gg, facebook czy skype. Mlody z babcia tak rozmawia, idzie sobie z telefonem do swojego pokoju i ja mam spokoj :) Strasznie ulatwia zycie.

Konto usunięte
Konto usunięte: zacznij dawać korki, lepsze 30-40zł na godzinę kilka razy w tygodniu niż szalone 7.

Podbijam. Moja kuzynka na studiach zaczela dawac korepetycje i mimo, ze juz je dawno temu skonczyla i od x lat jest pelnoetatowa nauczycielka, to nie zrezygnowala z korepetycji, bo to niezly zastrzyk do pensyjki nauczycielskiej :)
Z drugiej strony jak juz sie chce pracowac na emeryture, to chyba jednak lepiej cos w 100% legalnego poszukac :)

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  12 Septembrie 2012
Produkty firmy Tołpa. Miała z nimi któraś z Was do czynienia? Warte kupna i swojej ceny? Jak z wydajnością? Byłam dzisiaj w Rossmannie i rzucił mi się w oczy krem matujący w/w fimy, którą kiedyś wyczytałam w internecie. Tubka bardzo mała, wątpię żeby starczyła nawet na miesiąc, ale już tyle cudów stosowałam i dalej świecę się jak psu jaja. :zonk:

Btw. Pozdrówki z okazji strony nr 1400. :ziober2: :piwo:

Btw2. Od jutra praktyki - góra książek do przygotowania lekcji czeka; wykończą się dzieciaki albo ja. :pavarotti:
Biomechanical
Biomechanical
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: jesien idzie, czuje to w powietrzu :C
A ja w kosciach... doslownie. :/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.